İşte benim tek huzur bulduğum yer : EVİM :)))

cansucLk

Hayat ! Yorma beni !!
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2008
308
3
96
Tekirdağ
Kızlar sonunda bende fırsat buldum ve evimin resimlerini çekebildim..Yalnız baştan söyleyim yatak odamın fotosunu çekemedim eşim içeride uyuyor..Yarın sabah çekip eklerim onunda resmini :))))

Öncelikle Banyodan başlayalım :)

sany0051bm0.jpg

sany0053uz8.jpg

sany0054mw8.jpg

sany0054ad0.jpg

sany0055qi7.jpg

Son düzenleme:
Burasıda Yemek odası hemde evin girişi başka odamız olmadığı için e girişte büyük o yüzden burasını yemek odası yaptık :)

sany0057ms0.jpg

sany0058ez0.jpg

(bu azcık yamuk :D )

sany0056zc2.jpg

evin çok güzelmiş canım. Allah huzur ve mutlulukla oturmayı naip etsin.

Şimdide misafir odamız (her ne kadar kullanmasakta..) Oda dikdörtgen olduğu için eşyalar en uygun bu şekilde yerleştirilebildi..

sany0060nm8.jpg

sany0063mc5.jpg

Güle güle otur , ne güzel yeni gelin evi herşey yeni, Allah sağlıkla huzurla oturmayı nasip etsin inşallah....

Teşekkür ederim kızlar :))
Allah olmayanlarada nasip etsin herkesin böyle huzurlu bi yuvası olsun inşallah :)
ama daha sırada mutfak ve yatak odası var..Resim yükleme programı çok yavaş çalışıyor :(( zor yüklüyorum :bbo::uhm: :mymeka:

açık renkler hep ne güzel. ben de çok severim böyle. maşallah güle güle otur canım huzurla mutlulukla.
darısı biz bekarların başına :)

canım cok cıcı evın guzel gunler de otur ınsallh..bu arada oturma odanın halısı benm yatak odamdakılerden ama temız kalması cok zor ya..memnunsundur umarım..gule gule otur..

Ay sorma başıma bela aldım o halıyı ben bakma her zaman böyle açık değil şakkıdı üstüne örtü örtüyorum,misafir gelince kaldırıyorum..Şimdide resim çekicem diye kaldırdım..Bi kaç ay denedim açık kullanmayı ama haftada 1 halı silmekten bıkmıştım valla :bbo:

Canım cok güzel cici temiz bir evin var allah huzurla oturmayı nasip etsin.nacizane mutfagın içim bir kac sey soyliycem kuru gıdalarını koydugun acık raf mutfagını cok dagınık gostermis onun yerine cekmeceli kapalı raflardan olusan bir dolap alsan cok daha hos olur.birde tezgahının ustu gozune kalabalık gorundu orayıda dizayn edersen cok daha hos olur.lütfen yanlıs anlama nacizane gorusum.ayrıca otrma odanı cok begendim

Canım cok güzel cici temiz bir evin var allah huzurla oturmayı nasip etsin.nacizane mutfagın içim bir kac sey soyliycem kuru gıdalarını koydugun acık raf mutfagını cok dagınık gostermis onun yerine cekmeceli kapalı raflardan olusan bir dolap alsan cok daha hos olur.birde tezgahının ustu gozune kalabalık gorundu orayıda dizayn edersen cok daha hos olur.lütfen yanlıs anlama nacizane gorusum.ayrıca otrma odanı cok begendim

Sağol canım bende farkındayım o dağınıklığın ama seviyorum o açık bakliyat sepetimi ben market gibi geliyo bana annem olsun kayınvalidem olsun hep senin gibi derler ama bakalım ilerde almaya çalışıcam bende o dolaplardan..

tahmin etmiştim..ya ayak bassan ız cıkıyor resmen cın ıskencesı kaldı kı ben akıllı evımın butun halılarını böyle acık renk aldım öyle de sakar bı kocam var kı ne badireler atlattı o halılar..dılı olsa da anlatsa..ben de mı örtsem napsam kullanısı rahat oluyor mu öyle?

Valla çok rahat ve tertemiz kalıyor.Hani şu polarlar var ya pazarlarda satılan ben onlardan aldım seriyorum hem halı gibi duruyor hemde istediğim zaman makineye aqtıp yıkıyorum..Ne süpürme derdim oluyor nede halı silme..dediğim gibi misafir geliceği zaman kaldırıyorum mis gibi her yer..Tavsiye ederim :1hug::1hug:

Açık renk mobilyaların çok güzel canım. kaydirigubbakcemile5
Allah sağlıkla, huzurla oturmayı nasip etsin. :Saruboceq:

Back
X