Lider karizmatik olsa ne olur olmasa ne olur ya. Niye böyle bir yalan habere ihtiyaç duyduklarını da anlamadım.
Sen Almanya da değil misin?Ayy haberin kaynağı yokkk ayyy haberin kaynağı olsade lider karizmatik olunca nolmuş kiii ayyyy ben birtek atatürk e karimatik derimm
El cevap: acil anten ihtitacı var
kimin kimi çekemediği şu an ortaya çıktı. Bazı şeyleri zamana bıraksanız nasıl olur?Ayy haberin kaynağı yokkk ayyy haberin kaynağı olsade lider karizmatik olunca nolmuş kiii ayyyy ben birtek atatürk e karimatik derimm
Sorumu anlamadi. Kendince geçiştirmeye calisti. :) Aslında bakarsan kullandigi kelimenin manasini da bilmiyor.ben HDP'li değilim, iki soru sorabilir miyim?
keyil sevici dediğin katil sevici mi?
bununla HDP ve yöneticilerini mi kastediyorsun?
ben de cevap bekliyorum, kısmetse dönecek inşallahSorumu anlamadi. Kendince geçiştirmeye calisti. :) Aslında bakarsan kullandigi kelimenin manasini da bilmiyor.
Suna vakit ayiriyoruz ya ne diyeyim ki bize...
kullanıcı adın gibisin gercekten.Ayy haberin kaynağı yokkk ayyy haberin kaynağı olsade lider karizmatik olunca nolmuş kiii ayyyy ben birtek atatürk e karimatik derimm
Bu arada yanlis hatirlamiyorsam Kral yüklü bir miktar para vermek istemisti kendisine geri çevirmişti. Kral israr edince kabul edip kimsesiz çocuklar için harcamisti.Bu adam karizmatik bir adam mı?
Eki Görüntüle 1660580
Kendisi Uruguay'ın eski Cumhurbaşkanı. Nam-ı diğer Dünyanın en fakir Devlet Başkanı. Gelirinin %90'ını yardım kuruluşlarına bağışlamasıyla bilinir.
koruma olarak sadece 2 tane polis kullanıyordu.
BBC'ye verdiği bir röportajda şunu demiş: "bu benim kendi seçimim. hayatımın uzun yılları böyle yaşayarak geçirdim. maaşımın geri kalanı bana yetiyor. ben yoksul değilim. pahalı hayat seçen insanlar yoksulluk çeker."
bu da Makam Aracı:
Eki Görüntüle 1660585
bu aracı ofisine giderken kullanmıyormuş, çünkü ofisi yürüyüş mesafesindeymiş.
kendisinden alıntıyla devam edelim:
"Ben insanların geceleri yatacak bir saçak altı bile bulamadıkları bir dünyada, başkalarının 500 metrekarelik malikanelerde yaşamasını anlamıyorum...
Evsizler için ev, suyu olmayanlar için su lazım, ekmek lazım. Sen böyle bir dünyada özel uçağım olsun, oraya buraya gideyim diyorsun. Eğer herkes daha fazlasını isterse, bir gün kimseye bir şey kalmayacak.
Küresel ısınmadan bahsediyoruz ama doğaya saldırmaya ve çöp üretmeye devam ediyoruz.
Eski ruhani tanrımızı kendi ellerimizle kurban ettik ve artık market tanrının tapınağındayız.
Bana fakir denmesi yanlış, ben tutumlu bir insanım. Asıl fakirler sürekli yaşamdan talepleri olan ve elde ettikleriyle yetinmeyen insanlardır.
Ben elimde hafif bir bavulla dolaşıyorum. Bu bana istediğim yaşamı sürdürmek için yeterli zamanı veriyor. Asıl özgürlük, yaşamak için kazandığın zamandır."
bu ara böyle anlattığıma bakmayın, kendisi Küba Devriminden esin almış, silahlı harekete katılmış zamanında hapse girip çıkmış, eski bir devrimci.
Yok sizin inanmadiginiz belli de inananlarla ilgili probleminizi anlayamıyorum.ama fikrimi soyliyim bu ne fikir ne kaynak sorunu çok izafi bir şey.erdoğan sempatisi olanların inanıp olmayanların da inanmayacagi alelâde bir haber,erdoğan sempatizanlarinin kendini tatmin etmek için uydurduğu bir haber diyelim problem değil.Ama neyi ispatlamaya çalışıyorsunuz o kafama takılıyor.sence gerçekten şu an derdimiz bir kaynak sorunu mu? bir fikir sorunu mu? yoksa doğru olup olmadığını bilmeden her söylenene inanma sorunu mu?
yazılı cevap vermene gerek yok.
Diyorumya bu haberde bahsedilenlerinin doğru olduğunu için için bilmelerinin verdiği sıkıntı bu ahahaYok sizin inanmadiginiz belli de inananlarla ilgili probleminizi anlayamıyorum.ama fikrimi soyliyim bu ne fikir ne kaynak sorunu çok izafi bir şey.erdoğan sempatisi olanların inanıp olmayanların da inanmayacagi alelâde bir haber,erdoğan sempatizanlarinin kendini tatmin etmek için uydurduğu bir haber diyelim problem değil.Ama neyi ispatlamaya çalışıyorsunuz o kafama takılıyor.
İyide kaynağı araştırıyımda susturayım diye bir derdim yok sorun bu
Ben sizin böyle konulara yani Erdoğan ı karalanayan tersine öven haberlere uçuşup kendinizi paralamanızı izleneyi seviyom ahhaha
İçin için gerçekliğini bilmenizin verdiği sıkıntıyı izlemeyi seviyom
Yani inandırmak susturmak umrumda değil ben şuan sizi izlemektsn memnunum
Şiiittt. @ _NurteN_ sen bi git kanının meşrebiyin mesebiyin uyuştuğu kişilerle konuş yine söylüyorum sırtını pkk ya dayamış katil sevicilerin destekçisi ile işim yok... Uzaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?