- 6 Mart 2024
- 4.339
- 5.171
- 73
Bana mı dedınız ruhaya mıHemen başla adet zamanı anca yumurtalar olgunlaşıyor canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana mı dedınız ruhaya mıHemen başla adet zamanı anca yumurtalar olgunlaşıyor canım
Yaşınız kaç acabaBenim kardeşimin de bir sene gebelik oluşmadı Klomen kullandı onu kullandıktan sonra gebe kaldı doktora bana tavsiye eder mi ki diye söyledim yaşın küçük dedi tavsiye etmedi
Canım ben inositol için dedim hemen başlanabilir ama hanginiz sordunuz bilmiyorumBana mı dedınız ruhaya mı
Hatlar karıştıCanım ben inositol için dedim hemen başlanabilir ama hanginiz sordunuz bilmiyorum
Olsun genel bilgilendirme olmuş olduHatlar karıştı![]()
Aynen canımOlsun genel bilgilendirme olmuş oldu![]()
regl döneminde mfk inositol içerikli ovictor başladım ve 14 ve 15. günde ilişki sonra pembe anlık kanama yaşadım. Bu tür durum yaşayan var mı ? Yumurtlama kanaması mı enfeksiyon mu oluştu anlamlandıramadım. 1 Aşılama denedikten sonra olumsuz olunca doktora gitmeye de ara verdimBana da yaramadı özellikle polikistik overliler çok dikkatli olmalı hormonları batırıp bırakıyor bu bitkisel tablet yani aslında içinde hayıt otu var ama pko yaramıyor diğer sağlıklı kadınlar için bişey diyemicem fakat 1,5 sene sadece hormonları düzeltmekle meşguldüm o ilaç yüzünden ben bunun yerine inositol öneririm hem hormonları dengede tutuyor hemde gebe kalmaya yardımcı yumurta gelişimine destek inositol
Yerleşme kanaması olablir veya yumurtlama kanaması da pembemsi oluyor ayırt etmek zor bazen adet geçtiyse gebelik testi yapın bence inositolun markası hiç önemli değil bu arada önemli olan dozu güzel yüksk olmasıregl döneminde mfk inositol içerikli ovictor başladım ve 14 ve 15. günde ilişki sonra pembe anlık kanama yaşadım. Bu tür durum yaşayan var mı ? Yumurtlama kanaması mı enfeksiyon mu oluştu anlamlandıramadım. 1 Aşılama denedikten sonra olumsuz olunca doktora gitmeye de ara verdim
henüz regl gecikmediYerleşme kanaması olablir veya yumurtlama kanaması da pembemsi oluyor ayırt etmek zor bazen adet geçtiyse gebelik testi yapın bence inositolun markası hiç önemli değil bu arada önemli olan dozu güzel yüksk olması
Hayırlısı olsun canım bekle biraz daha istersen kaç gün var peki adete daha ?henüz regl gecikmedinasip kısmet
![]()
1 hafta var şuan canımHayırlısı olsun canım bekle biraz daha istersen kaç gün var peki adete daha ?