İŞTE DÜNYANIN EN KARİZMATİK LİDERLERİ

bu konudan üç şey öğrendim

1-eğer akp li değilsen dindar değilsin ve cehennem de yanacaksın

2-akp li değilsen pkk lısın

3-siyasette bunlara alıştık.

haydi hoşça kalın.

bak hala gülüyorummmmçok bilmiş seniiiii..ahhh kaderimmmm ahh okumamışlığımm..ulaaa benide benzettiniz yaa kendinizee.. neler yazıyorumm buralardaaaSAYENİZDE seviyesizliğin DİBİNİ gördükk.. Ne olacak körle yatan şaşıyla kalkar..hadi çekil aradan orada apranaksım güzellikler paylaşıyor sizin yüzünüzden okuyamadımm..

Ah beybisi kıyamam sana.. Seviyeli olsan zaten önüne gelene saldrımazsın. Hayaller Paris, Hayatlar Muş dedikleri bu sanırım Baksana herkese illallah getirttin.

az bile yapıldığını düşünüyorum.kusura bakma.çünkü siyasi tek yorumu olmayıp ortalığı karıştıran biri gibisin artık.
dedim yaaa sizler gibi oldumm el birliğiyle benzettiniz benide kendinizee..Aranızda yer açın beraber mutlu seviyesizliğin dibini seyreder dururuzz..

hımmm banın ayak seslerini duyuyorumm..hdp ye niye hakaret ediyorsunki sen şimdii..
hımmm atatürke hakaretlere sesin çıkmıyor

hdp nin tasasına mı düştün?

hakaret ettiğim de yok hdp kendi söylemiyor mu pkk ya hizmet ettiğini onlar için bu benzetme hakaret değil gururdur

Ezik mezik? Ergen?
Bu 3 kelimeyi de kullanmadım bak.

Ben devlet büyüğünün kötü söz kullanmasını bahsetmemiştim.

İnsanların, basının kullandığı Kişilerden görüşlerden pay biçiyorum.
Almanya'da doğdum büyüdüm demişsin, hala orada mı yaşıyorsun bilmiyorum.

Almanya gibi tüm dünyada her tip görüşten insan var. Bağnaz, ırkçı, faşist, sosyalist vs vs.

Kanadalı bir müşterimiz Türkiye'ye 2007 de geldiğinde kadınların giyimini senin komşularının dediğine nazaran çarşaf ağırlıklı biliyormuş. Görünce inanamamış.

herkesin takip ettiği yayın kanalı farklı da hayat görüşü de farklı işte ülkeler ve içinde ve dünya yeryüzünde.

Aynı şekilde, Sana göre ülke refah içindedir. Canlı bombalar güvenlik açığı sebebiyle ardı ardına patlıyor insan ölüyordur ama olsundur ailelerine maaş bağlanıyordur ya en azından yakınları ölse de artık paraları vardır.
Ülke ekonomisi de önemli değildir. Denemiştir reis ama olmamıştır. Ama olsundur, onun Nur yüzü yeterdir, o bu ümmetin kabul olmuş duasıdır, alnı secdeli Cumhurbaşkanıdır. Kendi vatandaşı açlıktan kırılsa da ölse de napalımdır, Şatafat ile düşman gördüklerimizi çatlatması asıl mevzudur.

iyide konuyla alakası ne bunun. kalkıp alakasız bir şekilde bizleri hedef gösterip, aynı konuları tartışma durumuna getiriyorsun.

resmen mikser gibisin. her yerde olay çıkarma,karıştırma ,insanları birbirine düşürme derdindesin

hımmm atatürke hakaretlere sesin çıkmıyor

hdp nin tasasına mı düştün?

hakaret ettiğim de yok hdp kendi söylemiyor mu pkk ya hizmet ettiğini onlar için bu benzetme hakaret değil gururdur
okusaydın yavru o konuda kiblediğimi görürdünn..hdp ye hakaret ettiğin için senide kıbledimm haberin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…