• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

işte bu benim kokum dediğiniz parfümler??

canım sevgilimin hediye etmesinden beri benim favorim Emporio Armani- She bayanssulusmile tavsiye ederim... ama onun dışında 10 a yakın parfüm ismi verebilirim çok kaliteli kokan... ben de malesef tek bir kokuyla yetinemeyenlerdenim :kedi:

ben aynı zaman diliminde bikaç parfüm kullanmaktan ya da kısa sürede parfüm değiştirmekten hoşlanmıyorum..istiyorum ki kokum benimle özdeşleşsin ve o kokuyu başka birinden bile alan kişi direk beni hatırlasın:asigim: tam 6 yıl önce tanıştım LANCOME MIRACLE la..gerçekten mucize gibi beni etkisine aldı ve bugüne kadar ondan hiç vazgeçmedim..çok hafif ve çekici bi koku..ve bütün hoşlandığım erkekler ,kokuma bayılır ve direk adını sorarlardı nası vazgeçiim yani şimdikaydirigubbakcemile3 gelgelelim artık yeni heyecanlar arayışına girdim..biliyorum yine dönüp dolaşıcağım yer miracle..ama artık kokusuna okadar alıştım ki beni etkilemiyo..oyüzden yeni bi koku denesem fena olmucak..

bende tek bir kokuyla yetinemiyorum maalesef :utangac: ama benim kokum hypnosedur kıyıpta sıkamadığım için 30 ml lik parfüm hala bitmedi

aynı benim duygularımı anlatmışsın bende yıllardır hayatımın parfümünü arıyorum tam buldum derken sıkılıyorum yeni parfümlere yelken açıyorum hayatım böyle geçeçek sanırımkaydirigubbakcemile3

ysl_cinemaydı uzun zamanlar nikimdende belli oluyor 2 şişe bitirdim ama bi daha almam sıkıldım.
yeni aldığım ralph lauren romance yazlık kokum
alacagım hynotic poisonda kışlık kokum olacak

bu iki kokuyada erkekler ilgisiz kalmıyor. hypnotic poison çok seksi kokuyor.denemişsindir mutlaka.bence her kadın hayatında 1 kez kullanmalı bu parfümü

canım koku konusunda tecrubelısın ozaman her koku kesmez senı pekı jıl sunder stil ı denedınmı denemdıysen tavsıye ederım bırde aşagıdakı cok hos bır koku kesın denemedıysendene

Sarah Jessica Parker Corvet Pure Bloom EDP 50ML Bayan Parfümü

Kadınlar için tam anlamıyla dişi, çiçeksi bir parfüm.
Az bulunur duygularla sizi cennete götürür.
Üst notalarda mor erik, hindistancevizi suyu, mandalina.
Orta notalarda sümbülteber, royal Endonezya yasemini.
Alt notalarda amber, krem misk ve sandal ağacı.

DKNY Be delicious... adı gibi lezzetli bir parfüm. 3 yıldır vazgeçilmezim benimm.. şiddetle tavsiye edilir zemuszemus

içierigi nasıl yesemın kokusumu

Pardon canım biraz geç oldu cevabım çok güzel bir koku kalite kokan bir kokudur içinde yaseminde var ama öyle baskın değil bir kokla istersen bana hak vericeksin özellikle erkekleri büyüleyen bir kokudur yurtdışında siyah inci diye satılır o kadar güzel birde tavsiyem bu markanın klasik plan parfümünü kokla çok temiz tam bir kadın kokusu ben ikisini kullanıyorum normal günlük dışarıda ve iş tee blgari klasik akşamları dışarı çıktığımda veya şık bir yere gittiğimde jasmin noir i sıkıyorum kaydirigubbakcemile3

Valentino - Rock´n Rose...
Cok tatli bi kokusu var...bayanssulusmile

kızlar kafayı yıycem nolur bana parfum soyleyın paramı zor bırıktırdım temız kalıcı ve etkıleyıcı koku ıstıyom erkeklerı bırak kızların bıle sormasını ıstıyommm cvplarınızı sabırsılıkla beklıyom muckks :37:

Back