İstanbulun Gülleri... (Buluşma gülleri)

mapıs hatırasııııı bayıldımmmm
cyd86 çokkkk teşekkür ederimmm

kızlar resimler süper,birçoğunuzu görme fırsatım oldu böylece,hepiniz çok tatlısınız...keşke bende orada olabilseydim

ceydam süper resımler bayildım evet sorma babası dedi aşkitom bölmicektım ama daha fazla durmadı dıye yoksa ayrılasım yoktu yanınızdan

mapıs hatırasııııı bayıldımmmm
cyd86 çokkkk teşekkür ederimmm

beğenmene sevindim ablacığımmm rica ederim.

sağol ceydacım..

kızlar herkese iyi gecelerrrr

rica ederim canım.. sana da iyi geceler tatlı uykular..

kızlar resimler süper,birçoğunuzu görme fırsatım oldu böylece,hepiniz çok tatlısınız...keşke bende orada olabilseydim

oy oy kıyamam sana bebişim. kı sen Antalya' dan bi otelden bana 1 haftalık tatil ayarla ben oraya geldiğimde seninle de bulşurum

oy oy kıyamam sana bebişim. kı sen Antalya' dan bi otelden bana 1 haftalık tatil ayarla ben oraya geldiğimde seninle de bulşurum

şöyle yapsak tatlım,sen benim uçak paramı karşılasan ben birdahaki buluşmaya antalyadan atlasam gelsem

selam kızlar valla çok özendim keşke orda olsaydım dedim,ceydacım dün çok ısrar etti ama bazı sebepler den dolayı gelemedim,ama bidahaki buluşmaya bende orda olucam,çok keyifli gözüküyorsunuz valla :))))

ceydam süper resımler bayildım evet sorma babası dedi aşkitom bölmicektım ama daha fazla durmadı dıye yoksa ayrılasım yoktu yanınızdan

artık yarım kalan sohbetimize başka zaman devam ederiz canımcımmm valla o kadar şekersin ki ben de doyamadım sana

şöyle yapsak tatlım,sen benim uçak paramı karşılasan ben birdahaki buluşmaya antalyadan atlasam gelsem

ee şeyy ne anlamadım ayy hatlarda bi sorun var galiba :78:

ben sana dedim kuzum gel diye çok da ısrar ettim ama neyse artık kısmet değilmiş :97: artık birdahakine yalvartmazsın herhal

merhaba arkadaşlar
kusuruma bakmayın bende baktım fotolara çok merak ediyordum :))
ne güzel bir buluşma olmuş mutlu oldum sizin adınıza
inşallah birdahaki sefere bende katılmak isterim
amonrayı merak ediyordum nedense
pek tatlı güler yüzlüymüş
kk üyeleri birbirinden güzel içten maşallah hepinize

ee şeyy ne anlamadım ayy hatlarda bi sorun var galiba :78:

ben sana dedim kuzum gel diye çok da ısrar ettim ama neyse artık kısmet değilmiş :97: artık birdahakine yalvartmazsın herhal

ne yapayım bacım çok yoğundum bugün,ahanda şimdi oturdum popomun üstüne wallaa:)) ama sevindim yanii çok güzel keyifli geçmiş bellii :))

bu çok güzel günün ardından benim de piller bitti kk'nın güzel hanımları
hepinize kocamaan iyi geceler
görüşmek üzereee

çok guzel bır gundu deryacık çok teşekkürler canım.. kızlar arayı açmayalım fazla buluşmalar devam etsin..

Selaaam ben şimdi gördüm topiği süper...
iyi geceler şimdilik..
.

bu çok güzel günün ardından benim de piller bitti kk'nın güzel hanımları
hepinize kocamaan iyi geceler
görüşmek üzereee

iyi gecelerrr kızlarrrrr

Herkese tatli rüyalar...Benim vaktim geciyor bileeeee...

Selaaam ben şimdi gördüm topiği süper...
iyi geceler şimdilik..
.

herkese iyi geceler canlarım... öpüldünüz

Topluca iyi geceler kızlar...

kızlar kımde resımler var bılmıyorum ama yuzler daha kapalı olsa daha ıyı olmaz mı en azından kendı adıma konusayım ve rıca edeyım koyacak arkadaşlardan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…