İşte benim hayatım

Bak canim insanlar degismez.o adam degismedi siz degistiniz isinizi elinize aldiniz,nikahlisi degilsiniz,bu adam dugun ertesi size siddet uygulayan adam degismedi.
Ne iatiyorsaniz onu yaparsinzi hayat sizin hayatiniz ama bir sure sonra gelip yine arkasi yarin tadinda kobu acmak zoeunda kalmazsiniz umarim.
Biz disaridan bakiyoruz resme daha net goruyoruz bu size incitici geliyor ama dogru birdir degismez.dikkat edin ve unutmayin kimse degismez insanalrin belli potansiyelleri vardir.uygun sartlarda tekrar hortlar bazi yonleri.
Umarim mutlu olurusnuz

Devamı nerde bunun roman gibisin kız

Allahım çok heyecsnli sanki roman okuyorum. Zaten canım çok sikiliyordu. siyahinci13 sevdim seni. İsim de çok manidar roman tadında

bütün yaşadıklarindan sora hayata umutla bakmak bak ne güzel müdür olmuşssun olmusuz yorumlari okumadan senin yazini aradim okudum..
anneni dinlenmemişisin okulu birakip o adamla evlenmişsin sora boşanmişsin boşaninca annenin kanser olduğu öğrenmişsin yaninda kalmişsin.. çok zor günler geçirmişsin.. ve yeniden ünv sinava girip kazanip bitirmişsin.. azimle zaferle herşeyi başarmişsin herkes senin gibi güçlü olabilse.
şu anda ne yapıyosunuz? annen iyi mi? herşey yolunda mi?
geçmişi boşver sen gelecek hayata mutlu olmana bak.. Allah her türlü senin yanindadir.. o adamla uzun süreli evli kalsaydin psikolojin çökerdi iyice.. anneler en kıymetlidir..

ben bu konuyu daha önce okumuştum. bu sefer daha uzun ve detaylı yazmış.

muhafazakar bar sahibi
düğün günü mü 10 gün sonra mı annesinin hastalığını öğrenmiş, belirsiz.
dayak, polis, üniversite, kıbrıs, altınlar derken zaman kaymaları.

özetle; eski konulardan sıkıldık. yeni senaryolarla gel.

aynen bennde okurken aynısını düşündüm.
bu konu daha öncede anlatılmıştı.
daha geliştirilmiş,daha edebi yönü olmalıki reyting toplasın.
böyle arkası yarınlarla olmaz bu iş.

Eğer konu gerçekse annenin ne bitmez çilesi varmış.
Kadın ne kocadan ne evlattan hiç bir hayır görmemiş.

İnandırıcı da gelmedi konu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…