- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.176
- 398
ben Sözcü'ye de haberi 2. bir kaynaktan doğrulamadan inanmam. valla 14 milyon'u tek tek vermelerine gerek yok anketin künyesini versinler yeter.Ay bi gidin ya:) İnsanları yere yatırıp foto çekip " mahalle baskı!! dayak yediler" diye haber yapan sözcü haberlerine kaynak sorun
Şirket adı verseler hatta anket yaptıkları 14 milyon kişinin adını verseler siz yine kulp bulmak için çaylarsınız
Çok merak ettinse aç telefon sor
Ayrıca_NurteN_ Ne bekliyordun canım senin şu sırtını pkk ya teröriste dayayan katil destekçilerinimi karizma göstercekti insanlar
Beyazgri kesin diyorsa kesindir. Ayip ediyorsun!Su avrupalilarida anlamak zor haaa. Sorsan her 10 kisiden 2 si rteyi ya tanir, ya tanimaz. Ama is oylamaya gelince hepsi tanimislar mubarekler
Secmisler yani dimi, kesin bilgi bu? Yayalim ozaman
Ahahaha , epeydirde kaynak sorduğum yok ama..Hea seni bilmekmi be ya
Hep kaynak sorarsın heeeep
AK parti yada Erdoğan lehine bir konu açılınca aklına heeep kaynak gelir Allah için
"Beni bilmeyen bir köye gitsem bildiğim kadar beni övsem" demiş atalar ahahaha
Arkadaş süzeeeerrr hep süzeeeer bakmayın hep bazıııı konulara dekn geldiğine ama hep kaynak sorar da tesadüf işte
yeminle bunu yazmaya geldiydim. ben hatırlamıyom be senin kaynak sorduğunu. kızzzzAhahaha , epeydirde kaynak sorduğum yok ama..
Sende daha temmuzda üye olmuşsun
Geçmişten hatırladın sen beni sanırım zaaanım
Vakti zamanında, bu arkadaş buraya üye olmadan önce kaynaksız konuşmazdım marly.yeminle bunu yazmaya geldiydim. ben hatırlamıyom be senin kaynak sorduğunu. kızzzzbeyazgri Allah mı söyletti kız?
Anlamini bilerek mi yaziyorsun? Ciddi soruyorum bak.Sırtını katile dayıyan sevicisi yok diyorsa kesin öyledir ahahaha
ciddiyim ben hatırlamıyorum. ona geçmiş malum oluyorsa demekVakti zamanında, bu arkadaş buraya üye olmadan önce kaynaksız konuşmazdım marly.
Sen bilmiyorsun bak, ama o biliyor
Neyse
Bak bakalım o temmuz hangi senenin temmuzuVakti zamanında, bu arkadaş buraya üye olmadan önce kaynaksız konuşmazdım marly.
Sen bilmiyorsun bak, ama o biliyor
Neyse
ben HDP'li değilim, iki soru sorabilir miyim?Sen git sırtını pkk ya dayıyan ketil sevicilerine sor ne soruyorsan malum aynı kafadasınız görünüşe göre
Hadi ya, daha önce karşılaşmayınca bilemiyoruz tabii.Bak bakalım o temmuz hangi senenin temmuzu
Ondan öncede senliben di üye adım ama onu hiç kullanmadan kapattım
Yani bilirim burdakileri çoook çoook iyi hatta senin bilmediklerinide bilirim
Yokkk balım onların derdi kaynak değil onların derdi bu başlık altında yazanların doğru olduğunu için için bilmenin sıkıntısı ahahahaSanki kaynak belli olsa erdoğan hakkındaki fikirleriniz değişecek,gereksiz ayrıntılara takiliyorsunuz.
sence gerçekten şu an derdimiz bir kaynak sorunu mu? bir fikir sorunu mu? yoksa doğru olup olmadığını bilmeden her söylenene inanma sorunu mu?Sanki kaynak belli olsa erdoğan hakkındaki fikirleriniz değişecek,gereksiz ayrıntılara takiliyorsunuz.
Ay bi gidin ya:) İnsanları yere yatırıp foto çekip " mahalle baskı!! dayak yediler" diye haber yapan sözcü haberlerine kaynak sorun
Şirket adı verseler hatta anket yaptıkları 14 milyon kişinin adını verseler siz yine kulp bulmak için çaylarsınız
Çok merak ettinse aç telefon sor
Ayrıca_NurteN_ Ne bekliyordun canım senin şu sırtını pkk ya teröriste dayayan katil destekçilerinimi karizma göstercekti insanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?