Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar kımde resımler var bılmıyorum ama yuzler daha kapalı olsa daha ıyı olmaz mı en azından kendı adıma konusayım ve rıca edeyım koyacak arkadaşlardan...
günaydınnnnn kızlarrrrr
günaydın ablacım..
Herkese mutlu Pazarlar..
slm kızlar. nasılsnız bakalım...
ya dun ben öyle bır gelmişim kı, alyansımı bıle takmamişim. unutmuşum...
ama hepınızle tanışmak guzeldi..
selam hemracım,sen ve bebişin nasılsın Allah bağışlasın canım
bebişinin kokusu burnumda mis gibi
bende alyansımı takmaya unutmuşum
bende çok mutluyum sizlerle tanıştığım için.
Ceyda kıss kanım öyle ısındıki sana resmini görünce kaldım öylee buluşmaya gelemedim yatılı misafirlerim vardı ama sizlerle tanışmayı çok isterim en kısa zamanda sizleri olıvıuma bekliyorumm
Selam canım. Pazar günü malum, kociş evde birazdan dışarı çıkacağız. Çayımı yudumlarken sizlerle sohbet edeyim dedim Sen naslsın, Berra'cık nasıl?slm kızlar. nasılsnız bakalım...
ya dun ben öyle bır gelmişim kı, alyansımı bıle takmamişim. unutmuşum...
ama hepınızle tanışmak guzeldi..
ceydaaaaaaa kapat benı hemen... lutfen ya....
valla kk nın bütün kadınları birbirinden güsel yaaa maşallah hepinize kızlar
olişim miniğim nittcim ceydoşum çok beğendim hepinizi ve diğer arkadasşlarımızı ama kıskandım çok keşke bende olabilse idim
teşekkür ederim
Bir sonraki buluşmada görüşmek dileğiyle..
Selam canım. Pazar günü malum, kociş evde birazdan dışarı çıkacağız. Çayımı yudumlarken sizlerle sohbet edeyim dedim Sen naslsın, Berra'cık nasıl?
selam kıslar resimlerde yüzünüzü kapatmayın biz orada değildik sizleri tanıma fırsatımız oldu bence resimleri kapatmayın bizlerde tanıdık sizlerşi böylece hepinizle tanıştığıma çok memnun oldum
berra iyi canım.ana kucagında kendı kendıne konuşuyor.. bızde dışarı çıkacagız.. çıkmadan bende gıreyım dedim buraya..
dun epey guzeldı. son çıkan bız olduk zaten. metrobus e geldık. bır baktım dımdık merdıven var.. bebek arabasını surmeye rampa yok. söyle bır baktım nasıl çıkarız dıye.. hemen oradakı guvenlıkler geldı bız çkartalım diye sagolsunlar çıkarttılar bızı yukarı...
turk halkı çok yardımsever .. hıç bır yere zorlanmadım.. gören yardım ettı yolda. imece usulu eve geldık..
eşim acıl bır iş anıden çorlu ya geçtıgı için benı alamadı (