Işte bu da benim evim.. 2,5 senelik

Evin çok hoş buram buram IKEA havası var.
Yatak odandaki gardolap çok şık ıkea dan sanırım.
Kızının odasındaki tülde kalp var sanırım sevimli olmuş.
Çocuk odasındaki yerdeki halı biraz koyu olmuş, fakat halı tek başına çok şık.
Resimler yan olduğu için bakmak zor oldu ama, genel olarak beğendim.
Güle güle otur.
Sevgiler...

Salon halının markasını ve modelini öğrenebilirmiyim?
Aslında saray halı reklamlarında böyle güllü bir halı gördüm. Fakat bulamıyorum...

Evin özellikle salonun renk olarak alışılmışın dışında olduğu için çok beğendim...

iyi günlerde,huzurla oturun.Bebişi de Allah bağışlaşın,maşaallah

çok beğendim...
ama özellikle salonda yerde olan miniği çok beğendim...maşallah:nazar::nazar::nazar:

Evin çok hoş buram buram IKEA havası var.
Yatak odandaki gardolap çok şık ıkea dan sanırım.
Kızının odasındaki tülde kalp var sanırım sevimli olmuş.
Çocuk odasındaki yerdeki halı biraz koyu olmuş, fakat halı tek başına çok şık.
Resimler yan olduğu için bakmak zor oldu ama, genel olarak beğendim.
Güle güle otur.
Sevgiler...

evet canım çoğu eşyamız IKEA dan.. ama şimdiki aklım olsaydı almazdım.. galiba sıkıldım :) gardolabımı bende seviyorum.. kullanışlı ve büyük.. kızımın odasındaki tülü Taç perdeden yaptırmıştım.. güneşliği stor pembe.. kızımın odasına özellikle gidip halı almadım aslında kafama göre halı bulamadım.. salona halı alınca bu halıyı da buraya koydum.normalde boştu.. halı ROYALin outlet ürünlerindendi.. resimleri haklısın yan olduğundan bakmak zor oluyormuş şu an düzeltiyorum.. çok sağol canım

Salon halının markasını ve modelini öğrenebilirmiyim?
Aslında saray halı reklamlarında böyle güllü bir halı gördüm. Fakat bulamıyorum...

Evin özellikle salonun renk olarak alışılmışın dışında olduğu için çok beğendim...

sağol canım.. halıyı yeni aldım.. PIERRE CARDIN İN BAMBOO serisinden.. bambu dokuma halı.. araştırdım bebiş de olunca bakteri falan barındırmıyormuş.. çok yumuşak ve güzel.. salonum sürekli renk değiştiriyor.. başta beyazdı.. IKEA olduğu için gidiyorum kılıf alıyorum değiştiriyorum.. o avantajı var.. sonra yeşil oldu.. şimdi de kırmızı.. bebiş de varya kusuyor kirletiyor şu an idare ediyoruz.. :)

canım evin çok tatlı çok beğendim. salonun renkleri çok tatlı, kızının odası, halıların hepsi harika bide kızının odasına bi halı uydurursun olur biter :) ama en tatlısı o yerde yuvarlanan küçük melek :emir_bebek: güle güle otur :nazar:

evin çok tatlı çok beğendim. salonun renkleri çok tatlı, kızının odası, halıların hepsi güle güle otur içinde cnm

evin güzel ama kusura bakma bana biraz dağınık geldi fortmantodaki terlikler falan düzenli gelmedi bana

Yanlıs anlamasın kımse ama zaten kım evını gosterse genelde ev kotu bıle olsa kımse kırmamak ve ıncıltmemek adına kotu yazmıyo bu bızım turk mılletının asilligi konu sahıbı ustune alınmasın lutfen evın guzel canımm

Evin çok hoş eşyaların çok güzel güle güle kullan ve huzrula mutlulukla yaşa güzel evinde.minikte pek şeker maşallahhhh evinede minik meleğine de :nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
Back
X