• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşte Denediklerim.

liby_10

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2009
407
5
118
Orjinal Parfümlerden..
Givenchy absolutely irresistible, fazla kadınsı ağır ama güzel.
lancome tresor in love, ne ağır ne hafif çok kalıcı 35 yaş üstü parfümü harika.
davidoff cool water, fazla fresh avonun windscape inin aynısı ama tammmm yazlık.
escada magnetism, yoğun şekerli 3-4 saat kalıcılığı. britney fantasy e benziyor ama onun kadar bayık değil.
givenchy play, çok keskin geniz yakıyor kötü.
givenchy very irresistible, gül suyu gibi gül kokusu sevenler için ideal.
dolce gabbana light blue, keskin limon kokuyor açığı daha güzel kokuyor.
S.T dupont essence pure ice, turuncu parfüm çok kalıcı hafif meyve+çiçek kokusu güzel.
moschino funny, aşırı ağır mide bulandırıcı keskin.
miss dior cherie edp, muhteşem tatlı vişne gibi kokuyor.
lolita lempicka L, ekşiyle tatlı karışık saçma bir koku hoş değil. DP deki lolita liftle de alakası yok. Lolita Lift tam vanilya. Yenilesi.
Burbery touch men kokladığım en iğrenç erkek parfümü.

D&P de denediklerim veya aldıklarım :)

Lolita Lift çok şeker vanilyalı vanilyalı tam pasta gibi kokuyor.
issey miyake, gül suyu gibi kokuyor. Ama hoş bir koku gül kokusu sevenler için yazlık hoş bir koku.
noa, cok güzel hafif bir yaz kokusu bebe pudrası gibi kokuyor. Kalıcıda.
Britney Spears midnight fantasy, çok şekerli arka arkaya birkaç gün kullannca çok bayıyor. Mide bulandırıyor. Şekerli koku için escada parfümleri daha ideal.
Davidoff echo, meyveli ağır değil yazlık ve oldukça güzel ve dp deki kalıcı. Çok beğenmiştim.
Miss dior cherie, tatlı vişne kokusu. şekerli. Erkek arkadaşım çok beğendi çok kalıcı değil tazelemek gerekiyor ama çok beğenilen bir koku. Tabi hemende uçmuyor kokusu. Tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Buarada miss dior cherie yi yeni almıştım bir konuda yanlış bilgi vermişim DP den kullandığım kesinlikle çok kalıcı dün sıktım hala üzerim yeni sıkmışım gibi kokuyor kalıcılığı en iyi parfümlerden biri açık parfüm olarak. Karamelli çilekli hoş bir koku. Vişnemmsi de ben bayıldım :)

çok hoş yaaa:) çok güzel anlatmışsın canım. daha çok parfüm kullanıp bizi daha çok aydınlatman dileğiyle:)

Denediğim, aldığım, kullandığım bütün parfümleri yazıcam bu sayfaya. Yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana canım. :)

DP
Lady million beğendiğim tek baharatlı kokudur ama erkek arkadasım bu ne böyle tiner gibi kokuyor dedi.
gucci rush2 aşırı iğrencç kadın birde kremsi falan demişti kolonyanın değişik aromalısı gibi kokuyor çok vasattı.
chanel chance çok beğenilen bir koku. Kötü değil ama çk bilindik sanki o parfümeriye grmeden en az 3 kadının üzerinde o parfüm vardı hissettim kokusunu gibi gelmişti. Ama bana muhtesem bir koku gibi gelmedi. Ralph lauren ralph enerjik resmen çılgın bir koku :) yazlık çok sempatik meyveli çiçeksi.

canım mümkünse davidoff echo ve coolwater hakkında daha fazla ayrıntı verebilirisin mümkünse.,
özellikle kalıcılıkları hakkında

canım mümkünse davidoff echo ve coolwater hakkında daha fazla ayrıntı verebilirisin mümkünse.,
özellikle kalıcılıkları hakkında

Canım echo meyve ağırlıklı çiçek karışımı aynı zamanda fresh üçü bir arada bir parfüm oldukça hafif, çok kalıcı değil. Ama kesinlikle güzel bir parfüm. Ben o fresh liği pek sevmediğim için kullanamadım. Cool water tamamen fresh bir koku serin bir koku okyanus kokusu derler ya resmen öyle o da çok kalıcı değil ama echo ya göre kalıcılığı daha iyi. Echo yu tavsiye edebilirim. Cok fresh severim diyorsan da cool water kesinlikle aradığın bir koku ikiside yazlık kokular.

Bugün DP den
212 vip denedim baharatlı şekerli gibi geldi bana 212 sexy e göre daha pudramsı demişlerdi bana ama ben hiç öyle bulmadım dp dekini
nina ricci nina deenedim 212 vip le çok benziyorlardı ama bunun şeker kokusu biraz daha baskın olduğu için daha hoş geldi bana kokusu ama yinede benm gibi baharatlı kokular sevmeyenelere ikiside uygun değil
escada sexy graffiti tam yaz kokusu çok şirin bir koku hissedilir derecede şeftali kokar itici bir koku değil bence.
escada rockin tio hiç ama hiç beğenmedim candy i hatırlattı bana onun hafifletilmiş versiyonu gibi sakız kokuyordu dehşet kalıcı aynı zamanda hala daha çıkmadı bileğimden kokusu öğlen 1 gibi sıktırmıştım.

DP
Lady million beğendiğim tek baharatlı kokudur ama erkek arkadasım bu ne böyle tiner gibi kokuyor dedi.
gucci rush2 aşırı iğrencç kadın birde kremsi falan demişti kolonyanın değişik aromalısı gibi kokuyor çok vasattı.
chanel chance çok beğenilen bir koku. Kötü değil ama çk bilindik sanki o parfümeriye grmeden en az 3 kadının üzerinde o parfüm vardı hissettim kokusunu gibi gelmişti. Ama bana muhtesem bir koku gibi gelmedi. Ralph lauren ralph enerjik resmen çılgın bir koku :) yazlık çok sempatik meyveli çiçeksi.

ben lady million almayı düşünüyodum cidden tiner gibi mi kokuyor?

Ya ben koku beğenemiyorum! Mesela internette böyle güzel yorumlar yapılan parfümleri not alıyorum ve parfümeriye gidiyorum. Denemeye başlıyorum parfümleri. Bana çok farklı işte bu dediğim bi koku çıkmıyo. Ayrıca bikaç parfüm denedikten sonra artık burnum tamamen alışıyo hepsi aynı geliyo. Mesela davidoff echo fresh falan güzel yorumlar almış ama bana ekşi limon kokusu falan gelmişti.. Yani burdaki yorumlarla benim aldığım koku bir olmuyo :(

ben lady million almayı düşünüyodum cidden tiner gibi mi kokuyor?

Baharat kokusu kaldırabiliyorsan kullanabilirsin canım şeker baharat karışık kokar abartılı iğrenç bir koku diyemiycem ama erkek arkadaşım tiner gibi dedi. Hiç beğenmedi. Genelleme yapmak yanlış olur tabi ama benim çevremde baharatlı bir kokuya bayılan olmadı...

Ya ben koku beğenemiyorum! Mesela internette böyle güzel yorumlar yapılan parfümleri not alıyorum ve parfümeriye gidiyorum. Denemeye başlıyorum parfümleri. Bana çok farklı işte bu dediğim bi koku çıkmıyo. Ayrıca bikaç parfüm denedikten sonra artık burnum tamamen alışıyo hepsi aynı geliyo. Mesela davidoff echo fresh falan güzel yorumlar almış ama bana ekşi limon kokusu falan gelmişti.. Yani burdaki yorumlarla benim aldığım koku bir olmuyo :(

Canım bende aynen senin gibiyim aslında. O kadar övülen beğenilen parfümleri gidip deniyorum. Saçma kokular alıyorum. Mesela Hypnotic Poison. Ağır kokular beğenmem zaten ama bu parfüm bana resmen pul biberle vanilya karışımı gibi kokuyor. Gucci Flora yı denedin mi? DP si çok tatlı hoş kokuyor. Ama dp parfümlerinde şöyle birşey var ağır kokular resmen birebir orjinalinin aynısı gibi kokuyor fakat açık parfümleri ilk sıktığında harika 15 dakika sonra kolonya kokusu geliyor. O yüzden Gucci Flora nın orjinali varsa denenmeli.

Canım ben öğrenciyim yani orjinal parfüm alamam şimdilik ama d&p den parfüm alıyorum. Bana önerebileceğin böyle tatlı şekerli bi koku var mı canım ama ağır olmasın çok yani yazın kullanacağım. Aslında bi yandan diyorum yazın parfüm kullanma bayar böyle sık deodorant, giy yeni yıkanmış tişörtünü çık dışarı.. Ne yapıcam karar veremedim.. Bu arada gucci floral a bakacağım canım. Ya dp de parfüm değişimi yapıyolar mı

Canım ben öğrenciyim yani orjinal parfüm alamam şimdilik ama d&p den parfüm alıyorum. Bana önerebileceğin böyle tatlı şekerli bi koku var mı canım ama ağır olmasın çok yani yazın kullanacağım. Aslında bi yandan diyorum yazın parfüm kullanma bayar böyle sık deodorant, giy yeni yıkanmış tişörtünü çık dışarı.. Ne yapıcam karar veremedim.. Bu arada gucci floral a bakacağım canım. Ya dp de parfüm değişimi yapıyolar mı

Canım benim bende öğrenciyim çalışıyorum falan ama bende ayıramıyorum bütçe orjinal parfümlere. Daha önce 212 vip ile ilgili yorum yazmıştım onu test etmek için bugün dp den tekrar denedim kişiliği olan yumuşak bir koku olduğunu düşünüyorum sanırım o gün nina ricci nina yla karıştı kokular. Bugün daha net anladım kokusunu ve aldım henüz sözlüme koklatmadım ne yorum yapar bilemiyorum tabi ama bana diğer kokulardan farklı geldi ki orjinali kim bilir ne kadar güzel kokuyordur. Dp de değişim ben yaptım iki sefer hemde bir seferinde gucci rush2 yi değiştirdim bir seferindede armaninin bir kokusunu almıştım yine hafif diye hiçte hafif gelmedi bir kere fıslattım öğürüyordum resmen çok kötüydü onu da 212 vip ile değiştirdim. Tavsiye ederim sanda 212 vip'i. Çok ağır kullanamıyorum diyorsan avon wish of love mutlaka denemelisin. Onu beğenmeyen yok sanırım.

Bugün chanel chance ı (sansiroda) denedim tekrardan ilk etapta beğenmemiştim ama nedense çekici ama birazda erkeksi bir koku olduğunu düşündüm meyvemi çiçekmi başka birşey mi yorum yapamıyorum tek söyleyebileceğim erkeksi bir bayan parfümüydü ama güzeldi.
Sansirodan red delicious aldım hayatımın hatasını yaptım ambalajıda açmış bulunduğum için değiştiremiyorum. İlk başta tatlı meyve kokusu gibi geldi bide kadın çok uyuz uyuz davranınca hemen alıp çıkmak istedim o yüzden aceleyle aldım ama tatlı meyveyle alakası yok fresh bir kokuyu suyla karıştırmışsınız gibi kokuyor tavsiye etmiyorum en azından sansirodakini.
bargellodan wish of love denemiştim daha önceden onuda yazmak istiyorum bence avon wishle aynısını tutturmuşlar sadece biraz beklemeniz gerekiyor kokunun oturması için avonun kalıcılığından şikayet edenler için bargellodan almalırını tavsiye ediyorum.
diesel full for life rezalet bulduğum bir kokuydu ben ağır koku kullanamam diyenler sakın denemesin bile.
yine bargello juliet kokusu big bubble sakız gibiydi şeker bir koku ama ağır.
beni asıl vuran kokuya geliyorum şimdi. Christina aguilere royal desire!! Hafif ama kadınsı. Böyle nasıl anlatsam bilemiyorum meyve kokusuda var çiçek kokusuda çok az baharatta ki ben baharat kokusu hiçç sevmem ama o kadar dozundaki parfümün herşeyi muhteşemdi. En kısa zamanda alacağım listemin en başında. Herkes denemeli. Ve tabiki yine christina aguilera nın gece kokusu by night özel bir yere giderken sıkmak için muhteşem bu iki parfüm benim kokum olur bu benim kokum budur işte aradığım parfüm demek için çok uğraştım çok koku denedim ama gerçekten bu iki parfümüde alıcam. Ykm de 50ml 77 tl ydi buarada bilginize. :)

Bir de unutmuşum escada especially şişesindende anlaşılacağı gibi çook tatlı sempatik bir koku ağır değil escada parfümü işte şeker birşey meyve kokusu alıyorsunuz gül kokusu alıyorsunuz. Yazlık. Denenmeli.

şu ana kadar denediğim orjinal parfümlerden iki tane.biri tommy hilfiger cologne diğeri issey miyaki ikisi de çok güzel kokuyor.bu kokuları kullandığımda güzel şeyler duyuyorum

Back
X