- Konu Sahibi SincapSurat
selam arkadaşlar dün sol kasığımda çok şiddetli batma oldu sabahtan akşama kadar sürdü yürümekte zorluk çektim. ben 28 günde bi adet oluyorum yarın cuma tam adetimin 28. günü yarın olmam gerekiyo ama bende kuruluk yok adet öncesi akıntı kesiliyo ya bi hafta kala benim kesilmedi bu sefer ama çok fazla değil ara ara az ama akıntı geliyo rakı beyazı şeklinde oluyo sonra arkasından süt beyazı gibi akıyo ama azcık geliyo o kadar sarı akıntı falan yok ara ara başım dönüyo gözlerim falan kararıyo ama hemen geçiyo acaba hamile miyim bu sefer kızlar ellerim buz gibi ama yüzüm sıcacık biraz ateşim var ve çok üşüyorum bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi kızlar çok heycan yapıyorum inşallah adet olmam da hamileyimdir eğer pazara kadar olmazsam p.tesi kan testi yaptırcam o zaman hamile olup olmadığım çıkar demi kızlar ben şubatın 13. de adet olmuştum arkadaşlar sizce erken mi davranıyorum biraz daha bekleyim mi p.tesi için diyorum inşallah yarın adet olmam ama hiç belirti yok ne belim ağrıyo nede karnım canım da tatlı falan istemiyo kızlar şuan bunları sizlere yazarken başım döndü ama anlık oluyo benim sizce neden byle oluyo heveslenmek ve hayal kırıklığına uğramak istemiyorum inşallah hamileyimdir:CüvCüv: