çok güzelmiş. ben nişan bavulunu pek bilmiyorum çevremde pek kullanan görmedim.o yüzden fazla yorum yapmam saçma olur kanımca
Güle güle kullanın balayında baya lazım olacak bizimde almamız lazım ama ben hala çöp bile almadım.
herşeyin özellikle yatak örtün ve benzeri nevresim takımın harika, güzel günlerde kullanırsın inşallah...
çok teşekkürler amin daha güzelleri sizlerin olsunözlemciğim hepsi birbirinden güzeller güle güle kullan :)
böyle bakınca paniğe kapılıyorum resmen hıç bişeyım yok benım daha çok alınacak sey var.güle güle kullan şimdiden
benımde düğünüm 2013 inşallah ama hiç bir şey almadım daha
öslemys çeyizlerin cok guzeller inşallah bır omur sevdığınle kullanmayı nasıp etsın allah
sana EVİMEAL.COM hakkında yardımcı olamayacagım cunku hıc alışveriş yapmadım malesef(
tupperlar hakkında birşey soracagım cevremde hıc tupper kullanan yokta nasıl urunler ?? yanı normal saklama kaplarından ne gıbı farkları var? normal saklama kapları alsam onun yerıne daha ucuz degıl mı??
Benim annem tupper delisidir.Aman tupperlarımı götürmeyin, aman kimseye vermeyin boyutunda:)Açıkcası çok gerekli mi hayır değil.ama ne var ki normal bi kapta sakladığınız şey 3 güne bozlurken tupper bu süreyü 7 8 güne kadar koruyor.Bizde alınan yeşillik hemen yıkanıp tupperlara koyulur ve bir hafta sonraki alışverişe kadar taze bir şekilde duruyor.Bir yandan da çok pahalı, işinizi görecek olan 1 tupper set almanız yeterlidir, gerisini normal alırsınız diye düşünüyorum.
kızlar trendyol da days in colors var ordan hediye çeki olan var mı bir de bu marka nasıl nevresim takımı alayım diyorum bilgisi olanlar lütfen yardım
days inn colors güzel mrkadır canım.. güvenle alabilirsin ama yinede 62 tel falan olmasına dikkat et 57 tel biraz daha elek gibi oluyor.
yada ranforce falan al..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?