• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

işte bu benim kokum dediğiniz parfümler??

Karl Lagerfeld, Chloé adlı parfümü üreten modacının adı..Benim bahsettiğim hayır fiyonklu şişe değil.Chloé ün ilk çıkan modeli diyeyim.Tombul bir şişe ve şişenin üstünde damla gibi bir kabartma var.İnternet sitelerinde Chloé original diye geçiyor.Ama muhteşem bir koku..:34:

İnş.Türkiye'de bulabilirim canım.Deneyeyim ben onu da bir bakalım:)

cnmm baktımmmm... nezleydim 1 haftadır koku alamadığımdan bakmıyordum bugün denedim..
hyr bu benim dediğim değil
bu delisima olan
benim dediğim laguna
ama kokular yakın tarzları yakın yani
aslında buda hoş ona yakın en azındansanırım ufak bi boyunu alıp deneyeceğim ;) :54: tşkklerr

rica ederimm canımm.evet ben bu kokuyu çok seviyorum çok hoşş..tabi ayriyetten benim için özel bir anlamı varrr o yüzden de çok seviyorumm:27:

burberry - weekend (tatlı bir koku)
calvin klein - europhia (baharatımsı)
gucci - rush (klasik çiçeksi)
3ü de mükemmel :))

euphoria- calvin klein
3 senedir kullanıyorum ve işte bu benim kokum diyorummm:61:

bende sırf calvin klein euphoria yazmak için topiğe girdim meğer yazan buldum kokusu gerçekten çok güzel yaa bayıldım asla bırakmam

burberry - weekend (tatlı bir koku)
calvin klein - europhia (baharatımsı)
gucci - rush (klasik çiçeksi)
3ü de mükemmel :))

ya bnde gucci rush 2 yi kokladım çok güzel arkadaşım kullanıyor
D&P de gucci rush 1 i de kokladım oda güzel hatta 1 i daha çiçeksi senin de bahsetttiğin bu dimi ? kırmızı şişesi var.
gucci rush 2 nin ki pembe çünkü

Wish of live a bi arkadaşım bu ne be şurup gibi kokuyo demişti (erkek) hatta sınıflarında bi kız sıkıomuş almış elinden çöpe atmış piskopat :27: :27: :27:

Back