Işte bu da benim evim.. 2,5 senelik

güle güle otur canım herşey çok güzel :) birde mutfakta fırın ankastre temizlik ve kullanımı nasıl önerirmisin acaba?:26::nazar:

resimlerin bir kısmı yarım görünüyor.bazılarıda hiç görünmüyor acaba benim bilgisayarımdamı bir problem var

yerım onu benn:emir_bebek::69::69:masallah duru bebeğe:69::69:

evın cok guzel cnm cok kullanışlı hersey güle güle oturun mutfağınıda cok beğendımmm

çok güzel eviniz güle güle oturum ama yerdeki şirine hepsinden güzelllll yerimmmmmm:56: :75:

eviniz güzelmis güle güle otrun yalniz ben salonu göremedim
sağol canım salon ilk resim.. hem oturma odası hem salon.. ayrı yapmadık

canım evin çok tatlı çok beğendim. salonun renkleri çok tatlı, kızının odası, halıların hepsi harika bide kızının odasına bi halı uydurursun olur biter :) ama en tatlısı o yerde yuvarlanan küçük melek :emir_bebek: güle güle otur :nazar:
çok sağol canım...

evin çok tatlı çok beğendim. salonun renkleri çok tatlı, kızının odası, halıların hepsi güle güle otur içinde cnm

teşekkürler canım

çok şık olmuş güle güle otur cnm
çok sağol canım

evin güzel ama kusura bakma bana biraz dağınık geldi fortmantodaki terlikler falan düzenli gelmedi bana
hangi terlikler :)) çok sağol..

Yanlıs anlamasın kımse ama zaten kım evını gosterse genelde ev kotu bıle olsa kımse kırmamak ve ıncıltmemek adına kotu yazmıyo bu bızım turk mılletının asilligi konu sahıbı ustune alınmasın lutfen evın guzel canımm

çok sağol canım... normalde derli topluyumdur ama bebiş olduktan sonra yetişemez oldum.. ne zamandırda buraya evimi eklemek istiyordum.. öyle fazla özenemedim.. kusura bakmayın.. :))

Evin çok hoş eşyaların çok güzel güle güle kullan ve huzrula mutlulukla yaşa güzel evinde.minikte pek şeker maşallahhhh evinede minik meleğine de :nazar::nazar::nazar:

teşekkürler canım güzel yorumun için

güle güle otur canım herşey çok güzel :) birde mutfakta fırın ankastre temizlik ve kullanımı nasıl önerirmisin acaba?:26::nazar:

ankastre önermiyorum.. ben ocaktan çok çekiyorum.. her yemek yaptığında mutlaka silmem gerekiyor.. bide çizildi.. aldığıma pişman oldum..ama davlumbazım çok güzel.. MIELE onu tavisye edebilirim.. ama ankastre ocak yok..
resimlerin bir kısmı yarım görünüyor.bazılarıda hiç görünmüyor acaba benim bilgisayarımdamı bir problem var
senin bilgisayar açmıyordur belki canım.. normalde sorun yok..

yerım onu benn:emir_bebek::69::69:masallah duru bebeğe:69::69:

evın cok guzel cnm cok kullanışlı hersey güle güle oturun mutfağınıda cok beğendımmm

çok sağol canım teşekkür ederim
çok güzel eviniz güle güle oturum ama yerdeki şirine hepsinden güzelllll yerimmmmmm:56: :75:
çok sağol canım

ankastre önermiyorum.. ben ocaktan çok çekiyorum.. her yemek yaptığında mutlaka silmem gerekiyor.. bide çizildi.. aldığıma pişman oldum..ama davlumbazım çok güzel.. MIELE onu tavisye edebilirim.. ama ankastre ocak yok..

aaa canım demek önermiyorsun.. sence ayrımı olsun fırın falan?:31:

Son düzenleme:
bende önermiyorum ne kadar dikkat edersen et yinede çiziliyor.beyazlara bakmanı tavsiye ederim. bu arada senin evinde yarımda olsa gördüğüm kadarıyla zevkli ve şirin..güle güle otur ...:nazar:

arkadaşımda beyaz ankanstre var.O çok memnun.....))biraz daha pahalı ama olsun..banada tavsiye etmişti ama ben inatla hayır..... demiştim...:19:

evet canım çoğu eşyamız IKEA dan.. ama şimdiki aklım olsaydı almazdım.. galiba sıkıldım :) gardolabımı bende seviyorum.. kullanışlı ve büyük.. kızımın odasındaki tülü Taç perdeden yaptırmıştım.. güneşliği stor pembe.. kızımın odasına özellikle gidip halı almadım aslında kafama göre halı bulamadım.. salona halı alınca bu halıyı da buraya koydum.normalde boştu.. halı ROYALin outlet ürünlerindendi.. resimleri haklısın yan olduğundan bakmak zor oluyormuş şu an düzeltiyorum.. çok sağol canım

iyi günlerde,huzurla oturun.Bebişi de Allah bağışlaşın,maşaallah...

evin çok ama çok güzel..
salona ve kızına bayıldımmmm uysssss:52:
ancak neden şimdi olsa almazdım ikeadan dedin?

Sade ama şık. Gerekli-gereksiz fazlalıklar yok çok beğendim. Özellikle çocuk odasına ve mobilyalarına. Hele kelebeklere bittim :))

Back
X