İŞTE DÜNYANIN EN KARİZMATİK LİDERLERİ

peki mchdpkk ne demek?

hahh şimdi anladım ne demek istediğinii ama bacımm üstümüze yok konuları çarpıtmak bilmiyormuydun.. amaaa öğren sendee..felaket çarpıtırız bizz..

Valla ben hep diyorum goruyorlar da sen cevirmeye devam et kazi ama yandi o yandi haberin olsun
Bende hep derim hdp=pkk diye

korkulacak bir durum yok en azından biz düşüncelerimizi açık yüreklilikle söylüyoruz bazıları gibi söyleyip söyleyip çark etmiyoruz

Office yazışmak istemedi benimle...sen de istemezsen susarım...ama bana sorana cevap vermek isterim...ha öyle ezik mezik ergen tavırlarıyla değil...hoş görünmüyor karşıdan..
Düşman çatlatmak tam olmuş :) ülkemizi aciz görüyorlar...devlet büyüğü olumsuz beyanda bulunmaz tabi...ne diyecek?
Almanyada doğdum büyüdüm....insanları da çeşit çeşit...selam vermeyip yüzümüze bakmayan da vardı....içten davranıp gelip giden de...annem başörtülü...eve çay içmeye gelen alman komşu evde annemi ev halinle görünce afalladı...aa siz türkler böyle giyinirmisiniz diye...sonrası dökülme tabi biz türkleri şöyle biliriz böyle biliriz...e bu kadın türk komşu görmese nerden bilecek bizi? Basından....cumhurbaşkanı böyleyse ooo vatandaşı nasıldır diye....bu noktada diyeceksin ki,hıı hepimizin sarayı var dimi?
Yok evet...belki benim senin durumun iyi ama kötüleri de var...iyi de bu külliyen bu adamın suçu mu? Yerine bahçeli gelse kılıçdaroğlu gelse o sarayda oturmayacak mı?ben yine onunla gurur duymayacak mıyım?ya da onlar bize de birer saray mı verecek? Cevapları hep belli zaten...iç siyaset tartışılır ama vuralım da nerden vurursak diye avrupa amerikaya karşı da birlik olalım...

devam etmicekmisin hani şu okumamış, meslek sahibi olmamış,, ezik, başörtülü,, bitirdinmi hepsinii.. ama üzüldüm bak pek keyifliydi ayyy lütfen devam ett..
Canımcım böyle yaparak şaşırtmaya çalışma senin ne olduğun yazdıklarından belli. İnan biz senden daha çok isterdik okumuş ol, azcık yontulmuş ol ama kaderin böyleymiş koyuniçem, katlanacan mecbuuurrr

Bende hep derim hdp=pkk diye

korkulacak bir durum yok en azından biz düşüncelerimizi açık yüreklilikle söylüyoruz bazıları gibi söyleyip söyleyip çark etmiyoruz
hımmm banın ayak seslerini duyuyorumm..hdp ye niye hakaret ediyorsunki sen şimdii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…