- Konu Sahibi bxixdxixxsxxixm
-
- #1.161
ya az çıkmış sanki aslında top gibi ama herkes küçük diye dalga geçiyor zatenklava: klava: klava: belli olsun diye beyaz t-shirtle cektim sekerim 3 haftaya kadar daha da büyür demi a.sa.sa.s
u2remcim maşallah canım sanada bebişede .kız karnın küçücükmüş.benimki öyle bi büyüdüki taşıyamıyorum artık....
annem senin iç karnın geniştir diyor anneminde son aya kadar belli olmuyormuş hamile olduğu bugün bi komşum hamileymişsin hiç haberimiz yok dedi kaç aylık diye sordu 9 deyince şok oldu... :mymeka::mymeka::mymeka:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
benim komşularda her gördügünde dogurmadımı bu karı diyolar:roflol:
urem kızzz ne tatlı o göbüş öööllleeee bayıldım vallaaa.ama minicik değilmi o göbüş. ben seni daha bi yuvarlak hayal ediyodummm:roflol::roflol:
cadıcım seninle günlerimiz aynıydı..niye 34 haftalık olduun senn
ne bilim doktor dedi 25 temmuz dogum tarihin diye bu defa aman her neyse zaten az kaldi insalah dogursam da rahatlasam artik hayirlisiyla :çok üzgünüm:
bir göbiş de benden az önce aynadan kendimi çekmeye çalıştım bu kadar oldu ancak idare edin...
bir göbiş de benden az önce aynadan kendimi çekmeye çalıştım bu kadar oldu ancak idare edin...
artik 5 aylik oldukk,bakin birass daha büyümüsüz dimi?
artik 5 aylik oldukk,bakin birass daha büyümüsüz dimi?
masallah canimu2rem'e yetismissin :dance::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?