İşte benim hayatım

Annenize Allahtan şifa diliyorum. Yargilamak asla haddime degil kardesim kimseyi fakat kangrenli olan sadece parmaginiz degil bence kangren sizin tum vücudunuzu sarmış. Hayatta en önemli kişinin kendiniz olduğunu lütfen unutmayın...

Buraya bunları yazarak içim ferahlar biraz diye düşündüm ama gördüm ki burdaki insanlarla dert falan paylaşılmaz. Sadece insanların kötü hallerinden zevk almak için burdasiniz sanırım bunlar birebir yasandi

Bakın ben kendimce eğitimli biriyim hicbiseyden haberi olmayan biri değilim. Ben evliliği sadece hayatımdaki o boşluğu doldurmak aile kurmak yalnız olmamak için yaptım. 2.üniversite okumak için okulu bırakmadan önce sınava girmiştim böyle birşey olunca tercihimi yaşadığım şehre göre yaptım.
Her ne kadar eğitimli olursak olalım herkesin zayıf bi yönü vardır kendi başına ordugü çoraplar vardır.
Bu da benim zayıf noktam insanları kendim gibi sanıp aile kurmak istemem
Belki zamansız aile kurma isteğim bu yüzdendi annem beni gelinlikle gördü
Belki bu bi sebepten
İnşallah böyle değildir inşallah iyileşir
Bu arada çocuk yapmadım
Bu olaylardan sonra okulumu bitirdim
Bi yerde çalıştım ve mudur oldum azmimden dolayi.
Açıktan uni okuyorum şuanda
Ve geleceğe her ne olursa olsun umutla bakiyorum

Sonuç annen iyileşti mi gerçetrn nasıl bir hayat bu gerçek mi senin kendine yaptığını düşmanın yapmaz gül gibi okulunu bırak kafam almıyor inşalh kurmacadır

Annem 5 gün sonunda yogun bakımdan çıktı 50 ünite kan verdiler doktorlar bile şaşırdılar yani kadın ölümden döndü fakat bağırsakta problem olduğu için Kemo alamıyor Kemo alması gerekiyor ama alamıyor şuanda

Şöyle şeyler okudum neden gittin kanser hastası kadına falan diye . Bakın olayların akışını ben tercih etmedim o an bunlar yaşandı ve annemin evinden başka gidebileceğim bir yer yoktu nefret ediyorum ya sizin gibi insanlardan

Olaylar bunlardan ibaret detaylara girmedim binlerce şey var. Heleki annemin hayatı. Zaten kitap yazmayı düşünüyorum okuduğunuz için tesekkurler
Detaylara girmeden başıyla sonu arasında 3 saat bekledik. Sencede uzaktan biraz garip gelmesi normal değilmi?

Zorbi hayat olmuş ama hayatımızn bazı noktaları sadece kendi seçimlerimizin çıkardığı yollardır.

Zorlukla okutan anneye rağmen okulu terkedip neüdüğü belirsiz bi adama gitmen.
Herşeyi göre göre annenin uyarılarına rağmen devam etmen. Boşanman ve hala orda kalabilmen..
Kimse kimseyi yargılayamaz ama insan kendini güzel yargılar. Yargılaki gerçeği gör.

Bundan sonraki hayatta mutluluklar..

Kanser hastasi kadina neden gitin degil maden donecektin hemen affedecektin enden gittin dedim.
Sikayetini geri alacaktin niye sikayetci oldun dedim.
Iyi okuyun.
Umarim bundan sonra hayatiniz iyi gecer annenizide sifa diliyorum.

BaKin annem senelerdir tedavi görüyor bazen aylarca gelmiyor ben yalnızım anlatabiliyor muyum
Bu da benim acizligim anneme birsey olmasından korkuyorum yalnızlıktan korkuyorum
Kötü yönlerini anlattım ama iyi yönleri de var. Bunları yaşadik evet ama her kötü zamanda yanimdaydi

Bence size kizanlari Yrgilamayin burada bi cok kisi anne,abla okulu birakman cildirtti beni.
O dayakci adamla evli kalman,annenin hasta olmasi herseyin olumsuz ilerlemesi.
Senin adina uzuntumuzden.
Konuyu boluk anlatigindan durun ben bir sigara icip geliyorum modunda ilerlemesinden elestiri aldin.
Yasadiklarin agir seylermis umarim secimlerini dogru yaparsin bundna sonra

Aile hayatiniz sorunlu oldugu icin boyle bi tercih yapmaniz cok normal. Ben de sorunlu bi babanin kiziyim. Ben de 4 yil once cok yanlis cok alakasiz bi evlilik yapip 2 ayda bosandim. Sizi cok iyi anliyorum. Bi yuvan olsun istiyosun bi baba sicakligi belki de. Bi erkek istiyo insan yaninda. Evinde evcilik oynamak istiyo. Allah yardimcin olsun. Ama anlattigna gore esinde degisme var sanirim. Eger su an katlanilcak bi durumdaysa yani eziyet etmiyosa gecmisine bi sunger cek. Ailesinin yapmadklari var evet bende de vardi boyle seyler yaptirmadk bisey ve altinlari almaya kalktilar. Ogullari bana eziyet etti onlar icin. Bizim bisuru sorunmz oldugu icin de bosandk. Ama ben evli kaldgm surece ailesine kin duydum. Eger sen mesafe koyabiliyosan mesafe koy. Cok gorusmessen sorun olmaz senin icin belki. Esin tabi musamaha gosterirse. Uzme kendini olur mu. Yanlis bi secim yaptgni dusunerek de kendini hirpalama. O sartlar icinde o psikolojyle oyle bi cozum bulmstn. Kendinle baris ve bundan sonra mutlu olmaya bak.

Bizim gibi nefret edilesi insanlar ne dese savunmaya geçiyorsunuz. Birlikte yaşadığınız insan tu kaka diyorum; e ama hep yanımdaydı iyi yönleri var.
Annene gittin neden geri onun yanına gittin diyoruz annem aylarca gelemeyebiliyo.
Ne diyelim ne yapalım şimdi.

O annene bişey olma dediğin zaaf herkeste var, o zaaf değil evlatlık, insanlık!

Annene şifa diliyorum, arkadaşınlada evlen olurda kazara çocuk olursa topuklar o adam sorumluluk sahibi biri değil haberin olsun.

Dahada davosa gelmem

Teşekkürler ben artık hayata umutla bakıyorum evet bunları yaşadım geçen seneye kadar ama eşimde aşırı değişme var yani sesimi yukselttigimde bile sakin ol diyor. Şakaya vuruyo cocuk gibi pesimde ve annesi de hergün gibi arıyo bi sorun varmı diye sanırım ne yaptıklarının farkına vardılar. Fakat söyle bişey var ben yiprandim arkadaşlar ve yeniden nikah yapmaktan korkuyorum istemiyorum yaşadıklarımdan sonra çok güçlü bi kadın olmak istiyorum.. kendi maddiyatimin olmasını yalnız bile olsam hayatta kalabilmeyi..
Ama söyle bişey varki biz es olmayı beceremedik şuan iyi biRER dostuz evet yaptıkları yanlıştı ama iyilikleride her adamın yapamacagi şeyleri
Ayrılsak bile benden başkasını düşünmedi
Telefonu sürekli elimde
Kendi halinde takılan bi adam
Tek skinti oyun meraklısı ve işi..
Ben yalnız olmak istiyorum ama ondan da güç alıyorum durum bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…