İşte Ak Parti'nin seçim vaatleri

Millisini falan bilmem ama bi anne olarak bu aşı gercekten önemli. Yurtdisindan geldigi icin icerigi falan şaibeli. Siyaset bi kenara gercekten yapilirsa iyi olur.

yani bence bi aşı üretemeyecek kadar aciz değilizdir muhtemelen

Kazanamadıkları için işte, belki bu sefer oy oranlarını aertırmak için hamle yapılıyor bence..
tabiiki biliyorum hanımabla işte bende onu diyorum,madem güçleri varmış niye şimdiye kadar yapmamışlar,bunca yıl milletimiz bunu haketmiyormu,hakkımız olan şey illa ki seçim propagandasımı olmalıydı,bunu anlamayanlaraydı yazım:KK66:

tabiiki biliyorum hanımabla işte bende onu diyorum,madem güçleri varmış niye şimdiye kadar yapmamışlar,bunca yıl milletimiz bunu haketmiyormu,hakkımız olan şey illa ki seçim propagandasımı olmalıydı,bunu anlamayanlaraydı yazım:KK66:

Seçmenine güveniyordu o zamanlar işte, belkide daha önce hiç düşünmediler böyle olacağını..
Bir anda oylar gidinde tekrar kapma yarışına girildi..
Keşke daha önceden verilseydi bu vaatler,gerçi benden oy çıkmaz onlarada..

Seçmenine güveniyordu o zamanlar işte, belkide daha önce hiç düşünmediler böyle olacağını..
Bir anda oylar gidinde tekrar kapma yarışına girildi..
Keşke daha önceden verilseydi bu vaatler,gerçi benden oy çıkmaz onlarada..

Banada saçma geliyor iktidar partisinin vaatleri.
iktidar olan sensin zaten yaptıkların ortada, yapacaklarını da yıllardır her ortamda söylüyorsun yani.
Muhalefeti anlarım kendince yapılması gerekli hizmetleri sayar da bu akp'ye ne olmuş ki.

Banada saçma geliyor iktidar partisinin vaatleri.
iktidar olan sensin zaten yaptıkların ortada, yapacaklarını da yıllardır her ortamda söylüyorsun yani.
Muhalefeti anlarım kendince yapılması gerekli hizmetleri sayar da bu akp'ye ne olmuş ki.

Hepsi oy uğruna değilmi..

Tüm okullarda tam gün eğitim ve öğretime geçilmesini sağlayacağız. Tüm öğrencilere fırsateşitliği sağlayacağız.
Uzaktan eğitim yönetimini etkin şekilde sağlayacağız.
Orta öğretimi bitiren gençlerimiz için eğitim ve spor alanında lisans alacak şekilde eğitim vereceğiz
Sanırım buda 4+4+4 e benzeyecek,veya teog a.
Alt yapı hazırlamadan direk geçiş yaparlar tabii.
Yeni açılan okullarda bu uygulamaya geçilmiş zaten.
Maddi olarak sıkıntısı olmayan veliler bile isyanda,çünkü okullarda bir yemekhane veya yemek yiyecek bir oda bile bulunmuyor.
Bir yemek şirketiyle anlaşmaya karar vermişler,ama çocuklar sınıfta yemek zorunda kalınca etraf pislik içinde kalmış.Birde maddi durumu müsait olmayan çocukları düşünün.Diğer çocuklar şirketten gelen yemeği yerken belki onlar kuru ekmek yemek zorunda kalacak.
Hayret edecek bir hızda büyüyoruz ama altyapısız,güvencesiz ve düşüncesizce.

Maddi olarak sıkıntısı olmayan veliler bile isyanda,çünkü okullarda bir yemekhane veya yemek yiyecek bir oda bile bulunmuyor.
Bir yemek şirketiyle anlaşmaya karar vermişler,ama çocuklar sınıfta yemek zorunda kalınca etraf pislik içinde kalmış.Birde maddi durumu müsait olmayan çocukları düşünün.Diğer çocuklar şirketten gelen yemeği yerken belki onlar kuru ekmek yemek zorunda kalacak.

valla bu memlekette çocuk okutmak sistem takip etmek çok zor oldu, bence de teog gibi olacak ama umarım birileri dur der de olmaz

Parkon öyle deme kız :KK70: biz okula beslenme çantası götürürdük.
kenarı işlemeli örtüler serip yemeğimizi yerdik :KK70: sonra tabi haşlanmış yumurta kokusu bir sonraki güne kadar sınıftan çıkmazdı :KK70:

biz gecen gun kiminle konusuyorduk bu secim vaadi, ciftci, teseron isci konusunu? kedili senmiydin? @2KediAnnesi
Akape de secim vaatlerinde Cehapeyi taklit etmis :-)

X