İşte benim tek huzur bulduğum yer : EVİM :)))

merhaba tertemiz mis gibi evinde allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin bu oturma odaları renk renk oluyor çok güzel ya.benim de oturma odama gri ve mor ve pembe hakim en çok orayı seviyom:)

kız kocan uyanmadı mı halaaa kaydirigubbakcemile4

yatakodan nerde kaydirigubbakcemile5

Allah agız tadıyla oturmayı nasip etsin güle güle otur canım

çamaşır mak. üstündekileri şu boy boy sepet ya da kutulara koyup gene o kutuları da mak. üsütne dizebilirsin.

Rabbim bir ömür sağlık ve huzurla oturmayı nasip etsin...

tahmin etmiştim..ya ayak bassan ız cıkıyor resmen cın ıskencesı kaldı kı ben akıllı evımın butun halılarını böyle acık renk aldım öyle de sakar bı kocam var kı ne badireler atlattı o halılar..dılı olsa da anlatsa..ben de mı örtsem napsam kullanısı rahat oluyor mu öyle?

ay canım benimde yatak odam ve oturma odam beyaz zeminli aslında çok şık duruyor ama işte temizleme derdi çok zor hep silmek istiyor, ne düşse hemen belli ediyor vallahi çocuk olunca ne yapacağız bilmiyorum çok zorlanırız herhalde temiz tutmak için.

güle güle otur canım herşey çok güzel ...banyo dolabın bizimki gibi aynası musluğun altına kadar bu da zamanla su deydikçe çillenme yapıyor biz şimdi o kısıma su deymeyecek kadar mobilya yaptırmayı düşünüyoruz.

çok güzel evin..yani ev sıcaklığı var herşeyden önce..bana öyle geldi..mutlu mutlu yaşayın içinde inşallah..darısı başıma :)

iyi günlerde otur hayatım
ben banyondaki fayanslara bayıldım çok hoş rengi farklı ve güzel havası var...

Back
X