İşte benim tek huzur bulduğum yer : EVİM :)))

Canım çok güzelmiş senin evin de. evininin girişini yemek odası olarak değerlendirmen çok hoş olmuş. mobilyaların da çok güzel, rengi bizim yemek takımları ile aynı. çok tatlı bir rengi var, iyi seçim olmuş cidden..
oturma odanın halısı da çok şeker, vazodaki laleler de çok uyumlu duruyor. hele o kuş var ya orda bittim ona. çok seviyorum kuşları..:1hug:

banyonun kalebodurları ve paspas takımı da çok güzel, ayrıca da uyumlu. ancak benim birkaç önerim olacak müsadenle..

öncelikle çamaşır makinenin üstü çok dolu. üç seçenek sunuyorum:
1. çamaşır seğetinin yanında büyük bir dolap var ya "yer varsa orada" oraya koy bence deterjanlarını daha güzel olur.
2. dolu ise çamaşır makinesinin ya da sepetinin üstü tamamen boş. o kısıma iki beyaz raf ya da cam raf monte et (eşin bile yapabilir) ve diğer iki sepeti yanında küçük sade objelerle o raflara yerleştir.
3.ya da o boş duvarlara küçük beyaz bir dolap yaptır, üst kısımda monte edilmiş şekilde duracak. tüm o eşyaları sığdırırsın. belki diğer küçük sepetler makinenin üstünde kalır. öyle de hoş durur ama detarjanların dolapta durur. böyleyce en azından daha ferah ve şık görünür banyon da. daha iyi durur şimdiki halinden..

sany0053uz8.jpg

bir de yemek masanın olduğu odadaki vitrinin içinde tepsi var ya bence çıkar onu, daha hoş durur onsuz, daha az gözü yorar..
mutfağın da bütünde çok çok güzel. özellikle çaydanlığın, kurbağacık magnetin ve tablon en çok hoşuma giden detaylar arasında. :1rolleyes:

ancak başkalarının da dediği gibi ilerde bir zaman artık sıkıldığında o raflar yerine kapalı bir dolap alırsan daha rahatlatırsın mutfağını görüntü açısından. bir de sanki tablon çok üstte duruyor 7-8 cm aşağıda daha hoş duracak. tabloların göz hizasında asılması daha makbüldür ya ondan söylüyorum. yerimseniben

nacizane tavsiyelerimdi canım..

çok tatlı evin canım, huzurla yaşayın eşinle a.s.

Son düzenleme:
Canım çok güzelmiş senin evinde. evininin girişini yemek odası olarak değerlendirmen çok hoş olmuş. mobilyaların da çok güzel, rengi bizim yemek takımları ile aynı. çok tatlı bir rengi var, iyi seçim olmuş cidden..
oturma odanın halısı da çok şeker, vazodaki laleler de çok uyumlu duruyor. hele o kuş var ya orda bittim ona. çok seviyorum kuşları..:1hug:

banyonun kalebodurları ve paspas takımı da çok güzel, ayrıca da uyumlu. ancak benim birkaç önerim olacak müsadenle..

öncelikle çamaşır makinenin üstü çok dolu. çamaşır seğetinin yanında büyük bir dolap var ya "yer varsa orada" oraya koy bence deterjanlarını daha güzel olur. dolu ise çamaşır makinesinin ya da sepetinin üstü tamamen boş. o kısıma iki beyaz raf ya da cam raf monte et (eşin bile yapabilir) ve diğer iki sepeti yanında küçük sade objelerle o raflara yerleştir. en azından daha ferah ve şık görünür. daha iyi durur şimdiki halinden..

sany0053uz8.jpg

bir de yemek masanın olduğu odadaki vitrinin içinde tepsi var ya bence çıkar onu, daha hoş durur onsuz, daha az gözü yorar..
mutfağın da bütünde çok çok güzel. özellikle çağdanlığın, kurbağacık magnetin ve tablon en çok hoşuma giden detaylar arasında. :1rolleyes:

ancak başkalarının da dediği gibi ilerde bir zaman artık sıkıldığında o raflar yerine kapalı bir dolap alırsan daha rahatlatırsın mutfağını görüntü açısından. bir de sanki tablon çok üstte duruyor 9-10 cm aşağıda daha hoş duracak. tabloların göz hizasında asılması daha makbüldür ya ondan söylüyorum. yerimseniben

nacizane tavsiyelerimdi canım..

çok tatlı evin, huzurla yaşayın eşinle a.s.

tatlım çok teşekkür ederim tavsiyelerin için yapılacak planların arasına alıyorum..Banyoda o dolabın içi tamamen havlularla ve temizlik bezlerime dolu..Ama yer açmanın zamanı geldi sanırım..Raf ta aklımıza gelişti ama eşim istemedi banyoda raf..Zamanında o beyaz dolabı bile zor aldırttım :kızgın:
Mutfağa da bi dolap almak şart oldu aklıma girdiniz şimdi :uhm: :delphin:
haklısınız hakkatten çok dağınık duruyor CADIARZU

canım öncelikle sana yardım etmek isteyenlere verdiğin olumu yaklaşımından dolayı tebrik ederim seni...
evin çok şeker pırıl pırıl hayatım....ALLAH mutluluğunuzu daim etsin..........

canım evin çok güzrel maşallah kutu gibi.. aydınlık hoş bir havası var ama vitrin takımının içinde çerezlik,kahvaltılık gibi seramikten bi tabak var o bence orada hoş durmamıl sen ne de3rsinn? nacişzane tavsiyem....

mutfağında cok çok hoş tezgahta elinin altında çok eşya var rahat edebiliyormusun?

Teşekkür ederim kızlar darısı olmayanların başına inşallah (özellikle bekar arkadaşlarıma)

canım evin çok güzrel maşallah kutu gibi.. aydınlık hoş bir havası var ama vitrin takımının içinde çerezlik,kahvaltılık gibi seramikten bi tabak var o bence orada hoş durmamıl sen ne de3rsinn? nacişzane tavsiyem....

mutfağında cok çok hoş tezgahta elinin altında çok eşya var rahat edebiliyormusun?

Canım tvsiyen için teşekkürler,çerezlik o cokacimcoook o vitrinde hep içki bardakları falan şişeler falan varya hoş durur diye koymştum (içki köşem orası benim :içelim: ) Ama bakarım bakalım bi çaresine tavsiyen için teşekkür ederim :1hug:a.s.

GÜLE GÜLE GÜZEL GÜNLERDE OTUR.
ÖZELLİKLE BANYO DA KALEBODURLARININ KÖŞELİ DİZİLMiŞ OLMASI ÇOK HOŞ. BENDE KENDİ EVİMDE ÖZELLiKLE İSTEDiM.
MUTFAKTA DOLABIN iÇİNDE YERiN YOKSA DOLABIN ALTINA ÇENGELLİÇUBUK BORU ASIP, KULPLU BARDAKLARINI ORAYA DİZEBİLİRSiN.

2000005299sz0.jpg

BAKLİYAT KAVANOZLARINIDA MUTLAKA KAPALI BİRYERE KOYMANI TAVSiYE EDERİM.
YERİN YOKSA EKSTRA PORTAİF RAF TAKABİLİRSİN yada BORUYA RAF TAKABİLİRSİN
434yh2.jpg

1390ew7.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
evin çok şeker güle güle otur cnm bence mutfakta sen herşey elimin altında olsun istemişsin bence dağınık durmuyo herşey elinin altında bazen insan unutuyo evde nevar ne yok diye bu şekilde elinin altında olması daha iyi

ben baska bişey sölicem sana mutfak tezgahın fayans ilginç mütahitin işi heralde ama bence o pek sağlıklı değil mutfak tezgahı düm düz olmalı oraya şık laminat tezgah yaptıra bilirsin yada mermerit hem daha sağlıklı hem daha rahat olur senin içina.s.

canım salon ve oturma odandaki koltukların benimkilerin aynısı..çok şaşırdım görünce hatta eşimede gösterdim..tesadüfe bak diye..bellona değilmi..tek fark benim salon koltuklarımın oturulan kısmıda çizgili kumaştan bide oturma odasındaki pembe kanepelerin kenar kısmı biraz farklı..zevklerimiz uyuşuyo sanırım..güle güle otur canım evin çok güzel..

gule gule oturun
bende arkadasların fıkırlerın katılıyorum mutfaga bı dolap lazım dahada guzel olması ıcın ama sen nasıl rahatsan senın tercıhın evın cok guzel herseyın harıka

evin çok hoş döşenmiş iyi günlerde otur benim bir sorum olacak beyaz eşya markan nedir ve memnunmusun bizde beyaz eşya alıcaz o nedenle fikir almak istiyorum?

Kızlar yorumlarınız için çok teşekkürler bu arada ben unuttum yatak odasını söz akşama resmini çekip koyucam :))

evin çok hoş döşenmiş iyi günlerde otur benim bir sorum olacak beyaz eşya markan nedir ve memnunmusun bizde beyaz eşya alıcaz o nedenle fikir almak istiyorum?

Canım öncelikle yorumun için teşekkürler benim beyaz eşyalarımın hepsi Bosch ve ben çok memnunum..:kahve:
Şiddetlede tavsiye ederim...

:lepi:canım oturma odandaki koltukların modeli çok beğendim nereden aldın güle güle kullan

Bellona canım mobilyaların hepsi ordan (mecburen ordan çünkü eşimin yakın akrabası masko (ist.) çalışıyodu bana başka yere baktırmadılar bile....:delphin:

Back
X