işte bu benim kokum dediğiniz parfümler??

angellx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2009
54
1
86
Ankara
arkadaslar ya acayıp parfum hastasıyım yıllardır denemedıgım parfum kalmadıı ve hala aradıgım kokuyu bulamadım yaa::) ben yoruldum parfum almaktan ama nefsım yorulmadıı... burda yazılan parfumlerı denedım ama kararsız kaldım .herkez tarafından beynılen ozellıkle afrodızyak etkısı olan erkeklerı kendıne ceken bı koku arıyorum fark edılen bır koku gectıgım yerde bu koku kımden gelıo denılebılıcek bı koku evet arkadaslar ce vaplarını merakla beklıorumm

aynı benim duygularımı anlatmışsın bende yıllardır hayatımın parfümünü arıyorum tam buldum derken sıkılıyorum yeni parfümlere yelken açıyorum hayatım böyle geçeçek sanırımkaydirigubbakcemile3

ysl_cinemaydı uzun zamanlar nikimdende belli oluyor 2 şişe bitirdim ama bi daha almam sıkıldım.
yeni aldığım ralph lauren romance yazlık kokum
alacagım hynotic poisonda kışlık kokum olacak

bu iki kokuyada erkekler ilgisiz kalmıyor. hypnotic poison çok seksi kokuyor.denemişsindir mutlaka.bence her kadın hayatında 1 kez kullanmalı bu parfümü

hangilerini begendin peki şimdiye kadar denediklerinden ? ve nasıl kokular bgeniyorsun öneride bulunayımopuyorumnanaktan

bu iki parfumu cok beğeniyorum...
çok kaliteli ve kalıcıdırlar.yattığınız yastığa yorgana bile kokusu kalıyo..
ona görede tabi fiyatı pahalı...
internetten araştırıp fikir sahibi olabilirsin canım..
birde tabi herkeste kokusu etkisi farklı olur,tenden tene değişir...

lolita lempicka-
yeni cikan kirmizi sisede olani harika. türkiyede varmi bilmiyorum yurtdisinda var, sadece noel döneminde satilacakmis burda duyduguma göre, internetden arastir istersen.

ben de tek parfum istiyorum.her gün acaba bugun hangısını sıksam stresinden bıktımm cabuk da sıkılmakta nkorkuyorum vazgeçilmez bir koku olsun istiyorum

O gün sportif ve enerjiksem Davidoff Game, seksiysem Avon Far Away ya da Oriflame Divine, biraz nostalji havasındaysam Oriflame MissO, günlük kullanımda da bana bir kerede bu özelliklerin hepsini birden yükleyen Cacharel Amor Amor var ki vazgeçemiyorum bir türlü... :)

öyle de canım arada değiştirilebilr tabi ama günlük hayatta aynı kokuda kalmak istiyorm. özel günlerde daha ağır bi parfüm olabilir.. parfümüm benmle özdeşleşsin istiyorum :gitme:

jadore bence de cok kliteli ve super kalici,calistigim is yerinde daima gidisimin ardindan parfumumun hala koktugunu soylemislerdir..ilk ciktigi andan itibaren kullaniyorum ve hala bikmadim desem??...nina richinin de yeni bi parfumu var richie richie diye kislik bir parfumve gucci rush:i animsatiyr cekiciligi cok farkedilmemesi mumkun olmayan kokulardan.

Önce kokuyu kendin için beğeneceksin, çünkü insanların zevkleri çook farklı, koku apayrı bir dünya, mesala bana "euporia" gelmişti doğumgünümde kullanamadım bana ağır geldi.. Ama millet deli oluyromuş o kokuya.. Yani önce sana hitap edecek..

armani sheden vazgecemiyorum ben..tabi herkesın zevkı farklı..sahsen ben bıcok parfum denememe ragmen donup dolasıp armanı sheye dönüyorum tekrardan:)
tabi diğer beğendiklerimi de yazmak isterim:
-amor amor
-lolita lempicka
-hot couture
-noa
-ralp lauren ralp
-chanel
-for away
-[burberry classic
-sexy grafitti
-candy
-naomi camphell
/COLOR]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…