Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kızlarrrr ben yokken neler oluyor hepsini okumaya çalışıyorum ama dikişlerimde ağrı olduğu için fazla pc başında kalamıyorum.
elfidacım burayı çok güzel düşünmüşsün :) Elvin'in resimlerini pc ye aktarsın babası hemencik yollarım koyarsın cnmcım
günaydın kızlar...
sabah eşimi işe gönderirken nuraydan msj aldım. onunda sancıları başlamış bugün öğlen bebeğini sezeryanla alıcaklarmış. dualarımızı eksik etmememizi istiyor. Onun için dua edelim sağ salim bebeğini kucağına alsın. Allahım nuraya kolay doğumlar versin(amiin)
arkadaşım nuray kimdi fisfisfis, rumuzuyla birlikte belirtirseniz daha ii olur. kaçıncı haftasındaydı acaba???
Nuraycim doğurdu kizlar allaha şükür bebişide kendiside çok iilermiş 3 kilo 100 gr doğmuş prensimizHADİ BAKALIM SIRA KİMDE BAKALIM BANA HAVVAYMIŞ GİBİ GELİYO HADİ HAYIRLISI
havvacım daha erken değil mi yaaaCADIARZU.belki hazırlık sancılarıdırr.a.sbizi habersiz bırakma canım:teselli:.allah yardımcın olsun.dualarımız seninlee....Şeniz.
canım dediğin gibi hazırlık sancıları sanırım. şuan hiç bişeyim yok. yaa drum bu haftanın benim için çok önemli olduğunu ve ilk sancımda hemen gelmemi söylemişti birazda o yüzden panik yaptım sanırım...:1closedeyes: