- 6 Mart 2024
- 4.338
- 5.169
- 73
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sana sormuştum canım inositol için sordum.Teşekkür ediyorum çok sağol.Ne zaman kullanmaya başlamak gerekiyor.Adet olunca mı
Yok kurban olduğum olmadı .Canım sende gebelikte yerleşme kanaması oldumu
Benim normal de regl tarihim 17/18 Şubat bugün pembe leke geldi 7/8 damla bende adet oldım sandım daha sonra durdu beyaz akıntı geldi şimdide sarıya döndü kafam allak bullak hiç normal yollardan gebelik yaşamadım hiç bilgim yok o yüzdenYok kurban olduğum olmadı .
Beyaz akışkan sıvı gebelikte olur denilir . Sarı alıntı koku kasıntı yanma yoksa hamılelıkte oluyormuş daha bugün okumuştum bir konudaBenim normal de regl tarihim 17/18 Şubat bugün pembe leke geldi 7/8 damla bende adet oldım sandım daha sonra durdu beyaz akıntı geldi şimdide sarıya döndü kafam allak bullak hiç normal yollardan gebelik yaşamadım hiç bilgim yok o yüzden
Her ihtimale karşı gebelik testi yaptım iki tane ikiside bembeyaz çıktıBeyaz akışkan sıvı gebelikte olur denilir . Sarı alıntı koku kasıntı yanma yoksa hamılelıkte oluyormuş daha bugün okumuştum bir konuda
Yumurtluyor olabilir misiniz acaba yumurtama tarihinizi biliyorsanız .Her ihtimale karşı gebelik testi yaptım iki tane ikiside bembeyaz çıktıyanma filan yok ama bilmiyorum ki Belkide enfeksiyon yada mantarda olmuş olabilir yarım saatten beri kasıklarım ağrıyor çünkü
4 Şubat'ta oldu balım yumurtlama yarın tekrar bi test deniyim oda negatifse demekki adet başlangıcıYumurtluyor olabilir misiniz acaba yumurtama tarihinizi biliyorsanız .
Mantar süt kesiği şeklinde oluyor kaşıntı .
Dün bir kere geldi öyle süt kesiği gibi sonra gelmedi. Ya dünden beri çok farklı akıntılar geldi o yüzden kafam karıştı ilk defa bu kadar çeşit akıntı geldiYumurtluyor olabilir misiniz acaba yumurtama tarihinizi biliyorsanız .
Mantar süt kesiği şeklinde oluyor kaşıntı .
Test varsa evde bi sabah ilk idrarla dene istersen aklından çıksın duruma göre kadın doğuma randevu alırsınDün bir kere geldi öyle süt kesiği gibi sonra gelmedi. Ya dünden beri çok farklı akıntılar geldi o yüzden kafam karıştı ilk defa bu kadar çeşit akıntı geldikıvamlı beyaz geldi sonra süt kesiği gibi geldi bi kere sonra beyaz kıvamlı devam etti bugün gene öyle beyaz kıvamlı sonra pembe leke sonra beyaz akıntı ve şuan sarı biraz uzun oldu hakkını helal et
![]()
Öyle yapayım en iyisi yaa zaten her ihtimale karşı almıştım randevu boşa gitmemiş olur en azındanTest varsa evde bi sabah ilk idrarla dene istersen aklından çıksın duruma göre kadın doğuma randevu alırsın
Mucızen senı bulsunÖyle yapayım en iyisi yaa zaten her ihtimale karşı almıştım randevu boşa gitmemiş olur en azından![]()
İnşaAllah bitanem Allah razı olsunMucızen senı bulsun![]()
Mucizelerime ikizlerİnşaAllah bitanem Allah razı olsuninşaAllah sende hayırla sağlıkla mucizene kavuşursun
![]()
Hemen başla adet zamanı anca yumurtalar olgunlaşıyor canım