Işte beklenen izmir buluşması maşallah kıslarrr:=)

teşekkürler derincim,,:1hug:
maşallah maşallah yine çatlattınız .....harikasınız... ne güzel eğlenmişsiniz inşallah her gününz böyle güzel mutlu geçsin canlarım ya güneşim canım dostum bitanesin çok öptüm

sende bir tanesin canımmmmm:1hug:

güzel memlektımın guzel kızları keşke bende izmrımde olsaydım aranıza kayılabılseydım efelndım de geldım bu kasvetlı yereee:gitme: sizi sevıyorumm 35/5:enbuyukkk::1hug::asigim:

güzel bir gün geçirmişiniz ,kıskandım,devamını dilerim,
güneş arkadaşım ,adın gibi,güneşsin parlıyosun,
a.s

kıslar güzel buluşma olmuş hepin,iz çokkk tatlısınız:lepi:

güneş ablam süper buluşma olmuş kardeşinide tanımış olduk fıstık gibiisiniz maşallahh

kuuşum canım benim çokkk hoş çıkmışın güzel gaçisin vala hamilelik de yakışmış
annen kızında maşalhh ayy çokkkk tatlısınız hepinizzz

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

oy oyyyyyy maşallahh
maşallahhh
bizim izmirliler boş durmamış yine yapmış en şahanesinden bir buluşmaaa
hepiniz çok tatlısınız, dostluğunuz daim olsun hepp

[COLOR="Black" ,hala güzelsin be arkadaşım,[COLOR="DarkOrange"]güneşim[/COLOR]
kardeşinde güzelmiş,,tanımış olduk 2 kardeşte yakıyonuz vallahi,,bu yaşta tüh tüh maşallah/COLOR]

kızlar cok guzel gorunuyorsunuzopuyorumnanaktan tamda bizim evin onundekı yerde bulusmussunuz cok ozendim size opuyorumnanaktan

Amann amannn benim canlarım toplanmışlar biraraya.....ŞenizGüneş ablam, kuşum, sudem, güniçenim, pericim,maviyeşilim hepinizz çok şekersiniz....:icecream:ayy ne özledim sizleri walla.....senağlamasizi seviyorum çok canlarımmm....öpüyorum buradan....Şenizopuyorumnanaktanİstanbuldan sevgiler kucak dolusu.....:asigim:

2 gün önce sakarya buluşsun şimdi siz o zaman kıskandım demiştim şimdi çat çat sesler geliyoooo
Adanada buluşursa çatlıcam ama
Güneş ablam öptüm seni şahanesin burada tanışamamıştık ama buradan bile olsa görmek seni güzeldi

Hepinizi öpüyorum kızlar dostluğunuz daim olsun süpersinizopuyorumnanaktan

sudem nisam canişim...opuyorumnanaktankıs niden gelmedin önceki buluşmalara.....senağlamanasıl da görmek istiom seni....benim gelebileceğim bir buluşmaya gel lütfen olur mu şekercim....Şeniz:gitme:

Canımmm cok tesekkür ederim.İnsallah bir dahaki bulusmada da seninle birlikte oluruz.Ben de cok cok öpüyorum.Sevgiler...

güzel bir gün geçirmişiniz ,kıskandım,devamını dilerim,
güneş arkadaşım ,adın gibi,güneşsin parlıyosun,
a.s
inşallah bir gün sende aramızda olursun canım:1hug:
seherim ne güzel sözler bunlar,,tşk ederim:1hug:
siboşum bende seni özledim ,geldiğinde inşallah buluşuruz, bidanem:Saruboceq:

deryacım
sağol canım ,kısmet burda görmekmiş,inşallah yakın zamanda istanbula gelicem,inşallah bu sefer buluşuruz tatlım:Saruboceq::1hug:

Keyifler gıcırmış valla belli
izmir buluşmaları çok sık olmaya başladı inşallah devam eder.
İzmirliler güzel oldukları kadar gezentilerde anacım -tatlicadiarzu-
Güzel dostluklar diliyorum herkes için a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…