Hayırlı olsun :) Allah Güzel günlerde kullanmayı nasip eder inşallah :)Annem artık bana yeter alma koyacak yer bulamıyorum diyor ama hala eksik var ben ne yapayım sizde böyle bir durum söz konusu değildir umarım
Teşekkürler....Olmaz mı, annem bu kadarına bile yerim yok şimdiden alma dedi
Ama evler küçük napalımBazen en son alsam her şeyi yeni çıkanlardan alırım diye kandırsam da kendimi olmuyor insan bi başlayınca hep almak istiyor
Aynen öyle evler küçük bizden kaynaklı bir sorun yok:) bende o yüzden balkonun tekini kaptım aldığımı oraya koyuyorum :) ahhh ahhh bilmem mi o durumları :) hayırlısı olsun herşey için..
Kızlar bana bir konuda yardımcı olabilir misiniz?
Ben nişanda muffin yapmak istiyorum da, şu yağlı kağıtlarda servis ediliyor ya öyle...
Bunun için bir de kalıp gerekli. Hem sonra da kullanırım diyorum.
Ama hangisi daha iyi bilmiyorum.
Bu silikon kalıp mı iyi? Ölçüleri 36x25x3
Eki Görüntüle 929366
Yoksa bu teflonlar mı?
Eki Görüntüle 929367
Eki Görüntüle 929368
En sondaki de essensonun
Vee bu güzel tava artık çeyizimde
Eki Görüntüle 929415
Kızlar bana bir konuda yardımcı olabilir misiniz?
Ben nişanda muffin yapmak istiyorum da, şu yağlı kağıtlarda servis ediliyor ya öyle...
Bunun için bir de kalıp gerekli. Hem sonra da kullanırım diyorum.
Ama hangisi daha iyi bilmiyorum.
Bu silikon kalıp mı iyi? Ölçüleri 36x25x3
Eki Görüntüle 929366
Yoksa bu teflonlar mı?
Eki Görüntüle 929367
Eki Görüntüle 929368
En sondaki de essensonun
Nihanım bilmem gördün mü ama benim bir önceki alışverişim tantitoni dendi, oradan kek kalıplarımı aldım silikon muffin kalıbıyla hatta dün elmalı havuçlu muffin yaptımBen böyle rahat olacağını tahmin etmedim, karışımı koymadan önce fırçayla hafif yağladım sonra hoop fırına, çıkartınca ters çevirdim 10 dk sonra hepsi kendiliğinden çıktılar. Vallahi büyük kolaylık şiddetle tavsiye ederim sana kuzum
Mudonundu galiba di mi nihanım benim de gözüm var bu şirincikte
Nihancım aşk parelerinin çok güzel . Aşkla kullanmak nasip olsun inşaAllah
Hazır gelmişken nacizane tavsiyede de bulunayım , ben muffin için silikon kalıp kullanıyorum çok memnunum .
Ahanda bunlardan
Eki Görüntüle 929417
Birer kaşık koyuyorsun sadece puuuuuuf gibi çıkıveriyorlar , bir silikon kalıp alana bir muffin tarifi de bedava
Canım markası papilla, evim netten aldım ben mudoda kalmamıştı.11 küsüre gelmiş oldu.kulpu da çıkıyor hem,al bence de çok güzel
Ausum hoşgeldin topiğimeeSeni görmek çok mutlu etti beni.
Çok teşekkür ederim, beğenmene sevindim canım. Bu silikonları çok görüyorum,ama silikon diyince tırsıyorum biraz.Güvenilir bir marka olması lazımmış gibi geliyor. Tavsiye edeceğin bi marka var mı ausum.:26:
Hoş buldum canım hem de pek hoş buldum
Ben kendi markamı bilmiyorum açıkcası , güvendiğim bir mağazadan almıştım ama sen özellikle bu konuda hassassan '' Tchibo '' silikon ürünleri konusunda çok iddialı güvenilirlik hususunda .
Yine ordan mı tencere alacaksın canım yoksa yerine başka ürünler mi alacaksın? Bak en azından değişme imkanın var, benim pişmanlıklarım nolcakMesela kahvaltı takımımda reçellik filan yok ben bunu sonradan idrak ettim. Bi de o sütlükleri, tek demliği, yumurtalıkları napıcam ben dedim. Sanki ingiliziz sütlü çay içicez
Canım güle güle kullanVee bu güzel tava artık çeyizimde
Eki Görüntüle 929415
yok canım tencere almayacağm artık oradan bi daha düşmeyeceğim o hatayaartık kahve içerken falan kullanırsın sütlüğü insan bilemiyor işte Allahtan ben baktım kahvaltı takımımın parçalarına içime sindi:)
yeni kalpli tavanı çok sevdim ballı ballı krepleri yersiniz artıkkk sevdiceğinde
Canım güle güle kullan
Canım gördüm aldıklarını çoook şekerler.Güle güle kullan. Merdaneni çoook sevdim, alayım diyorum pembesini ben de
Ordaki kalıplar şekilli ya kuzum ben nişanda şu desenli kağtlarda olsun diyordum düz yuvarlak yani. Bu yüzden şu 24lü kullan atlardan aldım şimdi bi denemiş olurum hem. Ama çeyizim için tantitonideki desenlileri alabilirim o zaman.Tek çekingem çinde üretilmiş olmasıTantitoni güvenlidir ama di mi...
Canım çeyizlerine bayıldım Allah gönlüne göre evlenebilmeyi ve güle güle kullanmayı nasip etsin