• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

işte belirtilerim

selam arkadaşlar dün sol kasığımda çok şiddetli batma oldu sabahtan akşama kadar sürdü yürümekte zorluk çektim. ben 28 günde bi adet oluyorum yarın cuma tam adetimin 28. günü yarın olmam gerekiyo ama bende kuruluk yok adet öncesi akıntı kesiliyo ya bi hafta kala benim kesilmedi bu sefer ama çok fazla değil ara ara az ama akıntı geliyo rakı beyazı şeklinde oluyo sonra arkasından süt beyazı gibi akıyo ama azcık geliyo o kadar sarı akıntı falan yok ara ara başım dönüyo gözlerim falan kararıyo ama hemen geçiyo acaba hamile miyim bu sefer kızlar ellerim buz gibi ama yüzüm sıcacık biraz ateşim var ve çok üşüyorum bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi kızlar çok heycan yapıyorum inşallah adet olmam da hamileyimdir eğer pazara kadar olmazsam p.tesi kan testi yaptırcam o zaman hamile olup olmadığım çıkar demi kızlar ben şubatın 13. de adet olmuştum arkadaşlar sizce erken mi davranıyorum biraz daha bekleyim mi p.tesi için diyorum inşallah yarın adet olmam ama hiç belirti yok ne belim ağrıyo nede karnım canım da tatlı falan istemiyo kızlar şuan bunları sizlere yazarken başım döndü ama anlık oluyo benim sizce neden byle oluyo heveslenmek ve hayal kırıklığına uğramak istemiyorum inşallah hamileyimdir:CüvCüv:

selam arkadaşlar dün sol kasığımda çok şiddetli batma oldu sabahtan akşama kadar sürdü yürümekte zorluk çektim. ben 28 günde bi adet oluyorum yarın cuma tam adetimin 28. günü yarın olmam gerekiyo ama bende kuruluk yok adet öncesi akıntı kesiliyo ya bi hafta kala benim kesilmedi bu sefer ama çok fazla değil ara ara az ama akıntı geliyo rakı beyazı şeklinde oluyo sonra arkasından süt beyazı gibi akıyo ama azcık geliyo o kadar sarı akıntı falan yok ara ara başım dönüyo gözlerim falan kararıyo ama hemen geçiyo acaba hamile miyim bu sefer kızlar ellerim buz gibi ama yüzüm sıcacık biraz ateşim var ve çok üşüyorum bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi kızlar çok heycan yapıyorum inşallah adet olmam da hamileyimdir eğer pazara kadar olmazsam p.tesi kan testi yaptırcam o zaman hamile olup olmadığım çıkar demi kızlar ben şubatın 13. de adet olmuştum arkadaşlar sizce erken mi davranıyorum biraz daha bekleyim mi p.tesi için diyorum inşallah yarın adet olmam ama hiç belirti yok ne belim ağrıyo nede karnım canım da tatlı falan istemiyo kızlar şuan bunları sizlere yazarken başım döndü ama anlık oluyo benim sizce neden byle oluyo heveslenmek ve hayal kırıklığına uğramak istemiyorum inşallah hamileyimdir:CüvCüv:

insallah canım bende subatun 12 de oldum pazartesiye beklicem sende acele etmebak ben bile etmiyom yani sen benden 1 gün sonra oldugun halde hem daha kesin sonuclar alırsın tatlım tabii karar seninnn

arkadaşlar durumumu uzun uzun anlattım bakıyorum kimse umursayıp cvp bile yazmamışsınız
kaçgündür siteye girip bakıyorum cvp yazan oldumu diye ama malesef yok yinede saolun
umarım isteyen herkes hamile kalır bir an önce inşş...

(durumumu 1 sayfa önde anlatmıştım)

Bu belirtilerin birçoğu bende de var ama umarım bebek olmaz bu ay :( Çünkü 1 haftadır ağır bir şekilde üşüttüm ve güçlü antibiyotikler kullandım. Erken dönemde kullanılan antibiyotikler bebeğin fiziksel ya da zihinsel engelli doğmasına neden olabiliyormuş. Çok korkuyorum, bebek sahibi olmaktan değil, antibiyotiğin zararlarından dolayı korkuyorum :(

canım bnım kuzenımde cok agır antıbıyotıkler kullandı hamıle oldugunu ogrendıgınde sevınemedı bıle kızcagaz doktora gıttı onlarda sureklı psıklojısını bozdu yok sakat olabılr bı suru sey baska bı ozel doktorumuz var memorıalde orya gıttık hıc bısey olmayacgını soyledı cunku oda senın gıbı 1 hafta falan kullanmıstı ınandık doktorumuza ve devam ettı hamılelıgı suan 10 aylık bı oglumuz var allaha sukur sapasaglam cok zeki bı bebek hıc korkma bence

Benim bir kere 26 gün gecikmişti psikolojik düşündükçe adet düzenini bozmaktan başka bir işe yaramıyor şimdi doktorum ilaç verdi adetimi yeni düzene soktum 🤭

Back