İşte benim çeyizlerim :))))

Şimdi tatilde olduğum için resmini çekemiyorum canım ama ne öle çok ice ne de çok kalın normal pamuklu battaniye gibi valla. ben sezon sonu aldım bütün battaniyelerini bitiriyorlardı tek kişilik fiyatına aldım ben yani ama 100 tl biraz fazla cnm bence :S

saol canım ya tatilden dönünce çeker misin peki gerçekten canlısını merak ediyorumda :17:
evet çok fazla eğer öyle fiyat biçerlerse ucuzunu bulmaya çalışırım bende :19:

çokk saoll canmm :) :)
tatlım kalpli ölçü kaşıklarını mı sordun yoksa can ile canan çay kaşıklarını mı anlayamadım onun için ikisine de cevap vereyim:)

ölçü kaşıklarını ve dondurma kaşığını bonbonmarket sitesinden aldım çok ilgililer korkmadan alabilirsin bende kadınlar kulübünden öğrenmiştim o kaşıkları ve siteyi:) can ile canan çay kaşıklarımı da markafonide indirime girmişti ordan aldım cnm :)

$3681_buyuk_zoom.webp$877SL37.webp

bunlar taze taze daha yeni aldımmm çok şekerler :D

Eki Görüntüle 756207

bunlar anneciğimden 12 tane miniş :))

$-miranda-luks-battaniye-220x240-cm-fusya[1].webp

benimki buna benzer bi battaniye fuşya ve yumoş yumoş o kadar güzel ki cnm babacığım ben gurbet ellerde üşüyorum die almıştı ama ben kullanmaya kıyamadım çeyize sakladım :D

$pr_01_5871_max.webp$TUPPERWARE-KREMA-TORBASI-HARIKA-TASARIMLARA__71066183_0[1].webpEki Görüntüle 756211

Eki Görüntüle 756212

bu da borcam güveçlerimden bi taneciği. büyük göründüğüne bakmayın aslında minişler 6 tane var bundanda :)

2014 yazı benimde düğünüm olcak çok heycanlıyım şu çeyiz durumları stresli işler sen başlamakla iyi yapmışsın iyi günlerde kullan :)

Back
X