İstanbulun Gülleri... (Buluşma gülleri)

CYD86, öncelikle ellerine saglik...! Paylasimin icin tesekkür ederim..!

Ilk resimlerde oldugu gibi son resimlerdeki kadinlarin yüzlerini´de Nick isimleri ile kapatsaydin...
Ben sahsen komple acik kalmaktan hoslanmadim...:KK50:

Eger, düzeltme imkanin varsa benim yüzümü kapatirsan sevinirim...Yoksa esim kizacaktir...:KK57:

deryanın yanında oturan kapalı bayan nicki yazılmamış sanırım hatırlyamadı ceydaacım normaldir o şahıs beniiimm :)))

ank abla hatırladım seni

taşlar yavaş yavaş yerine oturuyo :KK1: yüzler ve resimleri eşleştiriyorum yavaş yavaş :KK17:

ablacım resimlerden hatırlarsın belki

resimler ve emeğin için çok teşekkürler tatlım :KK71:

bekliyorusss

:))) o ağzına neler neler dolduruyo daha bi görsen sonra da hepsini tükürüyo ... ama evet patatese bayıldı ve çok eğlendii .. şimdide mışıl mışıl uyuyo yoruldu bugun teyzesii ...
ceza verdin hiç uyumadı
Şimdi hak etti uyusun kuzucuk
Rüyasında bizi görüyordur eminim :KK36::KK37:
25 hatunnn
bu istanbul buluşması değilmi ne güzel

:KK34: evet canım o

Ceydaaaa süpersin canım resimler şahaneee

resimleriniz çok güzel ellerinize sağlık hepinizi tanıma fırsatı oldu arkadaşlar çok memnun oldum hepiniz süper görünüyorsunuz

CYD86, öncelikle ellerine saglik...! Paylasimin icin tesekkür ederim..!

Ilk resimlerde oldugu gibi son resimlerdeki kadinlarin yüzlerini´de Nick isimleri ile kapatsaydin...
Ben sahsen komple acik kalmaktan hoslanmadim...:KK50:

Eger, düzeltme imkanin varsa benim yüzümü kapatirsan sevinirim...Yoksa esim kizacaktir...:KK57:

Rica ederim canım..

Elbette düzeltirim canım kusura bakma :44:

deryanın yanında oturan kapalı bayan nicki yazılmamış sanırım hatırlyamadı ceydaacım normaldir o şahıs beniiimm :)))

ay unutmuşum yazmayı bacım yaaa :78:

vayy ne güzel çıkmşsınız :98:
keşke bende olsaydım orda :KK31: kıskandım yalan yok:KK30:

Kızlar, hairka bir buluşmaydı hem Derya'ya hemde katılan arkadaşlara kendim adına teşekkür ederim...Bu arada fotoğraflarda yer almadığımdan eminim ama eğer olurda herhangi bir karede varsam mümkünse ya beni komple kapatın yada kesin...Nickimden hatırlamayacak olan varsa belirgin özelliklerim bir hayli sarışın ve uzun olmam :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

Son düzenleme:
kızlar ellerinize sağlık,emeği geçen herkese teşekkürler:KK16:
bende kilomu almışım ne:KK9:pazartesi diyet başlasın anacimmm:KK8::KK8::KK8:

deşifre oldukk iyice flaş flaş flaşş :))
bu arada kociş yattı ben hala kk dayım kopamıyorum ne yaptınız bana böylee :))

Rica ederim canım..

Elbette düzeltirim canım kusura bakma :44:

ay unutmuşum yazmayı bacım yaaa :78:
ceydacım emeğine sağlık çok sağol cnm..

benim yüzümü de yazı ile kapatabilirsen çok sevinirim cnm :KK17:

yaşasıınn resimler eklenmiş :87::87:
eline sağlık ceydacım
nice buluşmalarda nice resimlere diyorum :nazar:

bebek uyandıı neyse ben kaçtım herkese ii gecelerr tekrar memnun oldum yine görüşmek ümidi ile...

X