- 9 Ocak 2014
- 533
- 49
- 34
Aah ah yalniz değilim demek kiGördüğün gibi ben de öyleyim canım.Ayıla bayıla alıyorum, emin olamıyorum filan...Ama hiç güzel bir huy degil bu Değistirebilmeyi çok isterdim Seven böyle sevmiş diyelim artık napalım di mi Mobilyalarda napicam hic bilmiyorum aynısını yaşamam kuvvetle muhtemel Şu süreçte bu uyku isteği pek çok gelinde vardır bence :) :) Bu arada cook teşekkür ederim :)
canımmmm ya ne tatlı bunlar hediye heee bende istiyorum bende
ama bunun nedenini bilmiyorum benimde bir iki tane böyle oldu ama anlamadım nedenini:44:
Canım benim çok güzel bunlar bayıldımGüle güle kullan canım
evt cnm hemde nasıl ani kararlar veren , verdiği kararların her zaman begenerek arkasında duran biri olmayı çook isterdim. aslında mobilya modellerim var cnm yaptıracagız ama koltuklar hangi renk olsa diye düşünmekten sitrese giridmmallah tüm gelinelrin yar ve yardımcısı olsun
Canim cay takimin harika aynisindan bende de var ve tabiki nehir kasiklar olmazsa olmazimiz zaten:) buarada be tatli arkadasin varmış cok dusunceli guzel günlerde kullanirsin insallh agiz tadiyla :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Edoşum çok teşekkürlersana da alalım kuzum
Hediye almak çok güzelmiş
Resimleri nasıl yapcaz bilmiyorum kocaman kocaman da güzel durmuyor
Özlemcim, tatlımSağolasın kuzum, daha güzelleri senin olsun
Ne çok açık, ne çok koyu, hemen kirlenmesin ama insanı boğmasın daÖyle bir şey tercih edicem ben bulabilirsem tabi İnşallah gönlüne göre olur her şey. Ve amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn diyorum
Canım çok teşekkürler
Eveet çok şeker bir takım sen de güle güle kullan canım, kaşıklar da uzuun zamandır aklımdaydı nasip oldu çok şükür
Arkadaşım bitanedir sağolsun, o da nişanlı ben de ona beğendiği bişey alacağım inşallah.
aynen cnm bej ve gül kurusu düşünüyorum bugununkü kararım bukesin kararım koyu renkeler bende sevmiyorum genciz ruhumu daraltamam şimdilik
Edoşum çok teşekkürlersana da alalım kuzum
Hediye almak çok güzelmiş
Resimleri nasıl yapcaz bilmiyorum kocaman kocaman da güzel durmuyor
Özlemcim, tatlımSağolasın kuzum, daha güzelleri senin olsun
Ne çok açık, ne çok koyu, hemen kirlenmesin ama insanı boğmasın daÖyle bir şey tercih edicem ben bulabilirsem tabi İnşallah gönlüne göre olur her şey. Ve amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn diyorum
Canım çok teşekkürler
Eveet çok şeker bir takım sen de güle güle kullan canım, kaşıklar da uzuun zamandır aklımdaydı nasip oldu çok şükür
Arkadaşım bitanedir sağolsun, o da nişanlı ben de ona beğendiği bişey alacağım inşallah.
ahh canım benim sagolo kadar takip eden tanıdıklarım varmıs buradan söylüyorlar bi zahmet görürlerse bende ileteyim böyle cicili bicili hediyeler alsam sizi hep hatırlarım yani nokta
inan bilmiyorum kuzum
Hepsi çok güzel canım.Güle güle güzel günlerde; AŞKLA kullan inşallah
hepsi çok güzel maşallah. özellikle gelin damat kaşıklarını çok beğendim
dügüne 1.5 ay kaldı nihanımÖyle kuru kuru olmaz di mi edoşumŞaka bir yana sana da çok güzel hediyeler gelecektir bence
Teşekkür ederiiim, hepimiz aşkla, muhabbetle kullanalım inşallah aldıklarımızı
Ben de çok seviyorum kaşıklarımızı, çok teşekkür ederim
dügüne 1.5 ay kaldı nihanımgerci cok şükür kimse birsey almasada olur ama yarım elma gönül alma derler
Kızlar çok şükür biz de beyaz eşyalarımıza karar verip aldık...Evimize aldığımız ilk büyük parçalar ve ilk kez birikte bir eşya aldık.
Rabbim bu süreçte herkese gönlündekini almayı nasip etsin çok zormuş bu işler
Eki Görüntüle 1047382
Eki Görüntüle 1047383
Eki Görüntüle 1047384
Eki Görüntüle 1047385
Bunu da hediye verdiler çok büyük bi şey değil ama yok demedim
Eki Görüntüle 1047386
Canım hayırlı olsun beyaz eşyalarınız
Ablanın hediyeleri de pek cicik, güle güle kullanın. Aşkla
kuzum aldiklarin cok güzel güle güle kullan buzdolabin bosch dimi cok memnun kalacaksin masallah harika :) dikey süpürge desen masallah oda baya güclü :) blender setimizde ayni ve ben cok memnunum sakin robot alma derim ben bu zaten isini görüyor ama bunun mikser kisminin cok iyi olmadigini duymustum yani sadece bu marka degil piyasadaki bütün markalarin ürünü ayniymis o yüzden ben mikseri ayri aldim tefalin ondanda memnunum canim :) olmadi sen ileriki zamanlarda duruma góre bakarsin :) bu arada ertelenme durumu niyeBu da biricik yengemin bana hediyesi...sağolsun düşünüp aldı ihtiyacımı.Eki Görüntüle 1190293 kızlar bir de size bir şey sormak istiyorum robot almam gerekiyor mu? Annem al diyor ama ne alacağımı da bilmiyorum.Braunun bu setinin bir de robot ekli olanı varmış, keşke önceden bilseydim
Bu da biricik yengemin bana hediyesi...
sağolsun düşünüp aldı ihtiyacımı.
kızlar bir de size bir şey sormak istiyorum robot almam gerekiyor mu?
Annem al diyor ama ne alacağımı da bilmiyorum.
Braunun bu setinin bir de robot ekli olanı varmış, keşke önceden bilseydim
kuzum aldiklarin cok güzel güle güle kullan buzdolabin bosch dimi cok memnun kalacaksin masallah harika :) dikey süpürge desen masallah oda baya güclü :) blender setimizde ayni ve ben cok memnunum sakin robot alma derim ben bu zaten isini görüyor ama bunun mikser kisminin cok iyi olmadigini duymustum yani sadece bu marka degil piyasadaki bütün markalarin ürünü ayniymis o yüzden ben mikseri ayri aldim tefalin ondanda memnunum canim :) olmadi sen ileriki zamanlarda duruma góre bakarsin :) bu arada ertelenme durumu niye
hiç gerek olacağını sanmıyorum robota.
💑💓