- 11 Mart 2008
- 56.599
- 4.466
sorma be bebişim bende bayılırım hatta oğluş yokken yakar yakar içerdik her akşam ama şimdi nerdeeeeeeeeee gidelimde bebişleri netçez gııı bakıcısı olan nargileciye gidek
çok geçmiş olsun canım allah acil şifa versin
istanbulda böyle zaten yağar ama yerler tutmaz.gerçi tutmaması daha iyi sonra onlar buz oluyo erimesi uzun sürüyo başlı başına çile
burda tutcak gibi duruyo
az daha yağsa ve tutsa
ve yarın işe gelmesek
ablişim baskılar beni inadına yakınlaştırıyo
bende anahtar gelime yapma
yapma ,içme derlerse inadına içiyom
öyle birimi vardı ben hatırlamıyorum:26:
kendini tanıt yosungözlüü
yosungözlü değildi o kızlar ben bile bu unutkan hafızamla unutmadım"yağmur gözlü"idi..
hatunlar nı sefer azmettim yazdıklarınıza baştan sona baktım tek tek okuyamasamdaya çok fenayım bugün 20 yaş dişimi çektirdim çok zor geçti şimdi iyiyim şükür ama ağrım var haliyle bi yandan grip bi yandan oğlanın gribi derken fenalardayızzz iyiki annem yanımda oda gitçkti durum böle olunca gidemedi kadıncağız tabi
Günaydınnn hanımlarrr keyifli sabahlarrr hepinizee
ben özelden mesaj atarım sana
masanın altına soba koydum üşümim diye
yanıyom yanıyom
çok pis akıllımıyım neyim
günaydın bayanlar
günaydınn
nasılsınız bayanlar?istanbulda yine karlı ve soğuk bigün var:18:
yosungözlü değildi o kızlar ben bile bu unutkan hafızamla unutmadım"yağmur gözlü"idi..
Kızlar pasaklitanrica mın topiğinde paylaştım, buraya da yazmak istiyorum...
Yeni keşfettiğimiz mekanları paylaşma önerisinde bulunmak istiyorum. Daha sonraki buluşmalar için fikir olabilir bizim için. Eee madem düşündüm hadi paylaşım bir mekan sizlere. Çoğunuzun bildiğini varsaydığım bir mekan aslında ama olsun oldukça keyif aldığım bir yer; Ağakapısı..
işte mekandan birkaç fotoğraf
nerde hayatım bu yer?çok güzelmiş manzarası:79:Kızlar pasaklitanrica mın topiğinde paylaştım, buraya da yazmak istiyorum...
Yeni keşfettiğimiz mekanları paylaşma önerisinde bulunmak istiyorum. Daha sonraki buluşmalar için fikir olabilir bizim için. Eee madem düşündüm hadi paylaşım bir mekan sizlere. Çoğunuzun bildiğini varsaydığım bir mekan aslında ama olsun oldukça keyif aldığım bir yer; Ağakapısı..
işte mekandan birkaç fotoğraf
slm kızlar iştee bendee geldimm
Acaba Nedennn ??İştee Uğradımm
osmanlı ve ab-ı hayat şuruplarını denemelisiniz