• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamıyorum

Bana da yaramadı özellikle polikistik overliler çok dikkatli olmalı hormonları batırıp bırakıyor bu bitkisel tablet yani aslında içinde hayıt otu var ama pko yaramıyor diğer sağlıklı kadınlar için bişey diyemicem fakat 1,5 sene sadece hormonları düzeltmekle meşguldüm o ilaç yüzünden ben bunun yerine inositol öneririm hem hormonları dengede tutuyor hemde gebe kalmaya yardımcı yumurta gelişimine destek inositol
regl döneminde mfk inositol içerikli ovictor başladım ve 14 ve 15. günde ilişki sonra pembe anlık kanama yaşadım. Bu tür durum yaşayan var mı ? Yumurtlama kanaması mı enfeksiyon mu oluştu anlamlandıramadım. 1 Aşılama denedikten sonra olumsuz olunca doktora gitmeye de ara verdim

regl döneminde mfk inositol içerikli ovictor başladım ve 14 ve 15. günde ilişki sonra pembe anlık kanama yaşadım. Bu tür durum yaşayan var mı ? Yumurtlama kanaması mı enfeksiyon mu oluştu anlamlandıramadım. 1 Aşılama denedikten sonra olumsuz olunca doktora gitmeye de ara verdim
Yerleşme kanaması olablir veya yumurtlama kanaması da pembemsi oluyor ayırt etmek zor bazen adet geçtiyse gebelik testi yapın bence inositolun markası hiç önemli değil bu arada önemli olan dozu güzel yüksk olması

Yerleşme kanaması olablir veya yumurtlama kanaması da pembemsi oluyor ayırt etmek zor bazen adet geçtiyse gebelik testi yapın bence inositolun markası hiç önemli değil bu arada önemli olan dozu güzel yüksk olması
henüz regl gecikmedi :( nasip kısmet :dua:

Back