İşte benim Aşk parelerim....

Teşekkürler....Olmaz mı, annem bu kadarına bile yerim yok şimdiden alma dedi
Ama evler küçük napalım Bazen en son alsam her şeyi yeni çıkanlardan alırım diye kandırsam da kendimi olmuyor insan bi başlayınca hep almak istiyor

Neden bilmiyorum resimlerimin bazılarında sorun var... Eklenti halinde çıkmışlar bunu nasıl düzeltirim kızlar? Mesaj düzenleme paneline giriyorum sonrasında yetkili değilsiniz diyor

Aynen öyle evler küçük bizden kaynaklı bir sorun yok :) bende o yüzden balkonun tekini kaptım aldığımı oraya koyuyorum :) ahhh ahhh bilmem mi o durumları :) hayırlısı olsun herşey için..

Aynen öyle evler küçük bizden kaynaklı bir sorun yok :) bende o yüzden balkonun tekini kaptım aldığımı oraya koyuyorum :) ahhh ahhh bilmem mi o durumları :) hayırlısı olsun herşey için..

Senin yine balkonun varmış çok iyi yapmışsınBol bol al
Güzel günlerde kullan sen de aldıklarını

Kızlar bana bir konuda yardımcı olabilir misiniz?
Ben nişanda muffin yapmak istiyorum da, şu yağlı kağıtlarda servis ediliyor ya öyle...
Bunun için bir de kalıp gerekli. Hem sonra da kullanırım diyorum.
Ama hangisi daha iyi bilmiyorum.

Bu silikon kalıp mı iyi? Ölçüleri 36x25x3
Eki Görüntüle 929366

Yoksa bu teflonlar mı?
Eki Görüntüle 929367

En sondaki de essensonun

Ya da böyle bir şey mi almalı?

Tek kullanımlık diyor, yağlı kağıtları buna yerleştirsem yine kullanılmaz mı

Nihanım bilmem gördün mü ama benim bir önceki alışverişim tantitoni dendi, oradan kek kalıplarımı aldım silikon muffin kalıbıyla hatta dün elmalı havuçlu muffin yaptım Ben böyle rahat olacağını tahmin etmedim, karışımı koymadan önce fırçayla hafif yağladım sonra hoop fırına, çıkartınca ters çevirdim 10 dk sonra hepsi kendiliğinden çıktılar. Vallahi büyük kolaylık şiddetle tavsiye ederim sana kuzum

Nihancım aşk parelerinin çok güzel . Aşkla kullanmak nasip olsun inşaAllah

Hazır gelmişken nacizane tavsiyede de bulunayım , ben muffin için silikon kalıp kullanıyorum çok memnunum .

Ahanda bunlardan

Eki Görüntüle 929417

Birer kaşık koyuyorsun sadece puuuuuuf gibi çıkıveriyorlar , bir silikon kalıp alana bir muffin tarifi de bedava

Canım gördüm aldıklarını çoook şekerler.Güle güle kullan. Merdaneni çoook sevdim, alayım diyorum pembesini ben de
Ordaki kalıplar şekilli ya kuzum ben nişanda şu desenli kağtlarda olsun diyordum düz yuvarlak yani. Bu yüzden şu 24lü kullan atlardan aldım şimdi bi denemiş olurum hem. Ama çeyizim için tantitonideki desenlileri alabilirim o zaman.Tek çekingem çinde üretilmiş olması Tantitoni güvenlidir ama di mi...

Mudonundu galiba di mi nihanım benim de gözüm var bu şirincikte

Canım markası papilla, evim netten aldım ben mudoda kalmamıştı.11 küsüre gelmiş oldu.kulpu da çıkıyor hem,al bence de çok güzel

Ausum hoşgeldin topiğimee Seni görmek çok mutlu etti beni.
Çok teşekkür ederim, beğenmene sevindim canım. Bu silikonları çok görüyorum,ama silikon diyince tırsıyorum biraz. Güvenilir bir marka olması lazımmış gibi geliyor. Tavsiye edeceğin bi marka var mı ausum.:26:

Hoş buldum canım hem de pek hoş buldum

Ben kendi markamı bilmiyorum açıkcası , güvendiğim bir mağazadan almıştım ama sen özellikle bu konuda hassassan '' Tchibo '' silikon ürünleri konusunda çok iddialı güvenilirlik hususunda .

Öyle mi, bakayım oraya canım. Çok teşekkür ederim
Bi de bi de diğer mesajda demeyi unutmuşum, şaşmaz bir muffin tarifin var mı ausum

Son düzenleme:

yok canım tencere almayacağm artık oradan bi daha düşmeyeceğim o hataya artık kahve içerken falan kullanırsın sütlüğü insan bilemiyor işte Allahtan ben baktım kahvaltı takımımın parçalarına içime sindi:)

yeni kalpli tavanı çok sevdim ballı ballı krepleri yersiniz artıkkk sevdiceğinde

Ayy teşekkür ederiim, inşallah
Büyük parçalarımı alırken biraz acele ettim sanırım ama seviyorum, sadece gereksiz eşya istemiyorum çeyizimde bu yönden sıkıntım

Canım güle güle kullan

Teşekkürler tatlım

Anladım canım sen nişan için bakıyorsun muffin kalıbı, silikonlar bilindik markalardan olursa sıkıntı teşkil edeceğini düşünmüyorum, tantitoni kullananlar genelde memnun ben de bu grubun içindeyim

Canım çeyizlerine bayıldım Allah gönlüne göre evlenebilmeyi ve güle güle kullanmayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…