- 25 Nisan 2009
- 34.325
- 39.774
- 1.123
- Konu Sahibi SincapSurat
-
hayırlı olsun .tebrık ederım...çok guzel yaw..allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın..tüm ıstıyenlere allah versın bebiş..
aynı benimde idrar rengim epey bir zamandır koyu,göğüs ağrım var ama ucu değil.geneli ağrıyor sanki içnden damarlar çekiliyor gibi senin de öyle mi
oooo ben unutmuşum yazmayı anormal uykum geliyo hep içim geçiyo okadar değiştiki uyku düzenim bi anda ve benimde aynı bi sağ bi sol tarafım ağrıyo ama yatakta dönerken kalkarken sola kramp giriyor hep inşallah bebişin seninledir tatlım:Saruboceq:
canım tebrik edereim seni,allah kucağına almayı nasip etsın..benim adetime da 5 gün var bugun test yaptım ama negatif çiktı.
Merhaba
salı gÜnÜ adet gÖrmem gerekİyordu.bİr hafta Önceden vÜcudum su tutmaya baŞladı.bİr kİlo almıŞ gÖrÜnÜyorum.adet olmadan Önce kasıklarımda aĞrı olurdu pazartesİ ve salı o aĞrıları yaŞadım.hala da saĞ kasıĞımda bİrŞey tıkanmıŞ gİbİ aradabİr aĞrı gİrİyor.oraya doĞunduĞumda sertlİk var.
Bİr haftadır da yatakta saĞdan sola dÖnerken kasıĞıma kramp gİrİyor.
Adet Öncesİ yÜzÜmde sİvİlceler Çıkardı onlarda Çıktı.ve geÇtİ
ama ortada kanama yok.akıntı falan da yok.İdrar rengİ sabah Çok koyu.
Bu sabah dayanamadım eczaneden test aldım yaptım.
Çİft Çİzgİ
ama sevİnemİyorum.geÇen sene bu aylarda dıŞ gebelİk yaŞadım.(hoŞ onda adet de gÖrmÜŞtÜm ama)
gİdİp hemen beta hcg İÇİn kan verdİm bugÜn bİr saate kadar arayıp sonucu haber verecekler.
Cumartesİ tekrar kan vereceĞİm.bakalım 2 kat artmıŞ olacakmı
tek merakım bu
tekrar tÜplere takılıp kalmasından korkuyorum
sabahtan berİ moralİm Çok bozuk
tekrar geÇen senekİ Şeylerİ yaŞamak İstemİyorum
allah kİmseye dıŞ gebelİk yaŞatmasın
saĞlıkla hepİmİze hayırlısıysa bebeklerİmİzİ versİn
Merhaba
salı gÜnÜ adet gÖrmem gerekİyordu.bİr hafta Önceden vÜcudum su tutmaya baŞladı.bİr kİlo almıŞ gÖrÜnÜyorum.adet olmadan Önce kasıklarımda aĞrı olurdu pazartesİ ve salı o aĞrıları yaŞadım.hala da saĞ kasıĞımda bİrŞey tıkanmıŞ gİbİ aradabİr aĞrı gİrİyor.oraya doĞunduĞumda sertlİk var.
Bİr haftadır da yatakta saĞdan sola dÖnerken kasıĞıma kramp gİrİyor.
Adet Öncesİ yÜzÜmde sİvİlceler Çıkardı onlarda Çıktı.ve geÇtİ
ama ortada kanama yok.akıntı falan da yok.İdrar rengİ sabah Çok koyu.
Bu sabah dayanamadım eczaneden test aldım yaptım.
Çİft Çİzgİ
ama sevİnemİyorum.geÇen sene bu aylarda dıŞ gebelİk yaŞadım.(hoŞ onda adet de gÖrmÜŞtÜm ama)
gİdİp hemen beta hcg İÇİn kan verdİm bugÜn bİr saate kadar arayıp sonucu haber verecekler.
Cumartesİ tekrar kan vereceĞİm.bakalım 2 kat artmıŞ olacakmı
tek merakım bu
tekrar tÜplere takılıp kalmasından korkuyorum
sabahtan berİ moralİm Çok bozuk
tekrar geÇen senekİ Şeylerİ yaŞamak İstemİyorum
allah kİmseye dıŞ gebelİk yaŞatmasın
saĞlıkla hepİmİze hayırlısıysa bebeklerİmİzİ versİn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?