Işte benim karamelim

gozde_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2009
313
2
35

Benim köpişim evcil değil.Sokakta bulmuştum 1 yıldan beri benim en sadık dostum kendileri
:1closedeyes:

38a622b2f9dd7e25cf16de1.jpg

img0132p.jpg

img0133ytc.jpg

Ah ah ah onun yatışını yuvarlanmasını yerim ben. Asıl evcil onlar aslında, asıl sevgiye karşılık verende onlar:asigim:Ona sahip çıktığınız için tebrikler.

Amaninnn küpeli kuzua.s.:nazar::nazar: pek şeker pek anlamlı bakıyor... Oyy yerim ben onu yerim yerim...:nazar::nazar: Evcil veya evsiz olması önemli değil inanın hepsinde hepimize yetecek karşılıksız sevgi potansiyeli var, sizide tebrik ederim a.s. fotoğrafları ara ara eklersek bu güzellikten mahrum kalmayız alkisalkisalkis

su güzellige sevimlilige bakarmisiniz lütfen... yakalayip öpücüklere bogasim geldi :)

bu güzellige sevginizi verdiginiz icin tesekkürler a.s.

Amaninnn küpeli kuzua.s.:nazar::nazar: pek şeker pek anlamlı bakıyor... Oyy yerim ben onu yerim yerim...:nazar::nazar: Evcil veya evsiz olması önemli değil inanın hepsinde hepimize yetecek karşılıksız sevgi potansiyeli var, sizide tebrik ederim a.s. fotoğrafları ara ara eklersek bu güzellikten mahrum kalmayız alkisalkisalkis

Daha ne fotoları var :) Hepsini ekliycem alımlı kızımın resimlerini.a.s

Şu bakışlara ve sevimliliğe kim sevgisini vermez ki Ben teşekkür ederim sizlere sağolun.

Ben "evcil değil", derken neyi kast ettiğinizi anlamadım.. Sokakta mı besliyorsunuz? Ya da "cins değil" mi demek istediniz?

Ama küpeli olduğundan yola çıkarak ona, sokakta sahiplendiğinizi düşünüyorum..

Bir köpek için sırt üstü yatmak, teslim olmak demektir.. Özellikle sokak tecrübesi olan bir köpeğin, bu şekilde poz veriyor olması, sizin ona ne kadar yoğun ve derinlikli bir sevgi verdiğinizin kanıtı..
Sevgi konusunda doyurulmuş köpeklerin pozisyonudur bu ya da laf aramızda piresi, kenesi olan köpekler böyle yatıp, sırtlarını kaşırlar.. Bu işin esprisi tabii..

Hem sahiplendiğiniz hem de böyle bir sevgi verdiğiniz için tebrikler.. a.s.

cok masum cok guzelll :asigim:ya ben onu yerim yerimmmm guzelim benimmm:nazar:

çok şeker bişey ya bayıldımm ne kadar tatlı bakıyo seni de kutlarım canım ona çok büyük bi sevgi verdiğin belli inşallah uzuuuuunn yıllar birlikte olursunuzz

bittim ben bunaaaaa cokkk masum o bakislarina kurbannn:asigim: guzelim benimmmmmmmmmmm

X