- 14 Mayıs 2010
- 5.146
- 13.429
-
- Konu Sahibi siyahinci13
Detaylara girmeden başıyla sonu arasında 3 saat bekledik. Sencede uzaktan biraz garip gelmesi normal değilmi?Olaylar bunlardan ibaret detaylara girmedim binlerce şey var. Heleki annemin hayatı. Zaten kitap yazmayı düşünüyorum okuduğunuz için tesekkurler
Kanser hastasi kadina neden gitin degil maden donecektin hemen affedecektin enden gittin dedim.Şöyle şeyler okudum neden gittin kanser hastası kadına falan diye . Bakın olayların akışını ben tercih etmedim o an bunlar yaşandı ve annemin evinden başka gidebileceğim bir yer yoktu nefret ediyorum ya sizin gibi insanlardan
Bakın ben kendimce eğitimli biriyim hicbiseyden haberi olmayan biri değilim. Ben evliliği sadece hayatımdaki o boşluğu doldurmak aile kurmak yalnız olmamak için yaptım. 2.üniversite okumak için okulu bırakmadan önce sınava girmiştim böyle birşey olunca tercihimi yaşadığım şehre göre yaptım.
Her ne kadar eğitimli olursak olalım herkesin zayıf bi yönü vardır kendi başına ordugü çoraplar vardır.
Bu da benim zayıf noktam insanları kendim gibi sanıp aile kurmak istemem
Belki zamansız aile kurma isteğim bu yüzdendi annem beni gelinlikle gördü
Belki bu bi sebepten
İnşallah böyle değildir inşallah iyileşir
Bu arada çocuk yapmadım
Bu olaylardan sonra okulumu bitirdim
Bi yerde çalıştım ve mudur oldum azmimden dolayi.
Açıktan uni okuyorum şuanda
Ve geleceğe her ne olursa olsun umutla bakiyorum
Bizim gibi nefret edilesi insanlar ne dese savunmaya geçiyorsunuz. Birlikte yaşadığınız insan tu kaka diyorum; e ama hep yanımdaydı iyi yönleri var.BaKin annem senelerdir tedavi görüyor bazen aylarca gelmiyor ben yalnızım anlatabiliyor muyum
Bu da benim acizligim anneme birsey olmasından korkuyorum yalnızlıktan korkuyorum
Kötü yönlerini anlattım ama iyi yönleri de var. Bunları yaşadik evet ama her kötü zamanda yanimdaydi