İstanbulun Gülleri... (Buluşma gülleri)

CYD86, öncelikle ellerine saglik...! Paylasimin icin tesekkür ederim..!

Ilk resimlerde oldugu gibi son resimlerdeki kadinlarin yüzlerini´de Nick isimleri ile kapatsaydin...
Ben sahsen komple acik kalmaktan hoslanmadim...

Eger, düzeltme imkanin varsa benim yüzümü kapatirsan sevinirim...Yoksa esim kizacaktir...

deryanın yanında oturan kapalı bayan nicki yazılmamış sanırım hatırlyamadı ceydaacım normaldir o şahıs beniiimm :)))

resimleriniz çok güzel ellerinize sağlık hepinizi tanıma fırsatı oldu arkadaşlar çok memnun oldum hepiniz süper görünüyorsunuz

Rica ederim canım..

Elbette düzeltirim canım kusura bakma :44:

deryanın yanında oturan kapalı bayan nicki yazılmamış sanırım hatırlyamadı ceydaacım normaldir o şahıs beniiimm :)))

ay unutmuşum yazmayı bacım yaaa :78:

vayy ne güzel çıkmşsınız :98:
keşke bende olsaydım orda kıskandım yalan yok

Kızlar, hairka bir buluşmaydı hem Derya'ya hemde katılan arkadaşlara kendim adına teşekkür ederim...Bu arada fotoğraflarda yer almadığımdan eminim ama eğer olurda herhangi bir karede varsam mümkünse ya beni komple kapatın yada kesin...Nickimden hatırlamayacak olan varsa belirgin özelliklerim bir hayli sarışın ve uzun olmam

Son düzenleme:
kızlar ellerinize sağlık,emeği geçen herkese teşekkürler
bende kilomu almışım nepazartesi diyet başlasın anacimmm

deşifre oldukk iyice flaş flaş flaşş :))
bu arada kociş yattı ben hala kk dayım kopamıyorum ne yaptınız bana böylee :))

Rica ederim canım..

Elbette düzeltirim canım kusura bakma :44:

ay unutmuşum yazmayı bacım yaaa :78:
ceydacım emeğine sağlık çok sağol cnm..

benim yüzümü de yazı ile kapatabilirsen çok sevinirim cnm

yaşasıınn resimler eklenmiş :87::87:
eline sağlık ceydacım
nice buluşmalarda nice resimlere diyorum

ceyda tşkler gercektenn...
hepsini görmeden yatamıcam ztn ekle de öyle yatim

bebek uyandıı neyse ben kaçtım herkese ii gecelerr tekrar memnun oldum yine görüşmek ümidi ile...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…