- 25 Aralık 2016
- 16
- 12
- Konu Sahibi siyahinci13
Ama Kayinvalidemin hareketleri sinirimizi bozmuş durumdaydi umursamaz halleri. Ne yaparsanız yapın dercesine. Hem arardı defalarca beni alışverişe götürdü herseyi tek tek gezerdik ayaklarıma Karasular inerdi belki 10 defa bunu yaptı herseye baktirip hiçbişey almadan eve dönerdim. O kadar cimrilerki anlatamam Ben eşime dedimki annenle nereye gitsek herseyin fiyatını tek tek sorup geri dönüyoruz artık komik oluyo bütün esnaf tanıyodu artık. Ben herseyi tek başıma alırım kimseyle gezmek istemiyorum. Alcagim zaman kendim gider alırım
Gelinlik konusu bile olay oldu eşim de onların doldurusuna gelip cimrilik yapıyordu böyle dedim diye gelinligimi bile annemle almaya gittim neymiş ben kimseyi istemiyormusum yanımda. Elime 1000 lira para verdiler ben salak gibi gelinlik arıyorum 1000 liraya beğendiğim bi gelinlik vardı 1750 lira bunun için kavga ettik eşimle
Gelinlik konusu bile olay oldu eşim de onların doldurusuna gelip cimrilik yapıyordu böyle dedim diye gelinligimi bile annemle almaya gittim neymiş ben kimseyi istemiyormusum yanımda. Elime 1000 lira para verdiler ben salak gibi gelinlik arıyorum 1000 liraya beğendiğim bi gelinlik vardı 1750 lira bunun için kavga ettik eşimle