cumartesi kontrole gittim bu cuma tekrar gideceğim haftaya bir güne doğum tarihini belirleyeceğiz o zamana kadar bir ben kalırım doğum yapmayan galiba. üçer beşer gidiyor anneler..ağustos annesi kalmadı oynamıyorum ben..
merhaba Sevgili arkadaşlar ,
sürekli giremiyorum, hepinize çok teşekkür ederim, tebriklerinizi okudum , çok ama çok teşekkür ederim. kızlar ben çok korkuyordum ama inanın korkulacak birşey yok, sezeryanla oldu biliyorsunuz doğumum, ve en çok 4-5 sat zorlanabilirsiniz belki ama sonrasında herşey yavaş yavaş yoluna girmeye başlıyor. inanıni bu duygu ve bebişinin kokusu için bu acının 2 mislini dahi yaşayabilirim, yani arkadaşlar , herşeye değer , hiç korkmayın, doğum hikayemi en yakın zamanda yazacağm.
Helin, kalacakra , nilal den haber alan varmı ? inşallah iyiler , Allah Anneli babalı büyütsün , rabbim yavrularımızı bize bağışlasın
aay bende epidural sezeryan olucam canım az da olsa içimi ferahlattınn.a.skalachakra yani havvayla konuştum çok şükür iyiymiş:1hug:.ama zor bi doğum olmuş anladığım kadarıylaa..bebeğinin boynuna kordon dolanmış:teselli:.ben anlamıyorum o kadar ultrasona giriyoruz nasıl göremiyolar böyle bişey yaaCADIARZU.bebeği şu an küvezdeymişş.yarın taburcu olucak sanırım..allahım ikisinede sağlık versinn.bu arada bebişi 2.600 doğmuşş.canım arkadaşım tekrardan tebrikler.a.s....güzel kızınla mutluluklar
maviş havva normal doğum mu yaptı?bi de epedural sonrası kadınların yüzde yirmisinde çok şiddetli baş ağrısı görüülüyormuş bi doktorunla konuş canım.gerçi olacak diye de bişey yok.umarım sorunsuz atlatırsın.yengem 1 ay önce bu şekilde doğurdu da çok baş ağrısı yaptı onda.
dark elf canım bu dogum yapan arzu bizim ecenas mı.anlayamıdım kim oldunu cevap verirsen sevinirim
kızlar takip edemiyorum, okuyaıyorum, arzunun bebişi ile ilgil bilgi alan varmı ? listeye ekleyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?