işte bu bizim hikayemiiizzz (öyle saf öyle temiz) :)

anzer_bali

Aşk mümkün müdür hala?
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2012
5.126
13
Seneee 2009 ..arkadaşlarımı da gaza getirip üniversitelilerin yaptığı yöresel eğlenceye gidiyoruz.. memleketimin insanlarını görmek bana iyi gelir diye düşünüyorum.. ne de olsa gurbetteyiz bir nevi.. okumak için gelmişiz hepimiz başkente, geçici bu süre biliyoruz ama hasretlik zor tabi aileden ayrı.. :KK5: kimse benimle geldiğine pişman olmuyor hatta çok eğleniyoruz.. :KK62: e bu gruba bizde dahil olmak istiyoruz.. internet sitesinden bilgi alabileceğimizi söylüyorlar ve yurda gider gitmez sitenin altını üstüne getirerek üye oluyoruz siteye.. daha sonra sitedeki sohbet panelinden hemşerilerimle sohbet ede ede daha bi ısınıyorum oradakilere.. ve bu eğlencelerin daha küçük çapta her hafta yapıldığını öğreniyorum.. o gün martın 14 ü yine kızları gaza getiriyorum ve o ufak çaplı..! (en az 200 kişi vardı) eğlenceye gidiyoruz.. sanaldan muhabbet kurduğum ama sanki yıllardır tanıyomuş gibi olduğum memleketimin insanları reelde de bana çok sıcak davranıyorlar özellikle kızlar ( erkekler yanlış anlaşılmaktan korkuyor ve mesafeliler).. ama bi kişiyle çok tanışmak istediğim halde tanışamadan çıkmak zorunda kalıyorum da işte çıkamıyorum :) birisi tutuyor kolumdan "nereye x le tanışmadan" diyor.. çünkü x o sosyal grubun başlarından ve ben en çok onunla şakalaşmışım gülmüşüm.. x çağırılıyor ve toplu foto çekinmek istiyor, hemen yanına da beni alıyor.. (başkaları yanıma geçmek istediği halde)… beni gerçekten samimi bulduğundan dolayı yapıyor bunuda.. ama foto çekilirken bana laf sokmayı da ihmal etmiyor:"zaten tam giderken haber ver aferin" diye.. orda yani ilk tanışmada ona gıcık oluyorum.. ne gerek vardıki laf sokmasına diye hayıflanıyorum.. :63:
o sıralarda x siteden başka bi kızla görüştürülüyor o gruptakilerin ısrarıyla.. çünkü o kızı da x i de çok sevdiklerinden birbirlerine uygun buluyorlar ve bunları buluşturma girişimleri oluyor.. ama yürümüyor bi şekilde bitiyor.. daha çıkmaya bile başlamadan.. x biraz üzülüyor çünkü kızda onu sevdiğini söylediği akşam bırakıyor x i.. bu sırada benimle samimi olan x içini bana dökebiliyor birtek.. diğer herkeste şaşkın olduğundan.. ben o gruba sonradan dahil olduğumdan objektif bakabiliyorum ve iki tarafada "nasip değilmiş" diyorum, sakinleştiriyorum.. daha sonra eğlenceler aksilikler yüzünden olmamaya başlıyor ama biz x le arayı açmıyoruz.. artık birebir buluşmalara başlıyoruz.. ama benim son senem orada okulum bitiyor.. bu yüzden zamanımız az.. buluşabildiğimiz kadar buluşuyoruz.. o arada herkes "x in benden hoşlandığını benim yanlış yaptığımı ona ümit verdiğimi" söylüyorlar.. x bunları duyunca herkesle arasını açıyor.. ama ben yinede geri çekiliyorum çünkü daha önce böyle bir şey başıma gelmiş en yakın arkadaşımdan bir darbe yemişim ona bunu da anlatıyorum ve bana “asla öyle birşey olamaz ben seni arkadaşım gibi seviyorum birtek seninle bu kadar rahat konuşuyorum” diyor beni ikna ediyor normal görüşmelerimize devam ediyoruz..
1-2 hafta sonra mesajlaşırken bana “ben sana aşık oldum” diyor ve bende ona çok kızıp beni bir daha aramamasını söylüyorum o da bana “işte sen bana bu kadar güveniyorsun, ben herkesi inandırmaya çalışırken senin sadece arkadaşım olduğuna bana sen bile inanmamışsın gerisi boş artık” diyor ve beni suçlu duruma düşürüyor.. konuşmuyoruz.. 2 hafta kadar sonra kandil günü bana mesaj atıyor kandilimi kutluyor.. bende “seninde” diyorum sadece oda “sana çok kırgınım ama çok alışmışım” gibisinden şeyler söylüyor ve barışmak istiyor bende önce istemiyorum ama bi süre sonra nasıl olsa memleketine dönücem diyerek barışıyorum.. son kez buluşuyoruz o tatile kendi memleketine gidiyor bende kendi memleketime dönüyorum.. mesajlaşmalarımız dertleşmelerimiz sürüyor.. o arada ben onun arkadaşından hoşlanıyorum oda benden ama o arkadaşı söylentileri duyup “olmaz anzer x senden hoşlanıyormuş herkeste bunu biliyor, arkadaşıma bunu yapamam” diyor.. bi süre sonra bana kendisi gelip "onlar söylentiymiş sadece ben seni seviyorum tekrar deneyelim" diyor.. başlıyoruz ama ben x ten saklıyorum çünkü beni çok kıskanıyor.. ama yürümüyor herkesin peşinde koştuğu çocuk benim peşimden koşunca yoruluyor..
:KK1: e bende de sevgi bittiğinden ilişkide bitiyor.. daha sonra büyük bir sürprizle mezun olduğum üniversitede yüksek lisansa kabul edildiğimi öğreniyorum.. :KK19:hiç umudum yokken.. buna herkesten çok x seviniyor tabi :)

To be continued.. :)
(ara ara hikayemi yazmaya devam edicem okuyan olursa tabii)
:KK9:

Son düzenleme:
ama hakikaten olmadı böyle:KK19::KK19:
devamını getirir misin
ben çok merak ettim ne oldu x le:18::18::18:

sizi bekletmemek için erken geldim kızlarr.. :KK9:

Bütün yaz çok güzel mesajlaştık bazen telefonda konuştuk.. normalde herkese çok kaba saba davranan insan bana o kadar kibar davranıyordu ki bu çok hoşuma gidiyordu.. benim arkadaşlarım bile sen bu çocuğu seviyorsun demeye başlamışlardı ama ben arkadaşım gibi görüyordum onu asla olamaz diyordum.. tamam sen sevmiyorsun onu anladıkta erkekler sevdiği kıza böyle davranır diyorlardı onları da susturuyordum bir şekilde.. oldu işte bak ikimizde arkadaş olarak seviyoruz birbirimizi diyordum herkese.. sonra okul dönemi başladı bende tekrar gittim eğitimime devam etmeye.. beni otogardan aldı yemeğe gittik çok özlemiştik birbirimizi.. çok güzel bi gün geçirdik beni yurda bıraktı sonra.. iki günde bir görüşmeye gayret ettik çünkü ben en çok onun yanında rahattım oda benim yanımda.. pikniğe gidiyorduk, sinemaya gidiyorduk, oyun merkezlerine gidip çocuklar gibi her oyundan oynuyorduk.. bazen sadece saatlerce yürüyüp konuşuyorduk.. bana özel bir insanmışım gibi davranıyordu.. tabi bende ona ama o daha çok :) ama bu sırada eğlence yapılan yerdeki insanlar benim x i o gruptan uzaklaştırdığımı düşünüp benden nefret etmeye başlamışlar.. bir nevi kıskanmışlar yani.. ve benim hakkımda bir dedikodu çıkarılmış o grup tarafından.. ben erkeklerle arama mesafe koyamıyormuşum.. –ki bana sen çok hanımefendisin, çok oturaklısın diyen insanlar yapmıştı bunu.. bunuda bana x söyledi tabii.. bi gün x i en yakın arkadaşı aracılığıyla oyuna getirip bi kafede toplanmışlar ve anzer şöyle anzer böyle demişler.. oda “siz anzeri yoksa benden iyi tanıdığınızı mı sanıyorsunuz? Bu gruptan onunla en çok vakit geçiren benim ve siz hiçbiriniz onun tırnağı etmezsiniz.. çünkü o ne düşünürse söyler belli eder, yüreği temiz ama siz onun yüzüne gülüp bana kötülersiniz” demiş kalkmış ordan.. bana da bunu günler sonra söyledi.. benim tabii başımdan aşağı kaynar sular döküldü.. zaten bu hayatta başıma ne geldiyse insanlara güvenmekten ve saflığımdan gelmişti.. bir daha o grupla görüşmemeye karar verdim.. ama hepsi x e baskı yapıyormuş “en azından ona aşık olduğunu kabul et bal gibi seviyorsun” diye.. oda o gruptan uzaklaştı bu olaylar yüzünden ama tam kopamadı başkan sıfatı olduğu için orada.. neyse aradan aylar geçti ilkbahara geldik.. ve bende değişimler oldu.. x i çok kıskanmaya başladım ve kendime çok şaşırıyordum bu yüzden.. saçmalama anzer kendine gel diye kendimi toparlıyordum sonra.. bu arada x in çookk önceden tanıdığı deniz adında bi kankası vardı ama ben ortaya çıktığımdan beri onunla daha az görüşür olmuştu meğerse oda beni çok kıskanıyormuş.. birde bu denizi seven ali diye bir çocuk vardı.. ali x ve deniz hep 3 kişi gezer tozarlarmış.. e x bunlardan uzaklaşınca diğer ikisi beni aradan çıkarma çabasına girdiler.. neyse ben bir yandan duygularımın ne anlama geldiğini çözmeye diğer yandan da insanların neden beni kıskandığını anlamaya çalışıyordum.. ben kimseye kötülük yapmamıştım çünkü.. biz buluşurken bişey fark ettim biz ne zaman tek görüşsek bu deniz aa bende oralardayım deyip yanımızda bitmeye başlamıştı ilk başlarda anlayamadım tabii saftirik ben :) ama sonraları dank etti kafama ve x e bundan sonra denize nerede olduğumuzu söyleme dedim bu olayı da böylece çözdük :)
2010 şubat ayında artık x e o kadar baskı yapmaya başladıki bu gruptakiler oda he evet aşığım anzere size ne? Hatta beraberiz demiş sırf sussunlar diye bana da bunu söyledi kızdın mı dedi bende yoo dedim hak etmişler.. aslında hoşuma bile gitmişti :) mart ayına geldik ben memleketime geldim ve hergün msnden tel.den görüştük ve bana bişeyler ima etmeye çalıştı ama ben konduramadım biz arkadaştık.. konuyu kapattım bu yüzden.. tabii bende de değişimler oldu ama ondan yana emin olmadığım için ve daha çokta biz arkadaşız sloganını bi alnıma yazmadığım kaldığı için kendime çok kızdım.. düşünsenize ben x e asla öyle duygulara girme demişim ama kendim öyleyim.. çok utandım bu durumdan ve aşık bile olsam ses etmemeye karar verdim.. ama bu ayrılıkta x te değişimler olmuştu.. geri döndüğümde bana daha farklı bakıyordu hissediyordum onda da değişimler olmuştu.. hatta beni yurda bırakıp gittiğinde acı çektiğini belli eden mesajlar atıyordu.. ama “ biz sadece arkadaşız” yemininden dönemiyordu oda beni kaybetmekten korkuyordu beklide.. bende bu imalardan sıkıldığımı söyledim ve açık açık konuşması için cesaret verdim biraz ona.. oda tamam yarın açıklicam dedi.. ertesi gün buluşup bir avmye gittik gezdik dolaştık e bişe söylicektin diyorum ağzını açıyor ama susup kalıyor.. o her ağzını açtığında benim de yüreğim ağzıma geliyordu nedense :) o yüzden allahım nolur söylemesin diyordum içimden..
:18: e nitekim söyleyemedi bende üstelemedim beni yurda bıraktı biraz normal mesajlaştık sonra ona neden söyleyemediğini sordum.. oda korkuyorum seni kaybetmekten dedi bende sonsuza kadar böyle gidemez dedim.. ve bana sadece mesajla söyleyebileceğini belirterek ben seni seviyorum anzer neredeyse bir senedir dedi.. :KK53: eden sustun dedim(ki sormama gerek bile yoktu salaklığıma doymim) :KK52:sence neden? Dedi.. seni kaybetmemek için aşkımı sakladım en yakınıma bile açmadım olurda bi yerden sende duyarsın diye dedi.. :KK69: sonra peki sen? Dedi bende ben biraz düşünmek istiyorum dedim..(naza çekicem ya kendimi) :KK53: da inan uyuyamam nolur bi ipucu ver bari dedi oyun değil bu seni kaybetmek var ucunda dedi.. bende peki peki bende seni seviyorum dedim.. çok sevindi.. inanamıyorum bunları yaşadığıma resmen bir mucize oldu dedi.. ben asla sevgili olamayız bu hep böyle gidicek sanıyordum dedi.. ve bunları söylediğinde martın 16 sıydı yani tanışma yıldönümümüzün 2 gün sonrası.. ona dedimki bugün ayın kaçı? 16 sı noldu ki dedi tamam bu tarihi aklına kazı unutursan fena olur dedim.. :kk77:oda aklımdan çıkacağını mı sanıyorsun dedi.. :) vee sevgili olduk..:123:

:nazar::nazar::nazar:
Rabbim mutluluğunuzu daim eder inşallah...Benzer bir durumda ben yaşadım her ne kadar senin gibi naza çeksemde kendimi şimdi gayet mutluyum :)):nazar::nazar::nazar:

Allah nazarlardan saklasın ya çok güzel bir aşk hikayesi gözlerim doldu:107::106:
Bir ömür boyu mutlu olun İNŞALLAH

kızlar bu hikaye malesef sonu güzel biten türden değil.. :KK14:
bi arada onu anlatırım inşallah.. ama yorumlarınız için sağolun..

Hikayeniz çok güzelmiş Anzer :KK43:
Üzüldüm gerçekten sonu adına ama vardır bunda da bir hayır

allah mutlulugunuzu daim etsin cnm dicektim ki sonraki mesajında gördüm hayırlısı olsun keske hersy ilk gunku gibi olsa

Son düzenleme:
yaa nasıl bi heyecanla okudum nasıl bı mutlu oldum ıcım umutla doldu ama sonunuzu ogrenınce cok uzuldum benn...

hikayenin devamını merakla beklıyorum cok guzeldı gercekten aldı goturdu benı bır yerlere

X