istediğini aldın dimi.sen çok fenasın ya.ciddiyim.hımmm banın ayak seslerini duyuyorumm..hdp ye niye hakaret ediyorsunki sen şimdii..
bak hala gülüyorummmmCanımcım böyle yaparak şaşırtmaya çalışma senin ne olduğun yazdıklarından belli. İnan biz senden daha çok isterdik okumuş ol, azcık yontulmuş ol ama kaderin böyleymiş koyuniçem, katlanacan mecbuuurrr
bana yaptıklarınızı ödetiyorum hayatımm.. birlik olup yaptıklarınızıı..istediğini aldın dimi.sen çok fenasın ya.ciddiyim.
az bile yapıldığını düşünüyorum.kusura bakma.çünkü siyasi tek yorumu olmayıp ortalığı karıştıran biri gibisin artık.bana yaptıklarınızı ödetiyorum hayatımm.. birlik olup yaptıklarınızıı..
sen şimdi belden aşağı vurmaya mı başladın. sanki farklı düşünüyor gibi.hımmm banın ayak seslerini duyuyorumm..hdp ye niye hakaret ediyorsunki sen şimdii..
Ah beybisi kıyamam sana.. Seviyeli olsan zaten önüne gelene saldrımazsın. Hayaller Paris, Hayatlar Muş dedikleri bu sanırımbak hala gülüyorummmmçok bilmiş seniiiii..ahhh kederimmmm ahh okumamışlığımm..ulaaa benide benzettiniz yaa kendinizee.. neler yazıyorumm buralardaaaSAYENİZDE seviyesizliğin DİBİNİ gördükk.. Ne olacak körle yatan şaşıyla kalkar..hadi çekil aradan orada apranaksım güzellikler paylaşıyor sizin yüzünüzden okuyamadımm..
dedim yaaa sizler gibi oldumm el birliğiyle benzettiniz benide kendinizee..Aranızda yer açın beraber mutlu seviyesizliğin dibini seyreder dururuzz..az bile yapıldığını düşünüyorum.kusura bakma.çünkü siyasi tek yorumu olmayıp ortalığı karıştıran biri gibisin artık.
hayır sen hep böyleydin.dedim yaaa sizler gibi oldumm el birliğiyle benzettiniz benide kendinizee..Aranızda yer açın beraber mutlu seviyesizliğin dibini seyreder dururuzz..
eee yalanmı sen bağırmıyormuydun burda hdp asla pkk değil kızcağızda asla pkk dır dedi bende aman okyp görmesin dedim yahu doğruları yazıyoruz onada olmaz diyorsun. sen demedinmi ayol şimdi aratıp buldurtma bana..↑
↑
aaa duymasınlar seni sen hdp +pkk yı birmi dedin valla olivya ve okpeyte görmesin bu yazını..
daha yeni yazdın benle olivya için bunu..
hayır sen hep böyleydin.
bu arada sen kimlerdensin?Kendini farklı gösterme çabası içinde.. Bu da bir çeşit kişik bozukluğu. Yazık!!
hımmm atatürke hakaretlere sesin çıkmıyorhımmm banın ayak seslerini duyuyorumm..hdp ye niye hakaret ediyorsunki sen şimdii..
yok kuzum yok öyle olmadığımı burada cümle alem bilir.. sende biliyorsunda neyse ben biraz işime döneyimm beyannameler bekliyor beniihayır sen hep böyleydin.
Office yazışmak istemedi benimle...sen de istemezsen susarım...ama bana sorana cevap vermek isterim...ha öyle ezik mezik ergen tavırlarıyla değil...hoş görünmüyor karşıdan..
Düşman çatlatmak tam olmuş :) ülkemizi aciz görüyorlar...devlet büyüğü olumsuz beyanda bulunmaz tabi...ne diyecek?
Almanyada doğdum büyüdüm....insanları da çeşit çeşit...selam vermeyip yüzümüze bakmayan da vardı....içten davranıp gelip giden de...annem başörtülü...eve çay içmeye gelen alman komşu evde annemi ev halinle görünce afalladı...aa siz türkler böyle giyinirmisiniz diye...sonrası dökülme tabi biz türkleri şöyle biliriz böyle biliriz...e bu kadın türk komşu görmese nerden bilecek bizi? Basından....cumhurbaşkanı böyleyse ooo vatandaşı nasıldır diye....bu noktada diyeceksin ki,hıı hepimizin sarayı var dimi?
Yok evet...belki benim senin durumun iyi ama kötüleri de var...iyi de bu külliyen bu adamın suçu mu? Yerine bahçeli gelse kılıçdaroğlu gelse o sarayda oturmayacak mı?ben yine onunla gurur duymayacak mıyım?ya da onlar bize de birer saray mı verecek? Cevapları hep belli zaten...iç siyaset tartışılır ama vuralım da nerden vurursak diye avrupa amerikaya karşı da birlik olalım...
Yeniyim ve Atatürkçüyüm de yeni gibi değilsin derken??bu arada sen kimlerdensin?
yenisin ama değil gibisin?
iyide konuyla alakası ne bunun. kalkıp alakasız bir şekilde bizleri hedef gösterip, aynı konuları tartışma durumuna getiriyorsun.eee yalanmı sen bağırmıyormuydun burda hdp asla pkk değil kızcağızda asla pkk dır dedi bende aman okyp görmesin dedim yahu doğruları yazıyoruz onada olmaz diyorsun. sen demedinmi ayol şimdi aratıp buldurtma bana..
okusaydın yavru o konuda kiblediğimi görürdünn..hdp ye hakaret ettiğin için senide kıbledimm haberin olsunhımmm atatürke hakaretlere sesin çıkmıyor
hdp nin tasasına mı düştün?
hakaret ettiğim de yok hdp kendi söylemiyor mu pkk ya hizmet ettiğini onlar için bu benzetme hakaret değil gururdur
sen hala buralardamısın kızzz.. bir yaşını demedin bana aşkolsunn..küstümKendini farklı gösterme çabası içinde.. Bu da bir çeşit kişik bozukluğu. Yazık!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?