• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İŞTE DÜNYANIN EN KARİZMATİK LİDERLERİ

beyazgri

KIR ÇİÇEĞİ
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2014
604
770
23
İŞTE DÜNYANIN EN KARİZMATİK LİDERİ

Avrupa Birliği'nin önemli araştırma şirketlerinden biri olan, İtalya menşeili bir firma, çok sayıda ülkede 14 milyon kişi ile düzenlediği bir anket sonucunda en karizmatik lideri belirledi.

1 - Recep Tayyip Erdoğan

image.webp

Kararlı, sert, korkusuz, zeki ve karizmatik. Kuşkusuz, Türkiye'nin tarih kitaplarındaki yeri "Erdoğan'dan önce" ve "Erdoğan'dan sonra" olmak üzere ikiye ayrılacak bundan sonra. İktidara geldiği günden bu yana yaptığı çalışmalarla halkının çok büyük bir çoğunluğunun desteğini arkasına almayı başardı. Türkiye O'nun döneminde, hayal bile edilemeyecek bir noktaya ulaştı. Davos'taki çıkışıyla İslam dünyasının da lideri olduğunu perçinlemiş oldu. Son dönemde kendini devirmek için düzenlenen komploları başarıyla savuşturdu. Araştırmaya katılan 14 milyon kişiden %37'si O'nu en karizmatik lider olarak gösterdi.

2 - Vladimir Putin

Kısa tabiriyle 'dediğim dedik' bir lider. Karizmasını da bu özelliğine borçlu. Ekonomik yönden çok güçlü ve bu gücü kullanmayı seviyor. İstediklerini dolaylı yoldan elde etmeyi biliyor. Zeki ve bir o kadar da kurnaz. Rusya'nın geçmişten kalan hesaplarını kapatmayı kendine ilke edinmiş. Rusya O'nun döneminde Avrupa'nın ve dünyanın en önemli ülkelerinden biri haline geldi.

3 - Barack Obama

Amerika'nın son yıllarda gördüğü en ılımlı lider. Sorunları fazla gürültü çıkarmadan halletmeyi seviyor. Halkın arasına karışıp onlardan biri gibi görünmek için sergilediği çaba aşikâr. Eğlenceli ve pozitif bir başkan. Tüm bunların yanı sıra, sözünü Dünya üzerindeki her ülkede dinletebilecek kadar güçlü. Şüphesiz; ABD'nin varlığı ve etkinliği, Obama'nın karizmasıyla birleşince birkaç adım ileri gitti.

4 - Mahmud Ahmedinejad

İran'ın güçlü duruşunun temsilcilerinden biriydi Ahmedinejad. En sert liderlerden biri olarak öne çıkıyor. Özellikle nükleer çalışmalar konusunda dünyaya çektiği rest ile gündeme oturdu. Kimseden korkmadığını gösterdi. İran O'nun sayesinde etkin bir ülke haline geldi

5 - Muhammed Al Maktoum

Birleşik Arap Emirliklerinin idaresinde olan ve Dubai'nin mutlak hükümdarı olarak gösterilen El Maktum, diğer karizmatik liderlerin aksine ılımlı bir yönetim tarzını benimsiyor. Dünyanın sayılı zenginlerinden olan El Maktum, fakir halka yaptığı yardımlarla tanınıyor. İslâm dünyasında sözü geçen liderlerden biri.

http://m.haber7.com/galeriDetay.php?id=35965&no=6

Kuşkusuz Türrkiye nin tarih kitaplarındaki yeri "Erdoğan dan önce" ve " Erdoğandan sonra " diye ikiye ayrılacak...
Türkiye onun döneminde hayal bile edemeyeceği yerlere ulaştı..

İşte ülkesi için yaşayan bir liderin dünya insanlarının gözündeki şekli....

http://www.sabah.com.tr/fotohaber/gundem/dunyanin-en-karizmatik-lideri-belli-oldu
2_d.jpg

Avrupa Birliği'nin önemli araştırma şirketlerinden biri olan, İtalya menşeili bir firma, çok sayıda ülkede 14 milyon kişi ile düzenlediği bir anket sonucunda en karizmatik lideri belirledi

aaaaa şuna bakın Sabah da haberi "bir firma" olarak vermiş.

http://www.kanalahaber.com/haber/gundem/dunyanin-en-karizmatik-lideri-belli-oldu-261615/
191842.jpg

Avrupa Birliği’nin önemli araştırma şirketlerinden biri olan, İtalya menşeili bir firma, çok sayıda ülkede 14 milyon kişi ile düzenlediği bir anket sonucunda en karizmatik lideri belirledi.

bak sen şu Allah'ın hikmetine, AHaber de "bir firma" olarak vermiş.

dur bir de Yeni Akit'e bakalım:

http://www.yeniakit.com.tr/haber/cu...anin-en-karizmatik-lideri-secildi-100592.html
İtalya menşeili bir firma çok sayıda ülkede 14 milyon kişi ile düzenlediği bir anket sonucunda en karizmatik lideri belirledi:

hayır, "bir firma" diye yuvarlak konuşmalarına mı güleyim, hepsinin aynı metni kulanmasına mı güleyim, karar veremedim.
en iyisi sırayla güleyim, sonra sırayı değiştirip tekrar gülerim :KK45:(Erdoğan'a değil, haberi yapanlara, dememe gerek var mı bilemedim, bulutun kendisinden değil, adından bile nem kapmaya başladınız çünkü)

Avrupada değil tüm dünyada 14 milyon kişi ile yapılan bir anket
Sende çok merak ettinse haber 7 yi ara sor şirket adını

Çekemeyenlere anten bedava montası şirketten anacııııımmm:KK53::KK53:
Yahu bir haber yapıyosan kaynağını verirsin ki okuyan inansın, sorgulamasın .
Bu gazetenin hedef kitlesi ne yazarsa inanıyor mu?
Böyle bir anket yoktur demiyorum.olabilir, Erdoğan 1. De seçilmiş olabilir .ben altında yazılan metnin olduğu gibi çevrilip çevrilmediğini öğrenmek için bakındım biraz, göremedim kaynağı.
Bunuda mı sorgulamayalım?
Sabah veya haber7 nin verdiği her habere inanmak zorunda mıyım? Siz nasıl inanıyorsunuz hayret yani.

Avrupada değil tüm dünyada 14 milyon kişi ile yapılan bir anket
Sende çok merak ettinse haber 7 yi ara sor şirket adını

Çekemeyenlere anten bedava montası şirketten anacııııımmm:KK53::KK53:

Anket sirketinin adi yok sani yok. Ya da var da ben mi gozden kacirdim?Güvenilir bir haber değil açıkçası.

Ay bi gidin ya:) İnsanları yere yatırıp foto çekip " mahalle baskı!! dayak yediler" diye haber yapan sözcü haberlerine kaynak sorun :KK53::KK53:
Şirket adı verseler hatta anket yaptıkları 14 milyon kişinin adını verseler siz yine kulp bulmak için çaylarsınız:KK53:
Çok merak ettinse aç telefon sor

Ayrıca _NurteN_ _NurteN_ Ne bekliyordun canım senin şu sırtını pkk ya teröriste dayayan katil destekçilerinimi karizma göstercekti insanlar:KK47:

Ay bi gidin ya:) İnsanları yere yatırıp foto çekip " mahalle baskı!! dayak yediler" diye haber yapan sözcü haberlerine kaynak sorun :KK53::KK53:
Şirket adı verseler hatta anket yaptıkları 14 milyon kişinin adını verseler siz yine kulp bulmak için çaylarsınız:KK53:

Ayrıca _NurteN_ _NurteN_ Ne bekliyordun canım senin şu sırtını pkk ya teröriste dayayan katil destekçilerinimi karizma göstercekti insanlar:KK47:
Düşündüm. Reisi de içine katarak söylüyorum. Üzmek istemem ama hic biri giremez o listeye be kanks... :/

Kiz bu cevap bana mi :) Erdoğan'i ben de severim. Ama haber güvenilir değil. Sözcü gazetesi öyle haberlerde bir numara canım :)

_NurteN_ _NurteN_ Aman sen düşünme :KK53:
Ne olsa sizinkilet düşünerek değil teröre yaslanarak iş yürütüyor gerek yok:KK53:

Ayrıca bana kanks deme ama karayılana diyebülüsün:KK47:

Kuşkusuz Türrkiye nin tarih kitaplarındaki yeri "Erdoğan dan önce" ve " Erdoğandan sonra " diye ikiye ayrılacak...
Türkiye onun döneminde hayal bile edemeyeceği yerlere ulaştı..

İşte ülkesi için yaşayan bir liderin dünya insanlarının gözündeki şekli....
Dogru, onun zamaninda Turkiye hayal bile edemeyecegi yerlere ulasti ve insanlar paramparca oldu. Icerde herkes birbirine dusman.. Ege butun adalari Yunanistanin ele gecirmesi sayesinde Yunan golune dondu. Bebek katili adamdan sayildi, Kurdistanin Guneydogu anadoluda kurulmasina ramak kaldi. ISIDa da Hatay ve civarini verirsek herkes mutlu mesut.. Zaten Hatayin topraklarinin yariya yakini yabancilara satilmis durumda, hala neden Turkiyeden sayiyorsak..

Erdogandan once bunlar hayal bile edilemezdi.

Kiz bu cevap bana mi :) Erdoğan'i ben de severim. Ama haber güvenilir değil. Sözcü gazetesi öyle haberlerde bir numara canım :)
Sana değil yaws alıntı yapamıyom telefon kitleniyo:KK43:
Şu sözcünün haberlerine 4 el sarılıp bu haberde şirket adı soranlara:KK53:
Çok merak ettilerse açsınlar haber 7 ye telefon sorsunlar banane:KK53:

Yok yok o cevap banaydı:KK53:
Sözcüyede kaynaksız inanmam beyazgri beyazgri
Bir haberi hürriyet veya cumhuriyette okur, sonrada sabah ı açar birde ordan okurum:KK53:Daha güzel mantık süzgecinden geçirirsin:KK14:Sanada tavsiye ederim.

Yok yok o cevap banaydı:KK53:
Sözcüyede kaynaksız inanmam beyazgri beyazgri
Bir haberi hürriyet veya cumhuriyette okur, sonrada sabah ı açar birde ordan okurum:KK53:Daha güzel mantık süzgecinden geçirirsin:KK14:Sanada tavsiye ederim.
Hea seni bilmekmi be ya:KK53:
Hep kaynak sorarsın heeeep:KK53:
AK parti yada Erdoğan lehine bir konu açılınca aklına heeep kaynak gelir Allah için:KK53:

"Beni bilmeyen bir köye gitsem bildiğim kadar beni övsem" demiş atalar ahahaha
Arkadaş süzeeeerrr hep süzeeeer bakmayın hep bazıııı konulara dekn geldiğine ama hep kaynak sorar da tesadüf işte:KK53::KK53:

Back
X