İŞTE DÜNYANIN EN KARİZMATİK LİDERLERİ

bu mikser nee baaa beğendim bunu kullanalım bunu okypete...Eeee nerde kalmıştık en son sen nerde mikserlik yapmıştın...

Kakao ve Ben Senden korkup kaçacağımı mı düşündün acaba??
Çalışıyoruz ya canım o yüzden senin rahat yazamıyoruz. Biz evde millete saldırmıyoruz senin gibi. bu arada noolur küsme!!

bilmem baya herkesi tanıyor gibi geldin özellikle kakao yu da merak ettim.siyasette çok gelen giden oluyor çünkü.

bu arada kimlerdensin derken espiriydi o Atatürkçü olduğun belli zaten

Kimseyi tanıdığım yok. Aslında gebelikle ilgili forumlara bakmak için kayıt olmuştum ama baktım Atatürk'e hakaret ediliyor kayıtsız kalamadım.

işte senin bir noktayı anlayamama derdin akp ye oy verenleri ATATÜRK düşmanı görmen mmeselesi yahu ATATÜRKÜ ben sizlere bile yani şimdiki chp ye bile yakıştıramamışkenn..
nerden çıkardın öyle gördüğümü.vardır tabi seveni akpliler arasında.
ama kkda genele baktığımda hep akp savunucuları Atatürke hakaret ediyor. bunuda görmemek kör olmak demek

Bosver canim iste bize yapip yapabilcegi ban aldirip mutlu olmak. Diyorum ya anlayin yetmiyor.

Vermeyince Ma'bud neylesin Mahmud
aynısını bir zamanlar siz de yapıyordunuz ne oldu ara mı verdiniz bu aralarr..tamam kızlar işim var ayoll beyannameler bekliyor diyorumm..yazmayın artık cevap vermek durumunda kalıyorumm..

Şuraya sırf polemik için gelmek yerine 1 kez olsun bir konu tartış be kakao.
Ekonomik Veri paylaş, insan gözlemleri yaz, hiç olmadı siyasi analizler yap yahu.
Kıskanıyorlar çekemiyorlardan ileri giden diyaloglar olsun şurada.
ne bileyim her seferinde siyasetteki konuları cennet mahallesine döndürürken konuşulan konudan çok sana cevap vermekle uğraşmak zorunda kalıyor pek çok insan.
Gerçekten silkelen artık hakikaten bunalttı şu yorumların.

nerden çıkardın öyle gördüğümü.vardır tabi seveni akpliler arasında.
ama kkda genele baktığımda hep akp savunucuları Atatürke hakaret ediyor. bunuda görmemek kör olmak demek
yanılıyorsun genelleme değil azınlık deee.. aynı sizlerin içinde ATATÜRKÜ kullanan azınlıklar olduğu gibi..

hımmmm gene bilemedinn.. evde filan ama oltaları hep boşa attın be güzelimm..
He canım he.. Sen normalde avukatsın da, duruşmada müsaade isteyip buradan laf yetiştiriyorsun. Boş vaktin yok duruşmadan duruşmaya koşturuyorsun hadi rahatla artık. Çok inandık sana. Sen gurumuzsun !!

açın konuyu tartışalımmm.. yazmayın tamam diyorum devam ediyorsunuz yazmayaa.. ee cevap hakkı doğuyor..aç bir konu bacım senn ..

O ezik vs senin için değildi...seviyeyi düşürmeden tartışırım demek istedim...kendimi tanıttım yani sana böyle yapmam diye :) yapan bikaç kişi var da burda...
Yazdığın herşeye eyvallah...chp lisin...faraza misal verdik oyları chp ye...kılıçdaroğlu iktidar..nasıl bir ışık görüyorsun?potansiyeli nedir? Nerede ikamet etmeli sence?hangi davranışları seni orada tutuyor?ya da parti diyelim....Mecburen şuan ki iktidarla kıyaslayacağız...nedir üstünlükleri chp nin? Sıfırladım herşeyi,anlatırsan dinlerim...

He canım he.. Sen normalde avukatsın da, duruşmada müsaade isteyip buradan laf yetiştiriyorsun. Boş vaktin yok duruşmadan duruşmaya koşturuyorsun hadi rahatla artık. Çok inandık sana. Sen gurumuzsun !!
bakk yapma böyle cennet mahallesine döndü burasıı daha yazma canım sonra sana anlatırım kim olduğumu o kadar kafa patlattın hakettin

açın konuyu tartışalımmm.. yazmayın tamam diyorum devam ediyorsunuz yazmayaa.. ee cevap hakkı doğuyor..aç bir konu bacım senn ..
En son açtığım konuda polemik yaptın kakao.
Durduk yere gene insanlara sataştın daha yeni konuştuk bu mevzuyu.
Hatamı kabul ediyorum de ve şapkanı önüne al düşün biraz.
Hatanı kabul etmek çok mu zor?
Bitmedi gitti şu ithamların.
Gerçekten yapma artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…