• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İŞTE DÜNYANIN EN KARİZMATİK LİDERLERİ

Ay bi gidin ya:) İnsanları yere yatırıp foto çekip " mahalle baskı!! dayak yediler" diye haber yapan sözcü haberlerine kaynak sorun :KK53::KK53:
Şirket adı verseler hatta anket yaptıkları 14 milyon kişinin adını verseler siz yine kulp bulmak için çaylarsınız:KK53:
Çok merak ettinse aç telefon sor

Ayrıca _NurteN_ _NurteN_ Ne bekliyordun canım senin şu sırtını pkk ya teröriste dayayan katil destekçilerinimi karizma göstercekti insanlar:KK47:
ben Sözcü'ye de haberi 2. bir kaynaktan doğrulamadan inanmam. valla 14 milyon'u tek tek vermelerine gerek yok anketin künyesini versinler yeter.

Avrupalılar değil dünya tanır mucuxxc anten olayııı çeeeek bir tane daha:KK53::KK53:

Hea seni bilmekmi be ya:KK53:
Hep kaynak sorarsın heeeep:KK53:
AK parti yada Erdoğan lehine bir konu açılınca aklına heeep kaynak gelir Allah için:KK53:

"Beni bilmeyen bir köye gitsem bildiğim kadar beni övsem" demiş atalar ahahaha
Arkadaş süzeeeerrr hep süzeeeer bakmayın hep bazıııı konulara dekn geldiğine ama hep kaynak sorar da tesadüf işte:KK53::KK53:
Ahahaha , epeydirde kaynak sorduğum yok ama..:KK51:
Sende daha temmuzda üye olmuşsun:KK53:
Geçmişten hatırladın sen beni sanırım zaaanım:KK59:

Vakti zamanında, bu arkadaş buraya üye olmadan önce kaynaksız konuşmazdım marly.
Sen bilmiyorsun bak, ama o biliyor:KK14:
Neyse:KK53:
Bak bakalım o temmuz hangi senenin temmuzu:KK53:
Ondan öncede senliben di üye adım ama onu hiç kullanmadan kapattım
Yani bilirim burdakileri çoook çoook iyi hatta senin bilmediklerinide bilirim:KK59:

Sen git sırtını pkk ya dayıyan ketil sevicilerine sor ne soruyorsan malum aynı kafadasınız görünüşe göre:KK47:

Bak bakalım o temmuz hangi senenin temmuzu:KK53:
Ondan öncede senliben di üye adım ama onu hiç kullanmadan kapattım
Yani bilirim burdakileri çoook çoook iyi hatta senin bilmediklerinide bilirim:KK59:
Hadi ya, daha önce karşılaşmayınca bilemiyoruz tabii.
Niye bu Temmuz a kadar sustun da şimdi konuşmaya karar verdin merak ettim.
Sıkıda bir siyaset takipçisiymişsin halbuki.

Ay bi gidin ya:) İnsanları yere yatırıp foto çekip " mahalle baskı!! dayak yediler" diye haber yapan sözcü haberlerine kaynak sorun :KK53::KK53:
Şirket adı verseler hatta anket yaptıkları 14 milyon kişinin adını verseler siz yine kulp bulmak için çaylarsınız:KK53:
Çok merak ettinse aç telefon sor

Ayrıca _NurteN_ _NurteN_ Ne bekliyordun canım senin şu sırtını pkk ya teröriste dayayan katil destekçilerinimi karizma göstercekti insanlar:KK47:

Çok şükür yalan haberi provakatif haberi ayırt etme gücümüz var tarafsız şekilde. Diyoruz ki bu haber güvenilir değil. Sözcüye niye saldırıyosun? Sözcüyü mü savunduk? Kendi haberinin esas kaynağını bul öyle gel.

Back
X