Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
salvador dali hangisini kullanıyorsun canım laguna olanmı yani yeşil dudak olan şişe..escada.. candy.. salvador dali.. 3ünede bayılıyorum ama bu ara candy den bıktım artık ilkokul çocukları bile kullanılıyo bayağı ünlendi bu parfüm.. bu ara salvador daliyle escadaya bayılıyorumm..1-2 sene önce arkadaşımdan almıştım salvador daliyi bu sene tekrar aklıma geldi kesinlikle tavsiye ederimm
poeme baharatlı bi koku mu nasıl bi kokudur?
cnm ben orjınalını kullanmıyorum.. d&p den alıyorumm.evet yaa bayılıyorum o kokuya..100 cc 22 liraya aldım geçen günsalvador dali hangisini kullanıyorsun canım laguna olanmı yani yeşil dudak olan şişe..
ben onu çek beğeniyorum ama türkiye distrbütörü kapanmış artık geliyormuş bulamıyorum orjinalini dolumu varmı bilmiyorum sen ne kullanıyorsun orjinalmi dolummu? dolumsa nerden alıyorsun.. çok çok güzel bir kokuu
ay bende cok seveerim o kokuyu cok hafif ama kiskirtici :) erkek olalari da cok hos bence..kesinlikle 212 sexy daha önceleri çok fazla parfüm denedim, hiç kendime göre bulamadım ama 212 sexy kesinlikle mükemmel bir koku. kesinlikle tavsiye ederim:)
cnm ben orjınalını kullanmıyorum.. d&p den alıyorumm.evet yaa bayılıyorum o kokuya..100 cc 22 liraya aldım geçen gün