Işte beklenen izmir buluşması maşallah kıslarrr:=)

zeynebada

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2008
6.205
20
156
İstanbul
resimler silinmiştir kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrr..............güvenlik içinnnn:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Kahveler icildi, kokorecler yendi, muhabbetler edildi, kahve falları bakıldı, gülündü eglenildi,günler kuruldu:) Güzel güzel sohbet edildi :) Gelen arkadaslarıma cok cok tesekkür ederim.Ben cok memnun kaldım benim icin cok keyifli bir gündü.Gelemeyenlere ise birdahaki sefere insallah diyorum.

Bu arada ben resimleri ekleyemedim sitede 100 mesajım ok diye ne acı dimi :))) Yapımda ve yayında emegi gecen musyas arkadasıma cok cok tesekkür ediyorum:)))

ayyy bende yeni gelebildim kızlar ben sizden sonra bi buluşma daha yaşadımkaydirigubbakcemile3 ..valla hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim..jasminim bizi kırmadı geldi dünya tatlısı birisi,maviyeşil güzellik aibdesi arkadaşım,sudemnisa deseniz ayrı bi hatun bayıldım çıtıpıtıcık:lepi:,güneş ablamı anlatmama gerek bile yok onu bilenler biliyo zaten ama kardeşide ken di gibi müthiş biriydi öğretmenim memnun oldum seni tanıdığımaopuyorumnanaktan
günicen kız seni yerim ben bi insan bukadar sempatik olurmu....ayrıcada çok güzel bide kendine haksızlık etmeselmaz:
perim ablam cnm tekrar görmek çok güzeldi onu ...Şeniz
süper bi gündü hepinizi ayrı ayrı öpüyorum .

ayyy bide bu arada buluşmlar arsı canlı bağlantı yapcaktık ama maalesef ben telefonun sesini duymamışmı çeneden...kar cım desibelim,çenebaz gacusu da bugün ist da toplancaktı ..sizleride burdan kokulu kokul öptüm...bonuslu heee

allah muhabbetinizi bozamasın kızlar
izmirin kızları güzel derler. evet gerçektende güzel resimlerde görünüyor resimler ne kadar da küçük olsa da
kim kimdir

Hani yemekler pastalar :) hhhop sofranın ortasına konuyorum Çok cicisiniz ama kim kim yazmamışsınız:)

ay bıtım resımlerı kÜÇÜltÜp ekleyene kadar anam agladı bebekle ne zormuŞ resım yÜklemek Çok Şekersınız kıslar ısımlerını sora sors bı hal oldum mavıye resımlere yazmak ıÇın hehe

kızlar çok güzel geçdi çok eğlendik benim ilk buluşmamdı güneş abla, maviyeşil35,kuuuşum,günice,peri abla,güneş ablanın kardeşi,kuuuşum annesi çok şeker değerli insanlardı hepsine çok teşekkür ediyorumm bu güzel gün için .Ayrıca bize fotoları eklemek için yardım eden musyasa da çok teşekürler.

alkisalkisalkisalkisalkisalkisserlam kızlar supersnız masallah yanı musyas cıgım ellerıen saglık canım

kıslar süpersiniz ,gülen yüzleriniz solmasın
dostluğunuz daim olsun,
alkisalkisalkis

Yaaa Ben Neden Yan Çıktım

Çok Tşk Ederim Herkese.. Harika Bir Gündü.. Tüm Dertlerimi Unuttum Gitti..

Birde Manita Bey Rahat Bıraksaydı :))

alkisalkisalkisalkisalkisalkisserlam kızlar supersnız masallah yanı musyas cıgım ellerıen saglık canım

BİŞİ DEĞİL KISLAR opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

:jeyyar::jeyyar:

Yaw hep yan duruosun karrdeşimm:) Ya yan duruyosun ya ayagın havada :):teytey: :jeyyar::jeyyar::jeyyar:

Hahayyy Bağırırım Bak Ablaa Diye :roflol:

Millet Bi Sana Sonrada Döner Bana Bakar naniknanik

Napim Yandan Daha İnce Çıkıyorum :1ninca:

Diğer Fotolarıda İstiyorum Bana ne yaa -tatlicadiarzu-

çok güzel çıkmışsınızz yüzünüz güller açmış resmen dostluğunuz baki olsunn..a.s.:enbuyukkk:. Ben orda pembeli birii gördümmm o benim kankimmii yoksaa hii yerim onu yerrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile3

Ahahhahaa Hee Kankin O Senin :asigim:

Kanka Hiç Kapandı Gıı Ağzım :1ninca: Ne Çene Varmış Bende İçimdeki Canavar Ortaya Çıktı Valla :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…