teşekkürler derincim,,:1hug:selamm kızlarr!opuyorumnanaktan
süper olmuş buluşmanız yinee!!:lepi:
kuussuuummm hamilelikk yaramışş sanaa canımmm:1hug: çokk tatlı olmuşsunn!!
güneş abla vee diğer arkadaşlarr sizlerde çok hoş görünüyorsunuzz!!opuyorumnanaktan
sevgilerrr hepinizee!!!
maşallah maşallah yine çatlattınız .....harikasınız... ne güzel eğlenmişsiniz inşallah her gününz böyle güzel mutlu geçsin canlarım ya güneşim canım dostum bitanesin çok öptüm
Amann amannn benim canlarım toplanmışlar biraraya.....ŞenizGüneş ablam, kuşum, sudem, güniçenim, pericim,maviyeşilim hepinizz çok şekersiniz....:icecream:ayy ne özledim sizleri walla.....senağlamasizi seviyorum çok canlarımmm....öpüyorum buradan....Şenizopuyorumnanaktanİstanbuldan sevgiler kucak dolusu.....:asigim:
inşallah bir gün sende aramızda olursun canım:1hug:güzel bir gün geçirmişiniz ,kıskandım,devamını dilerim,
güneş arkadaşım ,adın gibi,güneşsin parlıyosun,
a.s
seherim ne güzel sözler bunlar,,tşk ederim:1hug:kıslar güzel buluşma olmuş hepin,iz çokkk tatlısınız:lepi:
güneş ablam süper buluşma olmuş kardeşinide tanımış olduk fıstık gibiisiniz maşallahh
kuuşum canım benim çokkk hoş çıkmışın güzel gaçisin vala hamilelik de yakışmış
annen kızında maşalhh ayy çokkkk tatlısınız hepinizzz
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
siboşum bende seni özledim ,geldiğinde inşallah buluşuruz, bidanem:Saruboceq:Amann amannn benim canlarım toplanmışlar biraraya.....ŞenizGüneş ablam, kuşum, sudem, güniçenim, pericim,maviyeşilim hepinizz çok şekersiniz....:icecream:ayy ne özledim sizleri walla.....senağlamasizi seviyorum çok canlarımmm....öpüyorum buradan....Şenizopuyorumnanaktanİstanbuldan sevgiler kucak dolusu.....:asigim:
2 gün önce sakarya buluşsun şimdi siz o zaman kıskandım demiştim şimdi çat çat sesler geliyoooo
Adanada buluşursa çatlıcam ama
Güneş ablam öptüm seni şahanesin burada tanışamamıştık ama buradan bile olsa görmek seni güzeldi
Hepinizi öpüyorum kızlar dostluğunuz daim olsun süpersinizopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?