Işte beklenen izmir buluşması maşallah kıslarrr:=)

Ahahhahaa Hee Kankin O Senin :asigim:

Kanka Hiç Kapandı Gıı Ağzım :1ninca: Ne Çene Varmış Bende İçimdeki Canavar Ortaya Çıktı Valla :roflol:

kankaa bilmemmi bilmemmii içindeki o cnavarııı kaydirigubbakcemile3 Kızım evde otur azcık ya nerde görsem geziyon facede geziyon burda geziyon eve bi uyumaya geliyon otel olarak kullanmaya başldıns en iyice evii çekcem kulaklarını birde şu zombiliğin artık düzene grsinnnn sengözlerimebaksanab
Kızım seni acaip çok en şiddetlisinden seviyorumm kaydirigubbakcemile3 Nasıl bi cümle kurduysam yalnız unutma acaip çok en şiddetlisinden :roflol:

dostklugunuz daim olsun gülen yüzleriniz solmasın çok tatlısınız keşke aranızda pınarım da olsaydı gözlerim onuda aradı bidaha sefere inşallah

Sağol Şekerim Benim Bende Sana Karşı Boş Değilim :roflol:Şeniz

Kanka Valla Dediler Bugün Hasta Halin Bumu Diye Utandım Gııı :kedi:-tatlicadiarzu-

:jeyyar::jeyyar:

Yaw hep yan duruosun karrdeşimm:) Ya yan duruyosun ya ayagın havada :):teytey: :jeyyar::jeyyar::jeyyar:

hahahay doğru dedin heeee ..ama ne kadar hoş ve güzel demi...kendileri ..
sağol kuşumdaa hayırlı haber derkenn CADIARZU

hay Allah yaaa cnm belinaymı demişim ..:roflol::roflol::roflol::roflol:
BUMUYANı diycektim ben yaaa....ayy biraz yoruldum bide yine az şaşkınlığım tuttu kusura bakma cnm ...Şeniz öpeyimm bikere

Sağol Şekerim Benim Bende Sana Karşı Boş Değilim :roflol:Şeniz

Kanka Valla Dediler Bugün Hasta Halin Bumu Diye Utandım Gııı :kedi:-tatlicadiarzu-

biliyorum bana karşı boş olmadığını biliyordummm :lepi:

lolipopum biliyosun senin her halin özel ve kıymetlii yani şunu diyorumki seni tanıyanlar senin kıymetini bilmeli çünkü çok nadir kişlerde birisin RADİKALSİN ve benim canımın içi kankamsın...

önemi yok kuşum senin için bumuyani'de olurum kaydirigubbakcemile3

sağol kuşumdaa hayırlı haber derkenn CADIARZU

anam sen bide daha bekarmışsın yaa akannehir olsun bende hayırlı haber derken evlilik felanı kastetmiştim zaten:hulya: nasılsa sonuç itibari ile bitane olcak:roflol::roflol: ...heee oldu demi işte bağlantıyıda kurduk alkisalkisalkis

Kanka Bugün Bi Rüya Gördüm Ben ... O Kadar Güzeldi Ki :kedi:

heyaa bekarım bende gülçin gibiyim tazeciğim körpeciğimm opuyorumnanaktan kurduk kurduk bağlantımız hiç kopmaz artık kuşum senle vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…