• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

işte bu benim kokum dediğiniz parfümler??

cnm yaaa bana kodu kaç onuda yazarmısın çünkü ben salvador dalinin lagunayı beğeniyorum ve dolumculara sormuştum başka serisi vardı onlarda yok diye biliyorum
seninkide laguna olanmı birde kodunu yazarsan hemmmen bakacağım... heycanlandımm:52: umarım odur... :54:
tatlım laguna maguna bilmiyorum ben:27::27: d&pden alıyorum kodu S6 olması lazım direk salvador dali desen onu veriyor ben kodla almıyorum direk öyle gösterirler sana bak bakalım o muymuş banada haber ver:D

tatlım laguna maguna bilmiyorum ben:27::27: d&pden alıyorum kodu S6 olması lazım direk salvador dali desen onu veriyor ben kodla almıyorum direk öyle gösterirler sana bak bakalım o muymuş banada haber ver:D

ozaman o değildir çünkü ben sormuştum hatırlıyorum salvador dali vardı ama başka serisiydi.. ama yinede sorucam sanada yazarım inş.. öptm cnm:54:

Tresor İn Love :) ilk sıktığımda bu benim kokum dedim. .:) ama yazlıkmı kışlıkmı anlamdım sizce ??

eif ben de chloe'yi merak ediyordum.almayı düşünüyorum ondan.Nasıl bir kokusu var?Sence ben beğenir miyim? Kahverengi şişede olanı mı canım?

$Parfum-Love-Chloe_groot.jpg

dedigim parfum bu canim.ciceksi bir koku,ilk siktigimda hic begenmedim.ilk basta klasik geliyor.ama sonra inanilmaz guzel bir koku oldu,cok klas.ben de genelde baharatli koku severim ama bu bir ilk galiba.dene dene seversin.ama gucciyi daha cok seversin bence.

Zaman zaman değişiyor ama vazgeçilmezim olan ve hala kullandığım canım parfümlerim :)

Yazın: Avon-Today, Estee Lauder-Pleasuares, Emporio Armani-She
Kışın: Calvin Klein-Euphoria, Lancome-Tresor İn Love

shiseido zen müptelasiyim :52: ara ara gider koklarim sisesinden tinerci gibi:9:
Moschino glamour ve veeee Vera wang her 2 sinide :16: icime cekerken nefesiz kalicam diye korkuyorum:16:

bir sürü parfümüm var ama benım kokum dediğim parfum HYPNOTİC POİSON
benım imzaam 6 senedir o bittikçe ben alırım ve aslaa sahte parfum kullanmam

hmm tmm cnmm bendee öptümmm:54:

cnmm baktımmmm... nezleydim 1 haftadır koku alamadığımdan bakmıyordum bugün denedim..
hyr bu benim dediğim değil
bu delisima olan
benim dediğim laguna
ama kokular yakın tarzları yakın yani
aslında buda hoş ona yakın en azındansanırım ufak bi boyunu alıp deneyeceğim ;) :54: tşkklerr

Chloé Original -KARL LAGERFELD ... Tek geçerim...:34:

Canım CHLOE original demişsin ya bu fiyonklu şişelerden değil dimi?Daha farklı sanırsam.Bu nasıl kokuyor?Ben chloe intense kullanıyorum da yılbaşında almıştım.Yarısına geldim.Yeni bir tane daha alacağım ilerleyen aylarda.O yüzden yazarsan sevinirim:))
Karl lagerfeld nasıl bir koku ne ağırlıklı?

Canım CHLOE original demişsin ya bu fiyonklu şişelerden değil dimi?Daha farklı sanırsam.Bu nasıl kokuyor?Ben chloe intense kullanıyorum da yılbaşında almıştım.Yarısına geldim.Yeni bir tane daha alacağım ilerleyen aylarda.O yüzden yazarsan sevinirim:))
Karl lagerfeld nasıl bir koku ne ağırlıklı?

Karl Lagerfeld, Chloé adlı parfümü üreten modacının adı..Benim bahsettiğim hayır fiyonklu şişe değil.Chloé ün ilk çıkan modeli diyeyim.Tombul bir şişe ve şişenin üstünde damla gibi bir kabartma var.İnternet sitelerinde Chloé original diye geçiyor.Ama muhteşem bir koku..:34:

Back