Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen bol bol resmine bak dreamy, bebiş erkekse ona benzesin, maksat ülkenin izlenebilitesi artsın
bibi'nin yapacaklarından korkuyorumvalla ne demiş ünlü Türk düşünürü Hülya Avşar birinci belli ikinci kimYetiş Mune beni öldürüyolar diye bağırmam umarım bir mesaj sonra
![]()
Denizden çıkan kaslı halinde takılı kaldimsen bol bol resmine bak dreamy, bebiş erkekse ona benzesin, maksat ülkenin izlenebilitesi artsın![]()
Ameriganya falan anlamam ilk ben gördüm çekil şurdanay hiç geçemem, ben Marilyn Monroe'yum, Ameriganya Başkanları bilem bana kapı açtıpliiizzz yane
![]()
Baklavaları kimseye yedirmem müdürümHahahahahaha rakibin çok marilyn, bence numara alıp sıraya girmen gerekecek
bibi adamı her an çiğ çiğ yiyebilir![]()
Sira yok ben Kanada'ya ucuyorum . Hemen yarin![]()
Hain planlarım var müdürüm lütfen bu konuyu kapatırmısın 18+içeriyor hiç sevmembibi'nin yapacaklarından korkuyorum![]()
Ameriganya falan anlamam ilk ben gördüm çekil şurdan![]()
Ameriganya falan anlamam ilk ben gördüm çekil şurdan
Baklavaları kimseye yedirmem müdürüm
Uçağa bomba ihbarı yaparım gidemezdin
Hain planlarım var müdürüm lütfen bu konuyu kapatırmısın 18+içeriyor hiç sevmem![]()
Oyh.
İtiraf ediyorum yüzüne bakmadım.
![]()
Olaylar olaylar derken anlatsana birazvalla şekerim Kenediyi de ilk Caklin görmüştü ama olaylar olaylar![]()
Nasıl hasta yatağında iyi geldimi yağuşukluSenin basin bagli fazla konusma.
Yavruyu duyan geliyor.![]()
Olaylar olaylar derken anlatsana biraz
Nasıl hasta yatağında iyi geldimi yağuşuklubaşımız bağlıda bağmıyağ mı
![]()
aman anlatcak bişi yok, sen eduvardoya bak benceOlaylar olaylar derken anlatsana biraz![]()
Dalmak derkenEvet cok iyi geldi. Yarin ilk gordugum erkege daliyorum.![]()
Bitmiyordu resimleri çılgınlar gibi paylaşılıyordu kadınlar çıldırıyordu yeter artık paylaşma diyordu durmuyordu ama durmuyorduPardon hamile arkadaşları düşünemedik.Özür olarak kabul edin bağyanlar
![]()
![]()
Dalmak derkenjet hızıyla iyi etti seni bu başgan
Bitmiyordu resimleri çılgınlar gibi paylaşılıyordu kadınlar çıldırıyordu yeter artık paylaşma diyordu durmuyordu ama durmuyordu![]()