günaydın bayenler..
julim hiç kıskanmadın di mi
ceydacım mailime 5 tane foto geldi burdakileride mail atabilir misin
teşekkürler
ben gidip kahvaltı hazırlıyam
bana gene cevahir yolları
hoşgeldin canımmm..
kuzu atarım ama mail ile foto göndermek biraz uzun sürüyor. ben daha müsait bi zamanda göndersem sorun olmaz umarım
tünaydıınn herkese nasılsınızz arkadaşlarımm.. dün öyle içten , öyle güzeldiki gerçekten unutamıyor insan. inş. yine görüşürüz en kısa zamanda arada buluşuruzz ..
bizde erkenden kalktık malum bebek olunca uyutmuyo .. eşimle oturuyoruz evde bugun.
özledim şimdiden sizleri tadı damağımda kaldı ...
Sana da tünaydın canım, hoşgeldinvalla hç sorma eşşim diyor ki '' tamam anladık bi türlü ayrılamıyorsun kankilerinden''
kiskandim
cnm bnm inş. bi dahakine sende gelirsin eğer ist.daysan
süper bi bulusma oldugu belli keske bende orda olabilseydim
çok guzel bır gundu deryacık çok teşekkürler canım.. kızlar arayı açmayalım fazla buluşmalar devam etsin..
ceydaaaaaaa kapat benı hemen... lutfen ya....
tünaydıınn herkese nasılsınızz arkadaşlarımm.. dün öyle içten , öyle güzeldiki gerçekten unutamıyor insan. inş. yine görüşürüz en kısa zamanda arada buluşuruzz ..
bizde erkenden kalktık malum bebek olunca uyutmuyo .. eşimle oturuyoruz evde bugun.
özledim şimdiden sizleri tadı damağımda kaldı ...
bana hala resim gelmedi ayyy
julim hiç kıskanmadın di mi
he tam geliodum ottubüsü kaçırdım ceydoşumtatlım kapatayım tamam ama mesaj düzenleme paneli açık değil..
kıskandım kabul ama en çok masada yazam kk yazısı güldürdü beni çok şeker hepimiz kk yız
JuliammBursa' dan atlayıp geleydin kuşumm ne olcekk
öptüm seni
Meltemre saçların çok güzel maaşallah çok güzel parlıyor ayrıca uyguladığın bakım var mı?ve hangi şampuanı kullanıyorsun..
şimdi buluşma anına gelelim kızlar çok iyi yapmışınız buluşmakla ben istanbula 1 sene 4ay oldu geleli.kayseriden gelin geldim fazla yer bilmiyorumbi forum istanbulu çok iyi biliyorum bi daha keşke orda bulşsanızda bende gelsem çok özendim sizlere güzeller güzeli kk hatunları