İstanbulun Gülleri... (Buluşma gülleri)

Kızlar bir de Donjon cafe var... açıkçası ben kahvaltı keyfine düşkün biriyimdir, brunch olayı da tam benlik bi aktivite. sabah 08:00 - 14:00 arası açıkbüfe kahvaltı var. Kişi başı açık büfe kahvaltı 20 tl idi en son. :KK34:

işte cafe bilgileri

Yahya Kemal Caddesi No.24
Sarıyer - Rumelihisarı, İstanbul - Avrupa
(0212) 287 29 10

Mekan Açıklaması:
Donjon, gizli bir vaha gibi. Hamaklar, havuz, minderler, itina ile seçilmiş bir müzik... Donjon, Hisar'ın malum yapısı nedeniyle, doğal olarak çok katlı bir yer. Tam anlamıyla yeşilliklere boğulmuş bir noktada bulunuyor. Yeşili bu kadar bol olunca, dekor da buna göre doğal ve sade. Restoran bölümü hariç her yerde kocaman minderler var. Bağda...
Donjon, gizli bir vaha gibi. Hamaklar, havuz, minderler, itina ile seçilmiş bir müzik...

Donjon, Hisar'ın malum yapısı nedeniyle, doğal olarak çok katlı bir yer. Tam anlamıyla yeşilliklere boğulmuş bir noktada bulunuyor. Yeşili bu kadar bol olunca, dekor da buna göre doğal ve sade. Restoran bölümü hariç her yerde kocaman minderler var. Bağdaş kur otur, boylu boyunca uzanıp yat... Anlayacağınız atmosferi pek rahat. Çok mu bunaldın, dal havuza. Donjon, İstanbul'un en rahat edilebilecek yeri desem yalan olmaz. Hamaklar öyle göstermelik değil, gerçekten yatıp keyif yapabiliyorsunuz. Keyif için hiçbir ayrıntı eksik edilmemiş.

ayy burası çok güzelmiş ama yazın gidilcek biyer.Tanrıçamada yakın olabilir burası:KK34:

hoşgeldin canım :KK71:

biz de yazın gideriz kuzum :21:

gidek gidek
hisarüstünde doga cafe var bende orayı cok severüm :KK69:
bide karaköyde balık çarşısında bi balıkcıya gittik orada cok güzeldi
sitesi yoktur tabe balıkçının salaş bi yer :KK53:
diğerinin sitesini felan bulam :KK69:
aga kapısınada gidem bi ara hoş gözüktü gözüme :KK69:

gidek gidek
hisarüstünde doga cafe var bende orayı cok severüm :KK69:
bide karaköyde balık çarşısında bi balıkcıya gittik orada cok güzeldi
sitesi yoktur tabe balıkçının salaş bi yer :KK53:
diğerinin sitesini felan bulam :KK69:
aga kapısınada gidem bi ara hoş gözüktü gözüme :KK69:

gidem diyor yaaa :KK19: gidek diyeceksinn bacımmm :63:

gidem diyor yaaa :KK19: gidek diyeceksinn bacımmm :63:

pardon komşi pardon

gidek gidek gidek gidek gidek gidek gidek gidek gidek gidek gidek gidek gidek gidek gidek gidek gidek gidekgidek gidek gidekgidek gidek gidekgidek gidek gidekgidek gidek gidekgidek gidek gidekgidek gidek gidekgidek gidek gidekgidek gidek gidekgidek gidek gidekgidek gidek gidekgidek gidek gidekgidek gidek gidekgidek gidek gidekgidek gidek gidekgidek gidek gidekgidek gidek gidekgidek gidek gidekgidek gidek gidek

pardon komşi pardon

gidek gidek gidek gidek gidek gidek gidek gidek gidek gidek gidek gidek gidek gidek gidek gidek gidek gidekgidek gidek gidekgidek gidek gidekgidek gidek gidekgidek gidek gidekgidek gidek gidekgidek gidek gidekgidek gidek gidekgidek gidek gidekgidek gidek gidekgidek gidek gidekgidek gidek gidekgidek gidek gidekgidek gidek gidekgidek gidek gidekgidek gidek gidekgidek gidek gidekgidek gidek gidekgidek gidek gidek

:KK19: tamam şimci oldu iştee komşum :KK16:

Gamzecim o yazdıklarını hiiç okumamış sayıyorum:KK19: ne onlar öyle :KK20: bi dahakine acı biber sürerim bak :KK60:
tamam canımcım sustummm tıpppp:97:
Kızlar pasaklitanrica mın topiğinde paylaştım, buraya da yazmak istiyorum...

Yeni keşfettiğimiz mekanları paylaşma önerisinde bulunmak istiyorum. Daha sonraki buluşmalar için fikir olabilir bizim için. Eee madem düşündüm hadi paylaşım bir mekan sizlere. Çoğunuzun bildiğini varsaydığım bir mekan aslında ama olsun oldukça keyif aldığım bir yer;
Ağakapısı..

işte mekandan birkaç fotoğraf

burayla ilgili pasaklının topiğe yazmıstım kısaca burayada yazayım buranın metini cok duydum cok guzl biyer diyorlar ama kısmet olmadı inş. bi dahaki buklusmayı burda yaparsak gorme fırsatımız olur:KK16:

off bende bi geliyorum i gidiyorum yine geldimm hoşbelduk kızlar nasılsınız bakalım
:82:

seni goruyorum ceydacım asagıda nasılsın:KK16:

:KK3: sağol canım iyim çok şükür sen nasılsın :KK16:
off bende bi geliyorum i gidiyorum yine geldimm hoşbelduk kızlar nasılsınız bakalım
:82:
hoşgeldin :KK34:
öyle bir ofis açarsan ben gönüllüyüm cnmm şimdiden haberin olsun :KK9:
cydacım güzel bir fikir sunduğun mekanlarda biribirinden güzelll

rica ederim canım.. sizler de bildiğiniz yerleri paylaşırsanız sevinirim :KK34:

slm kızlar. nasılsınız....

ya çok guzel yerler... harıka olur... ben kanguru olarak her zaman gelırım.... :))))

selamlar herkese
ben gribim hastayım yatıyorum yatmaktan bi hal oldum
ctesi sizden sonra taksime gittik,sonuda böyle bitti:))) taksim faciası yani soguktu hava.

bir-2 sayfa gerisini okudum bir dahaki buluşma için mekanlarmı???

agakapısına gittim ben biliyorum,yazın daha iyi olur çok esiyorrr

kahvaltı için çok sevdiğim bir yer bende linkini koyayım.manzara vs yok ama:)ortam temiz güzel

Caprice Restaurant
m.köyde

X