İşte benim Aşk parelerim....

evt cnm hemde nasıl ani kararlar veren , verdiği kararların her zaman begenerek arkasında duran biri olmayı çook isterdim. aslında mobilya modellerim var cnm yaptıracagız ama koltuklar hangi renk olsa diye düşünmekten sitrese giridmm allah tüm gelinelrin yar ve yardımcısı olsun

Canim cay takimin harika aynisindan bende de var ve tabiki nehir kasiklar olmazsa olmazimiz zaten:) buarada be tatli arkadasin varmış cok dusunceli guzel günlerde kullanirsin insallh agiz tadiyla :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canımmmm ya ne tatlı bunlar hediye heee bende istiyorum bende
ama bunun nedenini bilmiyorum benimde bir iki tane böyle oldu ama anlamadım nedenini:44:

Edoşum çok teşekkürler sana da alalım kuzum
Hediye almak çok güzelmiş
Resimleri nasıl yapcaz bilmiyorum kocaman kocaman da güzel durmuyor

Canım benim çok güzel bunlar bayıldım Güle güle kullan canım

Özlemcim, tatlım Sağolasın kuzum, daha güzelleri senin olsun

Ne çok açık, ne çok koyu, hemen kirlenmesin ama insanı boğmasın da Öyle bir şey tercih edicem ben bulabilirsem tabi İnşallah gönlüne göre olur her şey. Ve amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn diyorum

Canım çok teşekkürler
Eveet çok şeker bir takım sen de güle güle kullan canım, kaşıklar da uzuun zamandır aklımdaydı nasip oldu çok şükür
Arkadaşım bitanedir sağolsun, o da nişanlı ben de ona beğendiği bişey alacağım inşallah.

aynen cnm bej ve gül kurusu düşünüyorum bugununkü kararım bu kesin kararım koyu renkeler bende sevmiyorum genciz ruhumu daraltamam şimdilik

Hepsi çok güzel canım.Güle güle güzel günlerde; AŞKLA kullan inşallah

ahh canım benim sagol o kadar takip eden tanıdıklarım varmıs buradan söylüyorlar bi zahmet görürlerse bende ileteyim böyle cicili bicili hediyeler alsam sizi hep hatırlarım yani nokta
inan bilmiyorum kuzum

hepsi çok güzel maşallah. özellikle gelin damat kaşıklarını çok beğendim

ahh canım benim sagol o kadar takip eden tanıdıklarım varmıs buradan söylüyorlar bi zahmet görürlerse bende ileteyim böyle cicili bicili hediyeler alsam sizi hep hatırlarım yani nokta
inan bilmiyorum kuzum

Öyle kuru kuru olmaz di mi edoşum Şaka bir yana sana da çok güzel hediyeler gelecektir bence

Hepsi çok güzel canım.Güle güle güzel günlerde; AŞKLA kullan inşallah

Teşekkür ederiiim, hepimiz aşkla, muhabbetle kullanalım inşallah aldıklarımızı

hepsi çok güzel maşallah. özellikle gelin damat kaşıklarını çok beğendim

Ben de çok seviyorum kaşıklarımızı, çok teşekkür ederim

dügüne 1.5 ay kaldı nihanım gerci cok şükür kimse birsey almasada olur ama yarım elma gönül alma derler

dügüne 1.5 ay kaldı nihanım gerci cok şükür kimse birsey almasada olur ama yarım elma gönül alma derler

Ablama da hep son demde gelmişti
Çok şükür her şeyini sen aldın kuzum, hepsi de gönlüne göre oldu, bu çok önemli hem

Canım ablamın hediyeleri...
Nasıl da sevdim

English homedan bu örtüyü de almış benim için

Kızlar çok şükür biz de beyaz eşyalarımıza karar verip aldık...Evimize aldığımız ilk büyük parçalar ve ilk kez birikte bir eşya aldık.
Rabbim bu süreçte herkese gönlündekini almayı nasip etsin çok zormuş bu işler

Eki Görüntüle 1047384

Bunu da hediye verdiler çok büyük bi şey değil ama yok demedim

Canım hayırlı olsun beyaz eşyalarınız

Ablanın hediyeleri de pek cicik, güle güle kullanın. Aşkla

Merhaba herkese...
Buralarda hala beni hatırlayan var mı acaba:26:
Tüm arkadaşlara sevgilerimi, öpücüklerimi yolluyorum o zaman.
Boşladım buraları biliyorum, okulun yoğuluğu, sonra evsiz kalışım sonra düğün telaşı derken pek imkanım olmadı doğrusu.
Düğünümüze 28 gün kaldı aslında ancak bugün bir nedenle ertelenme ihtimalini duyunca çok üzüldüm, pek tadım yok anlayacağınız.:26: Hayırlısı olsun diyip Rabbime sığınıyorum.
İmtihanlar her an bizimle...

Baktım topiğim de gariban kalmı bir köşede unutulmuş bir şeyler ekleyeyim bari dedim.
Elektirikli ev aletlerimi aldım, her birini farklı markadan düşünürken bir de ne göreyim fakirden almışım hepsini.
Özelliklerini beğenince çok da kurcalamadım, Allah pişman etmesin diyelim.

Eki Görüntüle 1190286
Günlük elimin altında böyle bi süpürge olmazsa olmaz doğrusu

Turbo başlığına yandığım süpürgem. memnun kalan çokmuş inşallah beğenirim ben de

taşları bile var

ütü alırken philips istiyorum, fakir filan almayacağım diye satıcıyı azarlayan ben bu ütüyü aldım çünkü otomotik kapanma özelliği benim için çook önemliydi.Unutkanım da birazcık

tost makinemiz, biraz daha estetik olsaydı iyiydi ama plakaları filan çıkıyo diye teselli buluyom

Bu da biricik yengemin bana hediyesi...
sağolsun düşünüp aldı ihtiyacımı.

kızlar bir de size bir şey sormak istiyorum robot almam gerekiyor mu?
Annem al diyor ama ne alacağımı da bilmiyorum.
Braunun bu setinin bir de robot ekli olanı varmış, keşke önceden bilseydim

kuzum aldiklarin cok güzel güle güle kullan buzdolabin bosch dimi cok memnun kalacaksin masallah harika :) dikey süpürge desen masallah oda baya güclü :) blender setimizde ayni ve ben cok memnunum sakin robot alma derim ben bu zaten isini görüyor ama bunun mikser kisminin cok iyi olmadigini duymustum yani sadece bu marka degil piyasadaki bütün markalarin ürünü ayniymis o yüzden ben mikseri ayri aldim tefalin ondanda memnunum canim :) olmadi sen ileriki zamanlarda duruma góre bakarsin :) bu arada ertelenme durumu niye

hiç gerek olacağını sanmıyorum robota.

💑💓

Edacım canım çok teşekkür ederiiim Evet canım beyaz eşyalarımız boshtan çok sevindim senin de memnun olmana, inşallah biz de memnun kalırız. Robotu da annemler yöresel yemeklerin harcını onda yaptıklarından al diyorlar. İçli köftenin bulgurlu kısmı gibi yani
Gerçi o yemekleri bile bilmiyorum ama Mikserde de haklısın kuzum, tek aparatlı zaten çok güçlü olmaz. Belki alırım ayrı bi tane. Fikirler için çok sağol.
Nişanlımın annesinin amcası vefat etti, bu yüzden erteleyeceklermiş ve çalgı olmayacakmış canım
Böyle hayal etmemiştim...
Hayırlısı diyorum.

hiç gerek olacağını sanmıyorum robota.

💑💓

Teşekkür ederim yorumun için...Doğrusu ben de hele de ilk etapta gerekli görmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…