- 12 Nisan 2010
- 660
- 4
- 318
tatlım laguna maguna bilmiyorum bencnm yaaa bana kodu kaç onuda yazarmısın çünkü ben salvador dalinin lagunayı beğeniyorum ve dolumculara sormuştum başka serisi vardı onlarda yok diye biliyorum
seninkide laguna olanmı birde kodunu yazarsan hemmmen bakacağım... heycanlandımmumarım odur...
tatlım laguna maguna bilmiyorum bend&pden alıyorum kodu S6 olması lazım direk salvador dali desen onu veriyor ben kodla almıyorum direk öyle gösterirler sana bak bakalım o muymuş banada haber ver
ozaman o değildir çünkü ben sormuştum hatırlıyorum salvador dali vardı ama başka serisiydi.. ama yinede sorucam sanada yazarım inş.. öptm cnm
eif ben de chloe'yi merak ediyordum.almayı düşünüyorum ondan.Nasıl bir kokusu var?Sence ben beğenir miyim? Kahverengi şişede olanı mı canım?
hmm tmm cnmm bendee öptümmm
Chloé Original -KARL LAGERFELD ... Tek geçerim...
Versace crystal noir.... çok güzel ve kadın oldugunu hissettiren bir koku....
Canım CHLOE original demişsin ya bu fiyonklu şişelerden değil dimi?Daha farklı sanırsam.Bu nasıl kokuyor?Ben chloe intense kullanıyorum da yılbaşında almıştım.Yarısına geldim.Yeni bir tane daha alacağım ilerleyen aylarda.O yüzden yazarsan sevinirim:))
Karl lagerfeld nasıl bir koku ne ağırlıklı?
Ben de yaz kokusu olabilir diye düşündüm ama bu koku için ama bilemiyorum.Hiç kalıcı değilmiş sanırsam.Sen ne düşünüyorsun bu konuda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?