aaa duymasınlar seni sen hdp +pkk yı birmi dedin valla olivya ve okpeyte görmesin bu yazını..
peki mchdpkk ne demek?bin kez de açıklasam, açıklasana ya diyecekleri aşikar.
çünkü öyle anlamak istiyorlar. e ben söyledim kabul etmedikleri için yapacak bir şey yok.
bir de Erdoğan ile Atatürk ü kıyaslayınca hakaret, Evren ile kıyaslayınca hakaret kabul ediyorsunuz madem kıyaslamayın.
sizin deyiminizle biri devlet kurucusu, diğerleri cumhurbaşkanı. niye illa her konuya öyle devam ediyorsunuz?
ki kıyas veya hakaret yok yorumlarımda.
siz dilediğinizi sevip savunuyorsunuz da biz yapınca cahil, yobaz, seviyesiz oluyoruz niyeyse.
işte bu bakış açısı yüzünden bu ülkede demokrasi bu kadar geç yerleşiyor.
herkes kendi demokrasi anlayışını dayatınca böyle gerilimler yaşanıyor, buradaki de sokağa taşıyor.
sonra da niye kutuplaştık? vatandaşın birbirine tahammülü yok ki yöneticiler tahammüllü olsun. he olsa da yaranamaz çünkü mutlaka taraf tutmakla suçlanacak.
sonuç olarak, ben söylediklerimi söyledim, söylerim de siz nasıl anlarsınız size kalmış.
kız görmedinmi hdp ile pkk yı beraber dedi..bakkk..ne alaka? kim görürse görsün sen baya baya dedikoducu teyzelere döndün ya.cidden.
Hdp = pkk dedigimiz icin hdpkk diyoruz
ee?kız görmedinmi hdp ile pkk yı beraber dedi..bakkk..
kıvırrrrryahu insan hiç mi yaklaşmaz bak o kadar boşuna saydın ama tutturamadın.. azminede hayran kaldım çok yırtındın beyaaa.. ama cıksss olmadı..
hahh şimdi anladım ne demek istediğinii ama bacımm üstümüze yok konuları çarpıtmak bilmiyormuydun.. amaaa öğren sendee..felaket çarpıtırız bizz..bin kez de açıklasam, açıklasana ya diyecekleri aşikar.
çünkü öyle anlamak istiyorlar. e ben söyledim kabul etmedikleri için yapacak bir şey yok.
bir de Erdoğan ile Atatürk ü kıyaslayınca hakaret, Evren ile kıyaslayınca hakaret kabul ediyorsunuz madem kıyaslamayın.
sizin deyiminizle biri devlet kurucusu, diğerleri cumhurbaşkanı. niye illa her konuya öyle devam ediyorsunuz?
ki kıyas veya hakaret yok yorumlarımda.
siz dilediğinizi sevip savunuyorsunuz da biz yapınca cahil, yobaz, seviyesiz oluyoruz niyeyse.
işte bu bakış açısı yüzünden bu ülkede demokrasi bu kadar geç yerleşiyor.
herkes kendi demokrasi anlayışını dayatınca böyle gerilimler yaşanıyor, buradaki de sokağa taşıyor.
sonra da niye kutuplaştık? vatandaşın birbirine tahammülü yok ki yöneticiler tahammüllü olsun. he olsa da yaranamaz çünkü mutlaka taraf tutmakla suçlanacak.
sonuç olarak, ben söylediklerimi söyledim, söylerim de siz nasıl anlarsınız size kalmış.
buyur yine nick verip saldırma. hep yapıyor. insanları parmaklarıyla hedef gösteriyoraaa duymasınlar seni sen hdp +pkk yı birmi dedin valla olivya ve okpeyte görmesin bu yazını..
Bende hep derim hdp=pkk diyeValla ben hep diyorum goruyorlar da sen cevirmeye devam et kazi ama yandi o yandi haberin olsun
Office yazışmak istemedi benimle...sen de istemezsen susarım...ama bana sorana cevap vermek isterim...ha öyle ezik mezik ergen tavırlarıyla değil...hoş görünmüyor karşıdan..Öncelikle ısrarla sormamın nedeni öğrenmek istemem.
Gerçekten karşıt hem de taban tabana zıt düşünceli olduğum bir insanı anlamak istiyorum.
Kendi milletimin insanını kendi içinde tuttuğu partiler yüzünden düşman göremem ben. Bu çok bağnazca bir düşünce olur zaten.
İtalyan basınında hangi gazete ya da dergi bu haberi vermiş. O belirtilmemişti.
Belirtilebilseydi daha net okurdu.
Ama sonuçta böyle bir haber var mı var...
Tarih mevzusu çok derin apranx.
Onların tarih kitaplarında bizim Nasıl geçtiğimizi bilmiyoruz, Hoş cihad ile bir ülkenin yönetimini ele geçirirsen tarihte anılacağın sıfatlar bellidir o ülkeler bakımından. Barbar, işgalci vs vs.
Bizim imparatorluğumuza saldırıldığında Nasıl ki biz onları bir sürü şey ile suçladık, onların da bu bağlamda bizlere söz söylemeleri gayet doğal değil mi?
Günümüze bakarsak Devlet politikaları bir yana Halkın içinden hiçbir İtalyanın, Alman ya da rusun hatta ermeninin bir Türk Hakkında kötü şekilde beyan verdiğini duymadım.
Devlet politikası asla halkın kendi düşüncesine mal edilmemeli.
Yani mesela daha geçtiğimiz gün ziyarete gelen Almanya başbakanı merkel için 'haset karşı komşumuzu çaya çağırıp yeni koltuk takımımız ile caka satmışız' gibi algılayıp 'düşmanı ne güzel altın varakalı koltuklarla çatlattık' derseniz sadece kendimizi kandırmış oluruz.
canın tatlımı çekti getir çayları...Yapma işte bunu yapma. Hani isim zikretmek yoktu. Cızzzdı
Capsler koyacaktın hani.
Yemek yiyince koyarsın diye düşünmüştüm bekliyorum kakaocum.
Hadi tatlım
Yavrucum Erdoğanı desteklemiyorsan pkk lısın demiş işte.peki mchdpkk ne demek?
Ama simdi onun verecegi bi cevap yok napsin yazik bi seyler soylemek istiyor yetmiyor da boyle sacmaliyor iste.korkulacak bir durum yok en azından biz düşüncelerimizi açık yüreklilikle söylüyoruz bazıları gibi söyleyip söyleyip çark etmiyoruz
günahını alma ya öyle dememiş.Yavrucum Erdoğanı desteklemiyorsan pkk lısın demiş işte.
He de geç
Birde ciddiye alıyonuz bu tipleri
devam etmicekmisin hani şu okumamış, meslek sahibi olmamış,, ezik, başörtülü,, bitirdinmi hepsinii.. ama üzüldüm bak pek keyifliydi ayyy lütfen devam ett..kıvırrrrr
TamamKIZLAR BÜYÜK HARFLERLE YAZIYORUM ŞU HDP PKK ŞEYSİNİ SİLİN.LÜTFEN.BENİ DİNLEYN VE SİLİN.
sen kendn soyledin pkkyla ayni kfeye koydun herkesi.tabi sonra cark ettn o ayri..nyse cok cabalamadim yani siz gosteriyosunuz zaten..bu kanıya varmak için baya çabalamak lazım.
azmini tebrik ederim de boşa kürek çekmişsin.
Canımcım böyle yaparak şaşırtmaya çalışma senin ne olduğun yazdıklarından belli. İnan biz senden daha çok isterdik okumuş ol, azcık yontulmuş ol ama kaderin böyleymiş koyuniçem, katlanacan mecbuuurrrdevam etmicekmisin hani şu okumamış, meslek sahibi olmamış,, ezik, başörtülü,, bitirdinmi hepsinii.. ama üzüldüm bak pek keyifliydi ayyy lütfen devam ett..
hımmm banın ayak seslerini duyuyorumm..hdp ye niye hakaret ediyorsunki sen şimdii..Bende hep derim hdp=pkk diye
korkulacak bir durum yok en azından biz düşüncelerimizi açık yüreklilikle söylüyoruz bazıları gibi söyleyip söyleyip çark etmiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?