işte bu benim kokum dediğiniz parfümler??

diesel fuel for life unlimited kahverengi şişede olanını
paco robanne black xs vazgeçilmezlerimdir..

bir de euophria blossom var onu da beğeniyorum ama ikinci şişeyi alıp almayacağımdan emin değilim ama vücut losyonu mükemmel..

valla ne kullanırsam kullaniyim hic biri icime sinmio. iste bu benim hayatimin kokusu diyemiyorum. mutlaka hepsinde bi pürüz bi eksiklik buluyorum. hala arama aşamasındayım yani

Ben de birçok parfüm kullanıyorum ama 2.şişeyi koştura koştura aldığım ya da yedeklediğim hiç olmadı.

escada.. candy.. salvador dali.. 3ünede bayılıyorum ama bu ara candy den bıktım artık ilkokul çocukları bile kullanılıyo bayağı ünlendi bu parfüm.. bu ara salvador daliyle escadaya bayılıyorumm..1-2 sene önce arkadaşımdan almıştım salvador daliyi bu sene tekrar aklıma geldi kesinlikle tavsiye ederimm

Son düzenleme:
bu arada jagleri unutmamam lazım.. çok sewiyorum onu da .. ama bu söylediklerimin hiç birinden vazgeçemiyorumm.. o gün canım hangisini isterse onu kullanıyorumm

salvador dali hangisini kullanıyorsun canım laguna olanmı yani yeşil dudak olan şişe..
ben onu çek beğeniyorum ama türkiye distrbütörü kapanmış artık geliyormuş bulamıyorum orjinalini dolumu varmı bilmiyorum sen ne kullanıyorsun orjinalmi dolummu? dolumsa nerden alıyorsun.. çok çok güzel bir kokuu

pastelden başka bişey kullanmadım hiç
ve artık tanındım bu kokkuyla çevremdekiler hep senin kokun bu diyolar kendi kokum gibi benimsendi artık ayy çok seviyorum yaa

cnm ben orjınalını kullanmıyorum.. d&p den alıyorumm.evet yaa bayılıyorum o kokuya..100 cc 22 liraya aldım geçen gün

Son düzenleme:
canım bende senin gibiydim hep değişik parfümler kullandım. istedimki bir parfüm alayım ve benle özdeşsin. sonunda buldum.hiptonic poison kullanıyorum. yaklaşık 1 ay oldu. ve kaç kişi sordu bana ne kullanıosun die. çoğu kişi beğendi. hatta bugün arkdaşım asansöre benden sonra binmiş. tabi benim kokum sinmiş geldi hemen azevvel asansörden senmi indin dedi ay ne hoşuma gitti artık heççççç değiştirmem bundan sonra benim kokum olduuu hihihi

kesinlikle 212 sexy daha önceleri çok fazla parfüm denedim, hiç kendime göre bulamadım ama 212 sexy kesinlikle mükemmel bir koku. kesinlikle tavsiye ederim:)

kesinlikle 212 sexy daha önceleri çok fazla parfüm denedim, hiç kendime göre bulamadım ama 212 sexy kesinlikle mükemmel bir koku. kesinlikle tavsiye ederim:)
ay bende cok seveerim o kokuyu cok hafif ama kiskirtici :) erkek olalari da cok hos bence..

cnm ben orjınalını kullanmıyorum.. d&p den alıyorumm.evet yaa bayılıyorum o kokuya..100 cc 22 liraya aldım geçen gün

cnm yaaa bana kodu kaç onuda yazarmısın çünkü ben salvador dalinin lagunayı beğeniyorum ve dolumculara sormuştum başka serisi vardı onlarda yok diye biliyorum
seninkide laguna olanmı birde kodunu yazarsan hemmmen bakacağım... heycanlandımm umarım odur...

ben şipre kokularını seviyorum çarpıcı değişik kokular aslında doğal değiller ama etkileyiciler belissimayı pek çoğunuz bilir avonda buna benzer ama daha az bilinen rear pearl var ve ben bu kokuya bayılıyorum benzer kokular bil,p önerebilecek olan varsa sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…