- Konu Sahibi SincapSurat
-
aynı benimde idrar rengim epey bir zamandır koyu,göğüs ağrım var ama ucu değil.geneli ağrıyor sanki içnden damarlar çekiliyor gibi senin de öyle mibenimde sag kasıgım acayip agrıyo bazen sol tarafa geciyo şimdi agzıma su geliyo uykum geliyo idrarım sapsarı koyu yani gögüslerimde kasıgım gibi bi sag bi sol tarafı agrıyo anlamdım bennn
evet herzamnkinden farklı hisler yumurtlama dönemim yeni bitti ama ben son adetimden beri böyle seyler hissediyorum.son adette miktar olarak da süre olarak da az oldu ama adet bitince test yaptım negatiftiaynısı banada oldu halada devam ediyor daha öncede olurdu ama reglim sökülünce ağrıda geçerdi ama şimdi devam edyor kasık ağrıları en önemli belirti ama her ayki ağrıdan ayırt edebiliyorsan bence hemen test yap o top gibi olan şeyde gelişen ama çatlayamayan yumurtada olabilir inşallah hamilesindir :Saruboceq:
benimde sag kasıgım acayip agrıyo bazen sol tarafa geciyo şimdi agzıma su geliyo uykum geliyo idrarım sapsarı koyu yani gögüslerimde kasıgım gibi bi sag bi sol tarafı agrıyo anlamdım bennn
evet herzamnkinden farklı hisler yumurtlama dönemim yeni bitti ama ben son adetimden beri böyle seyler hissediyorum.son adette miktar olarak da süre olarak da az oldu ama adet bitince test yaptım negatifti
ya birazda psikolojik işki belirtileri gerçek veya psikolojik olarak birbirinden ayırmak ama şöyle diyim gerçekten hamileyseniz gün geçince artık sinyaller daha gerçekçi oluyor daha belirgin
canım hayırlı uğurlu olsun. allah kucağına almayıda nasip etsin.
peki eski 1 hamilelik testi yöntemi war bizim için bakarsan sewiniriz. doğrumu aceba diye.
düz 1 yere sırt üstü uzanıyorsun we ayaklarını göbeğine topluyorsun. kasıklarında beze war mı diye bakabilirmisin?
birde göbeğinn en alt kısmında bir boşluk war iyice aşada ama özel bölgene 4parmak kala olan yer hamile olmayanlarda baya içine giriyo. hafif bastırdında böyle sert we çökmüyosa hamilesin demekmiş. buda doğrumu? orası tam rahiminin bulunduğu yer. çok bastırma aman diim. gerçi bu 2. dedimi biraz bu işi bilenler anlıyor. mesela eskiden doktorlar böyle muayene ederlermiş. belki biz anlayamayız. annem gösterdi ben anladım biraz. hamile olmayanlarda bastırdında baya içeri giriyo elin. ama hamilede orası sertleşiyomuş.
adetime 9 gün kaldı ama ben bunları 6 haftadır falan yasıyorum.ya bir de saçma ama birşey merak ediyorum hamile olduğunuzda yumurtlama döneminizde yumurtlama belirtileri hissediliyor mu
canım hayırlı uğurlu olsun. allah kucağına almayıda nasip etsin.
peki eski 1 hamilelik testi yöntemi war bizim için bakarsan sewiniriz. doğrumu aceba diye.
düz 1 yere sırt üstü uzanıyorsun we ayaklarını göbeğine topluyorsun. kasıklarında beze war mı diye bakabilirmisin?
birde göbeğinn en alt kısmında bir boşluk war iyice aşada ama özel bölgene 4parmak kala olan yer hamile olmayanlarda baya içine giriyo. hafif bastırdında böyle sert we çökmüyosa hamilesin demekmiş. buda doğrumu? orası tam rahiminin bulunduğu yer. çok bastırma aman diim. gerçi bu 2. dedimi biraz bu işi bilenler anlıyor. mesela eskiden doktorlar böyle muayene ederlermiş. belki biz anlayamayız. annem gösterdi ben anladım biraz. hamile olmayanlarda bastırdında baya içeri giriyo elin. ama hamilede orası sertleşiyomuş.
canım tebrik edereim seni,allah kucağına almayı nasip etsın..benim adetime da 5 gün var bugun test yaptım ama negatif çiktı.
ben bunu yaptım sol kasığımda kocaman bir beze var ben hamilemiyim yani şimdi
tebrikler canımmm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inş... darısı başımaa
bende geçen ay 6 sında adet oldum şimdi gelen giden yok. ama geçen ay 28 çektiya ondan geç gelcek gelırse heralde...
öylee belirtimde yok gibi.
sadece göğüslerimin ucu acıyor çok ağırlar sanki zor taşıyom gibi :roflol:
sarı akıntım var , bide dün uzayan şeffaf akıntım vardı .. arada sol kasığım ağrıyo okadar.
öyle kabızlık falan yok başkada bişi yok
test yapmakdan çekiniyorum birazdaha geçsin diyorum sonra çok üzülüyorum çünkü bilmiyorumkismile
çok teşekkürler canım
bende öyle düşünmüştüm hatta yazmıştım test fobim var diye ama regl geçince elim mahkum yapmak zorundasın
bendede kabızlık olmadı yota tam tersi isalim sık sık çıkıyorum ama gazım çok :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?