işte belirtilerim

aslında belırtıler adete kadar hep olabılıyor..eger adet gunun 1-2 gun geçtıyse daha artıyor..ama adet olduysan hepsı geçıyor zaten..adet tarıhını geçtıkten sonra belırtıler netlesıyor aslında..

selam kızlar benimde adet tarihim 9mart bakalım sabırsızlıkla bekliyorum umarım rabbim bizi bos cevirmes

bende sürekli belirti peşinde koşturuyorum.bencede psikolojik.adetime3 gün kala test yaptım negatif çıktı. bugün yarın adet olacağım. insallah geç olurda bebeğimin haberini alırım bende. allah herkesin gönlüne göre versin.ayrıca dediğiniz taktiği uyguladım.yere uzandım felan ama ben bir şey anlamadım.bugün hastalanmadım yarında hastalanmazsam tekrar test yapacağım. umarım bebiş vardır. gelsin artık bebişim.

eftelyacım sanırım sen benden önce öğreneceksin .ben geçen ay 11inde oldum.ama adet döngüm26-28 gün arası değişiyor. umarım her şey istendik olur.

merhaba kızlar benimde reglime 3 gün var ve biraz önce test yaptım çıkmayacağını bilsemde içim rahatlasın diye yaptım
aslında en iyisi regl gününü beklemek
insanın sinirleri bozuluyor

filizim bende öyle.sadece içimi rahatlatmak için yapmıştım.umarım iki çizgi çıkar bundan sonrakiler.

slm kızlar,

vallabu belirtilerin hepsi bende de mevcut ama sanırım vücut bunu psikolojik olarak yapıyor benim geçen ayın 24 ündeydi adetim. ben 21 günde bir oluyorum..ve adetim 4 gün sürdü. şimdi ayın 16 sını bekliyorm bakalım ne olacak.. sürekli uyku halim var ve göbeğimin altında ara ara ağrılar oluyor. kasıklarımda sancı oluyor. bende test yapıp sinirlerimi bozmak istemiyorum. o yüzden beklicem. göğüslerime dokunduğumda hafif acıyor ama uçları çok belirginleşti. bilmiyorum, kafama takmamaya çalışıyorum ama insnın elinde olan bişey değil.. bide son 4 gündür sürekli başa ağrım oluyor .. eeee sizce ????

arkadaşlar geçen ay bendede bu belirtilerin bi çoğu oldu ama adet oldum yani psikolojik biraz
elimizde olmadan kafaya takıyoruz,en önemlisi kendi haline bırakmak herşeyin zamanı var ve ozaman geldiğinde oluyo kafaya takmamaya çalışmalıyız..

bunalrın aynısı bendede var.elekrim ayakalrım buz gibi zöellikle.geçen ay 9 du adet tariih.varmıdır acaba

Bu belirtilerin birçoğu bende de var ama umarım bebek olmaz bu ay Çünkü 1 haftadır ağır bir şekilde üşüttüm ve güçlü antibiyotikler kullandım. Erken dönemde kullanılan antibiyotikler bebeğin fiziksel ya da zihinsel engelli doğmasına neden olabiliyormuş. Çok korkuyorum, bebek sahibi olmaktan değil, antibiyotiğin zararlarından dolayı korkuyorum

kızlar bende ikinci bebek için 3 aydır çalışıyoruz kızımda ievlendiğim ay hamile kaldım tek belirtim adet tarihim yaklaştıkca adet olcakmışım gibi belim sancılandı tuvalete koştum kaçgün adet oldum diye başka hiç bir belirti olmadı vee adet günüm bir gün geçti idrar testinde öğrendim AMA ŞİMDİ adet günüm 15 gün geçti 3 gün önce kan TESTİNDE 0.35 çıktı negatif AMA bukadar hiç geçikmezdi hani stres falan olsa bukadarmı gecikir ??belirti olarak karnımın alt kısmı baya sert akıntım var ğöğsümde falan hiç bişey yok bukdar acaba hamilemiyim adet döngüm 35 günde oluyorum belki geç yumurtlamadır ne dersiniz?ama eğer geç yumurtlama oluyosa da ilk gebeliğimi hemen öğrendim adet döngüm hep aynı 35 gün ...her hamilelik veya her ay ki yumurtlama aynı olurmu kızlar??çok yazdım uzun anlattım EEE NE DERSİNİZ VARMI BÖYLE OLAN??YARDIIMMMMMMM

Tebrikler arkadasim...

Benim suan adetimin gecikmesinin 3. gunu, ama belim,kasiklarim ozellille belim cok agriyor regl olacakmiis gibi hissediyorum lavoboya cikiyorum birsey yok 3 gun gecti bakalim cuma gunune kadar bekleyip test yapicam Allah'tan hayirlisi: ))))

aynı benimde idrar rengim epey bir zamandır koyu,göğüs ağrım var ama ucu değil.geneli ağrıyor sanki içnden damarlar çekiliyor gibi senin de öyle mi

inşallah canım hep hamişizdir benim son 3 günüm hayrılısyla insallah hayırlı pozitif sonuclar almayı nasip eder rabbimm

amin inşallah canım allah razı olsun tatlım hep beraber hamiş cıkarız inşallahhh

canım tebrik edereim seni,allah kucağına almayı nasip etsın..benim adetime da 5 gün var bugun test yaptım ama negatif çiktı.

senle aynı günlerdeyiz canım galiba benimde son 3 gün inşallah hayırlı haberler almayı nasip eder rabbimmm

Merhaba
salı gÜnÜ adet gÖrmem gerekıyordu.bır hafta Önceden vÜcudum su tutmaya baŞladı.bır kılo almıŞ gÖrÜnÜyorum.adet olmadan Önce kasıklarımda aĞrı olurdu pazartesı ve salı o aĞrıları yaŞadım.hala da saĞ kasıĞımda bırŞey tıkanmıŞ gıbı aradabır aĞrı gırıyor.oraya doĞunduĞumda sertlık var.
Bır haftadır da yatakta saĞdan sola dÖnerken kasıĞıma kramp gırıyor.
Adet Öncesı yÜzÜmde sıvılceler Çıkardı onlarda Çıktı.ve geÇtı
ama ortada kanama yok.akıntı falan da yok.ıdrar rengı sabah Çok koyu.
Bu sabah dayanamadım eczaneden test aldım yaptım.
Çıft Çızgı
ama sevınemıyorum.geÇen sene bu aylarda dıŞ gebelık yaŞadım.(hoŞ onda adet de gÖrmÜŞtÜm ama)
gıdıp hemen beta hcg ıÇın kan verdım bugÜn bır saate kadar arayıp sonucu haber verecekler.
Cumartesı tekrar kan vereceĞım.bakalım 2 kat artmıŞ olacakmı
tek merakım bu
tekrar tÜplere takılıp kalmasından korkuyorum
sabahtan berı moralım Çok bozuk
tekrar geÇen senekı Şeylerı yaŞamak ıstemıyorum
allah kımseye dıŞ gebelık yaŞatmasın
saĞlıkla hepımıze hayırlısıysa bebeklerımızı versın

tebrikler tatlım.pozitif düşün.geçen sene aynı şeyi yaşadın diye bu senede aynı şey olmayacak.içini ferah tut.allah kucağına almayı nasip etsin inşallah.

canım n egüzel ya pozitif cıkmış rahat ol tatlım nasıl düşünürsen öle olur bak darısıda bize inşallah canım benimde sag kasıgımda öle anlattıgın gibi akıntım var belim agrıyo vee idrarım sapsarı gögüslerim agrıyo hayırlısı rabbim ol derse olur canımm dua et bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…