S Sumeyye90 Guru Kayıtlı Üye 16 Eylül 2013 20 1 286 35 Konya 18 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Sumeyye90 #1 Arkadaslar buda benim evim. Bir sene sonra bitti sayilir. Ufak tefek seyler kaldi. Sizce nasil olmus? Fikirlere acigim...
Arkadaslar buda benim evim. Bir sene sonra bitti sayilir. Ufak tefek seyler kaldi. Sizce nasil olmus? Fikirlere acigim...
T Taktikyok Umut et Kayıtlı Üye 16 Eylül 2013 186 9 46 18 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Sumeyye90 #2 ben çok beğendim canıım ağız tatıyla oturmayı nasip etsin yüce Rabbimm :) bizede nasip etsin :))
S Sumeyye90 Guru Kayıtlı Üye 16 Eylül 2013 20 1 286 35 Konya 18 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Sumeyye90 #3 ceydaboz .!.: ben çok beğendim canıım ağız tatıyla oturmayı nasip etsin yüce Rabbimm :) bizede nasip etsin :)) Genişletmek için tıkla... Sagol cnm, rabbim herkeze nasip etsin insallah. Yanliz tum fotolar iyi cikmamis bazilarida eklenmemis tekrar yukleyim bari.
ceydaboz .!.: ben çok beğendim canıım ağız tatıyla oturmayı nasip etsin yüce Rabbimm :) bizede nasip etsin :)) Genişletmek için tıkla... Sagol cnm, rabbim herkeze nasip etsin insallah. Yanliz tum fotolar iyi cikmamis bazilarida eklenmemis tekrar yukleyim bari.